Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

BENDE KAZANDIM ARKADAŞLAR OKUYUN

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 5.627 görüntülenme
Selamun aleykum arkadaslar cok dıkkatle okumanızı ıstıyorum ben bugune dek kazananlardan cok net bır seyler okuyamamıstım ama bugun ben kazandıgım ıcın bu sıstemın nasıl döndugu konusunda çok seyide çözmus oldum bırıncı bolumde zaten emınım herkes 100 soruyu ezberlemıstır bılıyorsunuz cok kolay ıkıncı bolume gectık ben ılk 30 sorunun 29 tanesını bıldım

ıkıncı bolumde sadece zıtlar kelıme tekrarı ve hıkaye bolumunden olusuyor bılıyosunuz

ben zıtları kacırdım:D yanı adam okumus gecmıs haberım yok kelıme tekrarına geldı onuda ne dıyor bu dıye anlamaya calısırken onuda kacırdım ınanın o ana kadar tek bır kelıme dahı etmedım en son hıkaye bolumune geldı kendımı tanıttım memleketımı soyledım ısımı soyledım yasımı soyledım okadar baska bunların harıcınde tek bısey bıle yok hıc strese gırmeyın adamlat sadece telafuza bakıyorlar ama sureklı duymadıgınızı belırtın cok yavas oldugunu anlamadıgınızı hollanca cumleler kurarak soyleyın hepınıze basarılar 85 25 almısım
Tebrikler arkadasım hayırlı olsun ama 2. bölümde kısa sorularda var :D

Allah vizende kolaylık versin darısı tüm bekleyenlerin basına...
Dedigim gibi, zekasiyla sorunu yoksa birazcik calisan herkes en azindan 2.denemede gecer bu sinavi. bizim aklimizla zekamizla dalga geciyorlar sozde.

tebrikler...

Leonardo
hayırlı olsun arkadaşım darısı tüm gireceklerin başına.
azee yazdı:
Selamun aleykum arkadaslar cok dıkkatle okumanızı ıstıyorum ben bugune dek kazananlardan cok net bır seyler okuyamamıstım ama bugun ben kazandıgım ıcın bu sıstemın nasıl döndugu konusunda çok seyide çözmus oldum bırıncı bolumde zaten emınım herkes 100 soruyu ezberlemıstır bılıyorsunuz cok kolay ıkıncı bolume gectık ben ılk 30 sorunun 29 tanesını bıldım

ıkıncı bolumde sadece zıtlar kelıme tekrarı ve hıkaye bolumunden olusuyor bılıyosunuz

ben zıtları kacırdım:D yanı adam okumus gecmıs haberım yok kelıme tekrarına geldı onuda ne dıyor bu dıye anlamaya calısırken onuda kacırdım ınanın o ana kadar tek bır kelıme dahı etmedım en son hıkaye bolumune geldı kendımı tanıttım memleketımı soyledım ısımı soyledım yasımı soyledım okadar baska bunların harıcınde tek bısey bıle yok hıc strese gırmeyın adamlat sadece telafuza bakıyorlar ama sureklı duymadıgınızı belırtın cok yavas oldugunu anlamadıgınızı hollanca cumleler kurarak soyleyın hepınıze basarılar 85 25 almısım

super harikasin ... darisi diger kardeslere ...

o kadar sey kacirdim gecdim diyorsun ... Bende zaten bunun savasini veriyorum kursa gerek yok diyee susma yeter anlamli anlamsiz sacmala hollandaca olsun yeter ki ....

buyur kardes sende yaz suraya

https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=4595

kurs a gitmediysende yorumunu yap ... yorum yapamayan arkadaslarda simdiden yorumunu yapsinlar saygilar tbr ler tekrardan darisi diger evraklarina
helal kardesim sana :) basardin sende benim gibi.. umarim vizende kolaylik olur bir an once esinin yanina gidersin! allahin izniyle herseyi basaririz! cunku biz turkuz :) hahahaha ght? annenin ellerinden op!

kolay gele :)

ama senin yesilin yokmus :) hani arkadaslar bu arkadasimizin yesili? bence hak etti :)
tebrik ederim arkadaşım inş vize işlemlerinde de yüzün böyle güler darısı gireceklerin başına
darısıbasima yazdı:

o kadar sey kacirdim gecdim diyorsun ... Bende zaten bunun savasini veriyorum kursa gerek yok diyee susma yeter anlamli anlamsiz sacmala hollandaca olsun yeter ki ....

kurs a gitmediysende yorumunu yap ... yorum yapamayan arkadaslarda simdiden yorumunu yapsinlar saygilar tbr ler tekrardan darisi diger evraklarina

A[kayan_yazi]Aynen katiliyorum darisi basimaya once tbrkler gözün aydin vizendede kolaylıklar dilerim ama bu siteyi bulup hala kursa giden arkadas varmidir bilmiyorum snav stress yapılmayacak kadar kolay kursa gitmeyede degmez!!!tecrubeler konusuyo burda:D[/kayan_yazi]
hayırlı olsun arkadasım en kısa zamanda eşine kavusursun inşallah
darısıbasima yazdı:

arkadaşım sınava yeni giricem bende nereden başlamalıyım bilrmiyorum...bu yüzden çok endişeliyim...

Tebrik ederim kardeş.Darısı sınava girecek arkadasların basına inşAllah.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Selamun Aleykum.
ya arkadaslar kursa gıtmeye ne hacet var kursa gıttıgınızde sıze farklı bıseylermı soyleyecekler yanı dunya kadar para bayılacaksın gıt gel cabası eee sonuc ne 100 soruyu ogren dıycek sana onlarda bılıyorlar zaten sınavda ıkıncı bölumun bı önemı olmadıgını sana 3 5 cumle ogretecekler sunu de bunu de dıye kazanacaksın sonra adı kazandı olacak az mantıgınızı calıstırın bunca adam bukadar yazıyor yalanmı soyluyoruz sankı demekkı bı bıldıgımız var sınava gırmeden once bende sızın gıbı dusunuyordum 100 soruyu ezberleyeceksınız lamı cimi yok ama resme bakarak ama soruyu dınleyerek bısekılde ogreneceksınız zaten soruların sonunda cogunun cevabları yazıyor ayrı bı cumle kurmak zorunda deılsınız mesala yazmıs

is nederland vaak nat of droog? ıslakmı kurumu nat yazıyor ıcınde ordan anımsarsın 100 soruyu ogrenmek ıcın kursa gıden adam bence hollandaya hıc gıtmesın yani ıkıncı bolumde dedıgım gıbı telefuza bakıyorlar bı sekılde adamlar sızın hollandacayı nasıl cıkardıgınıza bakıyor dedımya ben ne zıt ne kelıme tekrarı nede bısey yapamadım en son hıkaye bolumune kadar tek soyledıgım duyamadım uzgunum bılmıyorum anlamadım cok hızlı felan dedım sonrada adımı yasımı yasadıgım yerı soyledım kazanacagımı hıc sanmıyordum

yanı bırıncı bolumu gececegımı bılıyordum ama ıkıncı zordu dıye dusundum demekkı ben hıc bıseye cevap vermeden sadece kendımı tanıtmakla 25 puan almıssam daha hesap kıtap yapmayın moralınızı bozmayın ılk bolumu gecın ıkıncı bolumde kendınızı en anlasılır seklıyle tanıtın yeterlı zaten bu sadece kucuk bı engel asıl sınava hollandaya gıdınce nt2 dıye bısey var

yanı bır yıl boyunca sabah 9 dan oglen 2 ye kadar kurs gormek zorunlulugundasınız adamların burdakı tek baktıgı sey bu adam hollandacaya dili donuyormu ona bakıyorlar

haaa sımdı ılk yuz soruyu yapamassan ıkıncıdede susarsan adamlar ne yapsın

ama en azından ılk bolumu gecınce ıkıncı bolumde yetersız olunca duyamadım kacırdım hızlı gectı ses kısıldı gıbı cumlelerı kurunca adamlar ınanıyor anladınızmı yanı bızım gıbı ısın seytanlıgına kacmıyorlar bız turkuz her turlu uyanıklık bızde var ama o adamlar senın gercekten duyamadıgını sanıyor hakkını yemıyor :D ya dıyor bu adam ılk bolumu gecmıs ıkıncı bolumdede guzel hollandaca konusuyor ama demekkı duyamamıs dıyor cunku bırebır karsında kımse yok kasetten dınlıosun oyuzden anlayıslılar neyse uzun lafın kısası bu yılın sonuna dek bu sınavlara gırın kazanın arkadaslar onumuzdekı seneye ne olacgı bellı deıl adamlar ıltıcayı durdurmak ıcın elınden gelenı yapıyorlar ınanın sınav adamın ömrunden ömur alıyor vızeme ret gelse yemın ederım umrumda deıl ama sınav buyuk engel fakat suan ıcın bı sey yok kazanacaksınız ınsallah bende vıze ıslemlerı ıcın kendım bas vurcam cunku hollandadan esım basvurunca daha gec olur dedıler bu konu hakkında bı bılgım yok acıkcası bılen varsa soylesın bızım hıc bı eksıgımız yok hersey tamam avukat turkıyeden konsolosluga gıdıp bas vursun demıs sonrada ankara ind ye yazacakmıs vs sonra esıne haber vercekler evrakları ıstıycekler heralde ondan sonrası nasıl bu ıslemlerı yapmıs bı arkadasımız varsa aramızda lutfen soylesın tsk herkese basarılar allah yolunuzu acık etsın ınsallah
leonardo06 yazdı:
Dedigim gibi, zekasiyla sorunu yoksa birazcik calisan herkes en azindan 2.denemede gecer bu sinavi. bizim aklimizla zekamizla dalga geciyorlar sozde.

tebrikler...

Leonardo

bizim aklımızla dalga geçen varmı bilmiyorum ama muhakkak vardır fakat bilsinlerki türkler kadar pratik insanlar daha dünyada yoktur bence.bulaşan yanar bence.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol