uzun zamandır bu sitedeyim ve bende 17 ekimde sınava girdim Allah'ıma şükürler olsun anlımızın akıyla çıktık bu işten.
salı günü akşamı nişanlımla birlikte ankaraya yola çıktık çarşamba sabahı ordaydık sınav saati ikideydi bir otele gittik biraz dinlendik onikibuçukta konsolosluğa gittik saat ikiye çeyrek kala burda olun dedi. bizde yan tarafta bir restaruantta yemek yiyelim dedik ama ben heyecendan bayılacam o kadar panik yaptım kendimi aslında hiç gerek yokmuş yemeğimizi yedik ve tekrar dedikleri saate gittik kapıya telefonumu nişanlıma bıraktım zaten içrde de alıyorlar sizden telefonunuzu o merdivenleri inerken bende bir heyecan anlatamam kendi kendimede diyorum kızım sakin ol yoksa alamacan sınavı içeriye girdim iki arkadaş daha bekliyordu onlarla sohpet ettim biraz rahatladım ve kapıda yeşil ışık yanı ve içeriye girdim. Önce biraz sohpet ettik sınava nasıl hazırlandığımı sordu bayan bende evede kendim çalıştım dedim peki dedi hazırmısın evet dedim bende o zaman başlayalım dedi. İlk soru welk land ligt zuiden van nederland? dı cevabı bildiğim halde tutuldum ve kendine gel dedim ve cvplamya başladım 30 soru bittikten sonra görevli nasıl geçti dedi. Bende çok iyi dedim yanlız diğer kabinde ki arkadaşlarında sesini duyabiliyosunuz sakın ona kulak aldırmayın konsantireniz bozulabilir. Neyse ikinci bölüm için okumam için bir kağıt verdiler ikinci bölümün nasıl olduğuna dair bunu oku on dk. sonra yeşil ışık yanında içeriye gir dediler. İçeriye girdim ve hazırmısın dedi evet dedim ve başladık tekrarlamaların hepsine cvp verdim oflu sorulardan bir tanesine ik weet heet niet dedim zıt anlamlırda da beş altıtane bildim galiba ama bilmediklerimide salladım hikayeyse ikisinede cvp vermeye çalıştım ama bir arkadaşım ikisinede bilmiyorum demiş ve oda geçti o kadar önemli değil galiba görevli nasıl geçti dedi bende süper dedim o zaman bir bakayım sonucuna dedi geldi sence geçtin mi dedi bende geçmişimdir herhalde dedim kiminle geldin dedi eşimle dedim o zaman git eşine söle kazandın dedi gerçektenmi dedim evet dedi çok mutlu oldum hiç korkulacak bişey değil arkadaşlar beklemeyin bence bir an önce girin sınava inşallah herkez mutlu olur... Yarında nişanlım dönüyor nl ye oda oradan başlatacak işlemlerii.. herkeze başarılarrr..
Bende Kazandım Arkadaşlar OLEEYYYYYYYYYY
tebrik ederim zeyna hakettin yesil olmayı nasip artık vizeye allah hayırlı eylesin
ayrıca yeni sitemize hosgeldin.
ayrıca yeni sitemize hosgeldin.
Aferin kizzzzz...
Bende dun NUrcana sormusdum seni....
Cok sevindimmmmm...
Hadi gel artik sende Hollandaya....
Dur senide yesertemmm
Bende dun NUrcana sormusdum seni....
Cok sevindimmmmm...
Hadi gel artik sende Hollandaya....
Dur senide yesertemmm
..........
çok teşekkür ederim..
uğur abi düğününde ordaım inşallah...
uğur abi düğününde ordaım inşallah...
[kayan_yazi]hadi gözün aydın arkadaşım bu ay sonu darısı benim başıma ;)[/kayan_yazi]
ooo Zeyna_m tebrikler arkadasim..!
artik sende yesilsin ha..!
insallah sende diger arkadaslarimiz gibi kisa zamanda gelirsin buraya..!
kolay gele
artik sende yesilsin ha..!
insallah sende diger arkadaslarimiz gibi kisa zamanda gelirsin buraya..!
kolay gele
tebrikler arkadaşım.. darısı dier arkadaşlara.. vizende çabuk hallolur umarım.. :)
Merhaba zeyna_m ben de seni tebrik ederim. Öyle güzel anlatmışsın ki sınavı. İnsanın içi rahatlıyo.. İnş. vizende çabuk hallolur..
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
bugünde sınav sonucum geldi 1. bölümden 97 2. bölümden 49 almışım :D
bugünde sınav sonucum geldi 1. bölümden 97 2. bölümden 49 almışım :D
aman da aman..yeşil de nasıl yakışmışşşş :lol: tebrik ederim,çk sevindim..darısı vizlere..inş en kısa zamanda işlemler hallolur da bu stresten kurtulursun..
tebrik ederim arkadaşım ayrıca sınavda almış olduğun not çok iyi desem yeridir başarılar darısı vizelere
merhaba ben gokhan suan ankara askerlık yapmaktayım bende hollandaya ggıdıcem aam ılk once askerlıgım var ben 3 ayım kaldı ve sıızn kazandıklarınız goruyorum sızde naar nederland ve cd kıtabı varmı lutfen ıhtıyacınız o kıtaba kalmadıysa bana gönderirimisisniz bakın ben sıze mail adresimi yazıyorum lutfen yardımcı olun handsome_young19@hotmail.com cevabınızı beklıyorum
ben kitaptan felan çalışmadım arkadaşım cd dinleyerek ve bu sitenin sayesinde çalıştım sınada da zaten kitapa hiç bakmadım bile aklım karışmasın diye....
kusurabakma canım yaaa..
kusurabakma canım yaaa..
merhaba ben gokhan suan ankara askerlık yapmaktayım bende hollandaya ggıdıcem aam ılk once askerlıgım var ben 3 ayım kaldı ve sıızn kazandıklarınız goruyorum sızde naar nederland ve cd kıtabı varmı lutfen ıhtıyacınız o kıtaba kalmadıysa bana gönderirimisisniz bakın ben sıze mail adresimi yazıyorum lutfen yardımcı olun handsome_young19@hotmail.com cevabınızı beklıyorum
selam arkadasim
insallah kazasiz belasiz teskereni alirsin..! bu mesajini okuyan arkadaslarimizin elinden gelen bisey olursa, bence seve seve yardim edeceklerdir..! sitede bi cok pgrogram var ama askerde oldugun icin bi yarari olmaz demi..!
insallah en kisa zamanda bi arkadas sana bu paketi verir..!
kolay gele
merhaba arkadaşlar,
birgün bu mesajı yazabileceğime inanmakta zorluk çekiyordum ama oldu.
19 kasımda sınava girdim ve görevli bayan kazandığımı söyledi.
ama bu site ve hollandaca olmasaydı ne olurdu bilmiyorum.ben tesadüfen gördüm ve baktım ki benimle aynı durumda bir sürü insan var.ve herkes bi şekilde birbiriyle yardımlaşıyor.çalıştığım notların çoğunu ufoss un bu sitesinden ve sunhorse arkadaşımdan edindim.ne kadar minnettarım anlatamam.ve bu sayede kazandığımı düşünüyorum.tabiki bazı şeyleride deneme yanılma yoluyla buluyoruz o da normal.
gerçekten bu sınav insanın sırtında bir ağırlık kendimi hafiflemiş hissediyorum.Allah bu duyguları tüm sınava girecek arkadaşlarımıza yaşatsın.bu sitede yazılanları okuyan herkesin sınavı başaracağına inanıyorum.tekrar teşekkürler canı gönülden...
birgün bu mesajı yazabileceğime inanmakta zorluk çekiyordum ama oldu.
19 kasımda sınava girdim ve görevli bayan kazandığımı söyledi.
ama bu site ve hollandaca olmasaydı ne olurdu bilmiyorum.ben tesadüfen gördüm ve baktım ki benimle aynı durumda bir sürü insan var.ve herkes bi şekilde birbiriyle yardımlaşıyor.çalıştığım notların çoğunu ufoss un bu sitesinden ve sunhorse arkadaşımdan edindim.ne kadar minnettarım anlatamam.ve bu sayede kazandığımı düşünüyorum.tabiki bazı şeyleride deneme yanılma yoluyla buluyoruz o da normal.
gerçekten bu sınav insanın sırtında bir ağırlık kendimi hafiflemiş hissediyorum.Allah bu duyguları tüm sınava girecek arkadaşlarımıza yaşatsın.bu sitede yazılanları okuyan herkesin sınavı başaracağına inanıyorum.tekrar teşekkürler canı gönülden...
tebrikler zarem arkadaşım...
Aynı şekilde katılıyorum sana uğur abi ve diğer yönetici arkadaşların bilgilerinden yararlanarak aldığımı düşünüyorum sınavı evde kendim çalıştım ve kazandım sınav düşünüldüğü kadar zor birşey değil ..
ugur abi saol bizi düşünp bu gzl siteyi kurduğun için ;)
Aynı şekilde katılıyorum sana uğur abi ve diğer yönetici arkadaşların bilgilerinden yararlanarak aldığımı düşünüyorum sınavı evde kendim çalıştım ve kazandım sınav düşünüldüğü kadar zor birşey değil ..
ugur abi saol bizi düşünp bu gzl siteyi kurduğun için ;)
Tebrikler...
Demekki sizde yesillenenlerdensiniz :D
Allah vize islemlerinde kolaylik versin... Mezun olmayi nasip etsin
Demekki sizde yesillenenlerdensiniz :D
Allah vize islemlerinde kolaylik versin... Mezun olmayi nasip etsin
tebrikler zarem bu site bir ailedir. herkez birbirine elinden geldiği kadar yardım eder. mevlana nın dediği gibi ne olursan ol yine gel. bizde diyoruz ki ister sınava girecek ol ister kazan ister mezun ol ister gönüllü yine gel. bu site hepimizin.
allah yardımcın olsun vize yolundada
allah yardımcın olsun vize yolundada
tekrar teşekkür ederim bu kezde iyi dilekleriniz için.
güzel olan işi bitince arkasını dönüp gitmek değil aslında o zaman kalıp geridekilere yardım etmek.
benim sizler kadar bilgim yok ama yeni başlayan biri için çok şey biliyo olabilirim.sorusu olan herkese ne biliyorsam söylerim.
elimde kitap olsaydı vermek isterdim ama ben cd den çalıştım ve bu sitedeki kaynaklar gerçekten çok iyi. iyice inceleyen herkes herşeyi bulur.ben bu siteyle tanıştığımda sınav hakkında en ufak bir fikrim bile yoktu.nasıl başvurulacağından sınavda neler yaşandığına kadar herşeyi burda öğrendim.bir ara site çöktüğünde nasıl üzüldüm anlatamam.neyseki güzeldi:)
herkese güzel yarınlar diliyorum...
güzel olan işi bitince arkasını dönüp gitmek değil aslında o zaman kalıp geridekilere yardım etmek.
benim sizler kadar bilgim yok ama yeni başlayan biri için çok şey biliyo olabilirim.sorusu olan herkese ne biliyorsam söylerim.
elimde kitap olsaydı vermek isterdim ama ben cd den çalıştım ve bu sitedeki kaynaklar gerçekten çok iyi. iyice inceleyen herkes herşeyi bulur.ben bu siteyle tanıştığımda sınav hakkında en ufak bir fikrim bile yoktu.nasıl başvurulacağından sınavda neler yaşandığına kadar herşeyi burda öğrendim.bir ara site çöktüğünde nasıl üzüldüm anlatamam.neyseki güzeldi:)
herkese güzel yarınlar diliyorum...
zarem tebrikler çok güzel bir haber allah yardımcın olsun sende bizim kervana katıldın bakalım beraber vizeleri bekliyecez artık.dualarda unutmayın e.e.o
ceal arkadaşım gördüm vize takip çizelgeni. dedim Allah' ım bu insan ne sitresler içindedir diye.
sınavı 11.01.2006 da geçmişsin ve daha hala vize bekliyorsun gerçekten çok sitresli bir zaman.
51 gün sonrada sınav sonuç belgenin hiç bir işlevi kalmıyacak artık :(
diliyorum Yüce Allah' ımız yardımcın olsun ve o 51 gün bitmeden vizen eline ulaşmasını nasip eylesin arkadaşım.
sanırım üyelerin içinde en sitresli olan sen varsındır.
iyi şanslar arkadaşım ;)
sınavı 11.01.2006 da geçmişsin ve daha hala vize bekliyorsun gerçekten çok sitresli bir zaman.
51 gün sonrada sınav sonuç belgenin hiç bir işlevi kalmıyacak artık :(
diliyorum Yüce Allah' ımız yardımcın olsun ve o 51 gün bitmeden vizen eline ulaşmasını nasip eylesin arkadaşım.
sanırım üyelerin içinde en sitresli olan sen varsındır.
iyi şanslar arkadaşım ;)
bu sefer olucak inşallah cealin vize işlmemleri ben umutluyum...
Allah hepimize yardım etsin çok zor bu bekleme süreçleri bakalım bizimkisi ne alemde olacak..
Allah hepimize yardım etsin çok zor bu bekleme süreçleri bakalım bizimkisi ne alemde olacak..
arkadaşım hayırlı olsun bende sınava hazırlanıyom cok korkuyodum artık korkmuyorum bu sitenin sayesinde herkese teşekkür ediyorum.
gurbet gelini hiç kormada zaten biraz korkuda iyidir dinç tutar çalıştırır insanı.
kazananlarında senden bi farkı yok çalışan kazanır unutma..
kazananlarında senden bi farkı yok çalışan kazanır unutma..
Mesaj Silinmiştir ( Yönetim )
Uyarı :
Değerli üyemiz ; Buraya yazdığınız mesajı kırıcı bulmuştuk ve silmiştik ! Fakat siz aynı mesajı buraya tekrar yazmışsınız ! Sizden ricamız birbirinize biraz daha saygılı, sevecen ve moral verici mesaj yazmanız ! Lütfen kırıcı, rencide edici ve moral bozucu ve de karşılıklı atışmalara sebebiyet verici mesaj yazmamanızdır !
Bu sitede herkes kendi sınav tecrübesini baştan sona kadar yazabilir ! Ben bile konsolosluğun yanındaki kafeden bahsettim ve fotoğraflarını yayınlamıştım buraya ! ( Efeler Diyarı )
Lütfen daha saygılı mesajlar yazmanızı tavsiye ediyorum ! Bir daha ki tekrarlamanızda, Sitemizden süresiz uzaklaştırılacaksınız !
Bizi anladığınız için teşekkürler ;)
Uyarı :
Değerli üyemiz ; Buraya yazdığınız mesajı kırıcı bulmuştuk ve silmiştik ! Fakat siz aynı mesajı buraya tekrar yazmışsınız ! Sizden ricamız birbirinize biraz daha saygılı, sevecen ve moral verici mesaj yazmanız ! Lütfen kırıcı, rencide edici ve moral bozucu ve de karşılıklı atışmalara sebebiyet verici mesaj yazmamanızdır !
Bu sitede herkes kendi sınav tecrübesini baştan sona kadar yazabilir ! Ben bile konsolosluğun yanındaki kafeden bahsettim ve fotoğraflarını yayınlamıştım buraya ! ( Efeler Diyarı )
Lütfen daha saygılı mesajlar yazmanızı tavsiye ediyorum ! Bir daha ki tekrarlamanızda, Sitemizden süresiz uzaklaştırılacaksınız !
Bizi anladığınız için teşekkürler ;)
yolculuk nasıl geçti birazda yolculuktan bahsetseniz daha iyi olurmuş.resmen günlük yazmışın.maksat yaedımcı olmak birilerine birşeyler öğretebilmek. anlattıklarıyın hepsi bence faydalı bilgiler değil.
SAYGISIZCA AYNI MESAJI YAZDIĞINIZ İÇİN SİTEMİZDEN UZAKLAŞTIRILMIŞ BULUNMAKTASINIZ !
BURASI BİLGİ ALIP VERME, DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA SİTESİDİR !
DALGA GEÇME SİTESİ DEĞİLDİR ! ( Efeler Diyarı )
SAYGISIZCA AYNI MESAJI YAZDIĞINIZ İÇİN SİTEMİZDEN UZAKLAŞTIRILMIŞ BULUNMAKTASINIZ !
BURASI BİLGİ ALIP VERME, DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA SİTESİDİR !
DALGA GEÇME SİTESİ DEĞİLDİR ! ( Efeler Diyarı )
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol