Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

BENDE KAZANDIM:)

Yorum için giriş yap 18 mesaj · 4.520 görüntülenme
slm arkadaşlar.sınavım 1 saat once bitti ve geçtim.Gerçekten çok mutluyum.gerekli açıklamaları uygun bir zamanda yazıcam.Burdaki tüm arkadaşlara teşekkürler.sınava girecek olanlarada başarılar.kolay gelsin
hadi gözün aydın.

işin asıl tefarruatlı, yorucu ve sitresli kısmı bundan sonra başlıyor.

Allah vizende kolaylık versin ;)
hadi gozun aydın sevgılı arkadasım,,allah yardımcın olsun senın..sımdı sabırlı ol artık bu saatten sonra cunku sabırlı olunca gercekten bıseyler oluyor..bak benım vızem cıktı yaklasık yarım saat once..

bol şans..

emrah
Tebriklerr :ugeek:

Allah vize islemlerinde kolayliklar versin. Kisa surede vizenasip etsin :geek:
gözün aydin kardes,

insallah vizende sinavin gibi basarili ve cabuk cikar

ALLAH (C.C.) bundna sonraki islemlerinde yardimcin olsun...
Hayirli olsun arkadasim

umarim vize isleminde en kisa zamanda hallolur ve sevdigine kavusursun

kolay gele
Hepinize çok çok teşekkürler arkadaşlar.Gerçekten bu sitenin sayesindede çok şeyler ögrendim.Bu siteyi hazırlayıpta bizlere sunan arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım.ALLAH hepinizden razı olsun.

Arkadaşlar sınavın 1.bölümünden 100. 2.bölümünden ise 68 aldım.İlk zamanlarda aşırı derecede heyacan yaşadım fakat sonradan bu heyacanı yendim.Nasıl olduda sınav halinde heyacanımı yendim hala hayret ediyorum.İçerdeki bayan elimin titremesinden parmak izimi almakta biraz zorluk çekti. :lol: .Sınava girecek olan arkadaşlara birde ben söyleyeyim.Bu sitedeki kaylaklardan iyi bir şekilde çalışır ve hazırlanırsanız geçmemeniz mümkün değil.Gerekli olan bütün bilgiler burda mevcuttur ve partnerinizle veya eşinizle gerek msn gerek telefon aracılığıyla tekrar yaparsanız büyük bir faydasını görürsünüz(yani o sorsun siz cevap verin)Ayrıca deneme sınavınıda kesinlikle yapınız.Özellikle daha önce hiç hollandaca konuşmamış yada bilgisi olmayan arkadaşlar için gerekli oldugunu düsünüyorum.Bu gün benimle beraber iki kişi daha aynı anda sınava girdi.Bir bayan ve bir bay.Onlarla sınav öncesi biraz konuştum ve bayan bana hiç deneme sınavı yapmadım dedi.Bende keşke yapsaymışınız dedim.Sonradan öğrendim ki bayan arkadaş sınavı geçememiş.Gerçekten çok üzüldüm. :( Sonra ise diğer arkadaşın geçtiğini ögrendim.

Uzun lafın kısası arkadaşlar hiç korkmayın heyecan yapmayın ve iyice sınava hazırlanın.Kendinizi hazır hissettiğinizdede deneme sınavı yapın.Eminim ki başaracaksınız.Şimdilik bu kadar.Bana sormak istediğiniz herhangi birşey olursa bu başlık altında sorabilirsiniz.Tekrar tüm arkadaşlara teşekkürler.Herkese kolay gelsin.Yüce ALLAH'ım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
gozun aydin arkadas allah sana vize yolunda kolaylik versin :geek:
çok sevindim.tebrik ederim.darısı bana ve benım gibi sınava gıreceklere inşlh.fakat arkadaşım ben hiç deneme sınavı yapamadım.çok üzüldüm ya buna ya.offfff.emrah arkadaş sağolsun bana bir tane vermişti fakat ben onu yapamadım.hata verdı offf.elimde de hiç yok.biliyosun benımkıler setın içinde yoktu.kaybolmuş.ben şimdi ne yapcam.umarım kötü bir süprizle karşılaşmam.sadece çok çalıştım onun tesellisi var.hayırlısı.ben duoalarımı buradakı arkadaşlarımı koydum.inşallah onlarda dualarında benı unutmazlar.

[kayan_yazi]son 4 gün[/kayan_yazi]
mehmet1978 yazdı:
gozun aydin arkadas allah sana vize yolunda kolaylik versin :geek:

Teşekkür ederim arkadaşım!ALLAH tüm arkadaşlarımıza kolaylık versin. :ugeek:
siirtli sahra yazdı:
çok sevindim.tebrik ederim.darısı bana ve benım gibi sınava gıreceklere inşlh.fakat arkadaşım ben hiç deneme sınavı yapamadım.çok üzüldüm ya buna ya.offfff.emrah arkadaş sağolsun bana bir tane vermişti fakat ben onu yapamadım.hata verdı offf.elimde de hiç yok.biliyosun benımkıler setın içinde yoktu.kaybolmuş.ben şimdi ne yapcam.umarım kötü bir süprizle karşılaşmam.sadece çok çalıştım onun tesellisi var.hayırlısı.ben duoalarımı buradakı arkadaşlarımı koydum.inşallah onlarda dualarında benı unutmazlar.

[kayan_yazi]son 4 gün[/kayan_yazi]

Teşekkür ederim arkadaşım.Dediğin gibi darısı senin ve diğer arkadaşların başına.İnşallah sende geçersinde bizde senin için seviniriz. :)

Evet senin bu bazı konuları okumuştum tin kodlarıyla ilgili.Kaybolmuştu bayağı bir aramıştın sonra emrah arkadaşımız vermişti 1 tane.Sen onu pek fazla dert etme.illa yapacan diye bişey de yok.Ben sadece yapılırsa yararlı olacağını düşünüyorum.

Ben şimdi ne yapıcam diye sormuşsun?Fotolu sorulardan hiç korkma.o bölümde ses o kadar net ve yavaş ki anlamaman ve cevap vermemen mümkün değil.İkinci bölümde ise benim tavsiyem eşinle bu 4 gün içinde tekrar yapabildiğin kadar tekrar yap.Karşılıklı konuşma soru cevap şeklinde(çıkabilecek sınav sorularını)Yani en azından kulağını alıştır.İnan bana onun bile çok faydası var.Şimdilik söleyebileceklerim bu kadar.Kolay gelsin.Canını sıkma sende ALLAH'ın izniyle bu işi başarıcan ;)
tbrler arkadaşım inş vize işlemlerinden de bi an önce bu mutlu haberini alırız.sınavın 2. bölümünden çıkan soruları falan hatırlıyosan yazarsan sevinirim arkadaşım.
acemi yazdı:
tbrler arkadaşım inş vize işlemlerinden de bi an önce bu mutlu haberini alırız.sınavın 2. bölümünden çıkan soruları falan hatırlıyosan yazarsan sevinirim arkadaşım.

Teşekkürler acemi arkadaşım.ikinci bölümde çıkanları pek fazla hatırlamıyorum o anlık heyacanla pek fazla kafamda bişey kalmadı.

Sadece birkaçtane hatırlıyorum.

zıtlardan=

1 Sterk-slap

2 Andere-dezelfde

3 Man-vrouw

4 Ochtend-avond

5 Vooruit-achteruit

6 Schuldig-onschuldig

Zıtlar olarak bunları kesin hatırlıyorum.iki tane yada 3 tane bilmediğim çıktı.başına ON koyup öyle söyledim.

Kısa sorularda ise

1-Wat doe je met een oven? bakken

2-wat doe je met een lepel of eten drinken? eaten

3-Welk seizoen is het warmst? De Zomer

4-Als een kue kookt, is het dan heet of koud ? heet

5-Hoe noem je iemand die niet kan zien? Blind

6-wat doet een bakker? Brood bakken

7-Birde what is minder lı bir soru çıktı sayıyla ilgili.Hangisi azdır diye ama sayıyı hatırlayamıyorum :)

Hatırlayabildiklerim bu kadar arkadaşım.Kelime tekrarında ne vardı hatırlayamıyorum ama 12 şer tane sordular hepsine cevap verdim.Anlamadıklarıma bile duyduğum kadarıyla cevap verdim.Umarım yardımcı olmuşumdur. ;)
benım o kadar işime yaradı kı teşekkür ederim.keşke banada aynısı çıksa offff.bilgi için teşekkür ederim
siirtli sahra yazdı:
benım o kadar işime yaradı kı teşekkür ederim.keşke banada aynısı çıksa offff.bilgi için teşekkür ederim

Rica ederim sahra.İnşallah aynıları çıkarda zorluk çekmezsin.Ama dediğim gibi kendini iyi hazırlarsan gerçekten korkulucak bişey yok.Sen her soru çıkabilecek şekilde elinden geldiği kadar hazırlan.Kolay gelsin.İyi haberlerini bekliyoruz :)
tşk ederim arkadaşım kolay çıkmış sana galiba :)inş vize işlemlerinde de zorluk çekmezsin yolun bahtın açık olsun inş
arkadaşlar bana kısa sorular ve kalıbı hakkında yardımcı olacak kimse yokmu :(
elnino yazdı:
arkadaşlar bana kısa sorular ve kalıbı hakkında yardımcı olacak kimse yokmu :(

aramıza hoşgeldin kardeşim.

sanırım uyum sınavına gireceksin.

alttaki linki tıkla ve oradaki çalışma seti var onu komple indir bilgisayarına ve çalış

kolay gele

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=10&t=1729

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol