Evet arkadaşlar sonunda bende kazananlar kervanına katıldım.
ufoss nikimi yeşil siyah karışımlı yaparsın herhal aynı bukalemun gibi ;)
arkadaşlar aslında sınav sonucumu bilgisayar; kaybetti olarak vermiş sonra görevli heyet tekrar bi gözden geçirmiş dinlemişler konuşmamı
ve bilgisayar yanlış puanlama yapmış bu şekilde direkten döndüm vallahi :o
Ama Allah razı olsun o görevli heyetten iyiki şüphe etmişler ve incelemişler sınavımı tekrar :) Eğer incelemeselerdi direk köy sandığına gidiyordum :( Neyse
Allah herkesin yolunu açık etsin ;)
Superr iste bu guzel haber bekliyodum kac gundur hayirli olsun arkadasim insallah vize islemlerinide sorunsuz halledersin TEBRIKLERRRRRRRR :mrgreen:
tebriklerr
teşekkürler arkadaşlar
:)
tbrklr arkadaşım...çok sevindim..kazancanı bilioduk zaten :) darısı vizelerin başına artık..inş herşey sorunsuz biter..allah yardımcımız olsun kardeş.. ;)
sağolasın kardeş inşallah ;)
tebrik ederim hakikaten direkten dönmüşsün. hayırlısı vize ye artık allah yolunu acık etsin
sağol Fatih ;)
Tebrikler...
Allah gonlune gore vermis...
Demekki Hak yerini bulmus.....
Ama bu ise sasirdim dogrusu :o
vallahi doğru ufoss evraktada açıklamasını yapmışlar :roll:
ali hak yerini bulmuş kardeş dert etme fazla kazanmışsın ona bak acıkcası bende şaşırdım alinin sınav sonucunu görünce ama haklıya hakkını vermişler. ali aslında senin sonuc belgeni buraya koy arkadaslar sunu anlasın aralıktan itibaren kurulun olmadıgını senin sonuc belgenle daha iyi anlarlar. kurulun ne kadar işe yaradıgını. allah kolaylık versin aralıktan sonra girecek arkadaşlara
fatih denemiştim onu fakat resimler çok büyük olduğundan yarısı çıkıyor, ben bi küçültmeyi bir deneyeyim bakiyim yapabilecekmiyim ;)
hayırlı olsun negüzel kazanmışınya darısı bana inşallah
inşallah kardeşim Allah yolunu açık etsin ;)
allah vizede kolaylıklar versin kardeşim
inşallah tez zamanda seninde hayırlı haberlerini alırız
sağol kardeş cümlemize ;)
gec oldu ama yeni farkettim kazandigini . tebrikler ablam . köy sandigina gitmedigine sevindim
tşk. ederim yani direkten döndüm şükür bunada :)
merhaba ben gokhan suan ankara askerlık yapmaktayım bende hollandaya ggıdıcem aam ılk once askerlıgım var ben 3 ayım kaldı ve sıızn kazandıklarınız goruyorum sızde naar nederland ve cd kıtabı varmı lutfen ıhtıyacınız o kıtaba kalmadıysa bana gönderirimisisniz bakın ben sıze mail adresimi yazıyorum lutfen yardımcı olun handsome_young19@hotmail.com cevabınızı beklıyorum
21_Gokki yazdı:
merhaba ben gokhan suan ankara askerlık yapmaktayım bende hollandaya ggıdıcem aam ılk once askerlıgım var ben 3 ayım kaldı ve sıızn kazandıklarınız goruyorum sızde naar nederland ve cd kıtabı varmı lutfen ıhtıyacınız o kıtaba kalmadıysa bana gönderirimisisniz bakın ben sıze mail adresimi yazıyorum lutfen yardımcı olun handsome_young19@hotmail.com cevabınızı beklıyorum
arkadaşım bu linki download yap.
ben naar nedeland kitabını sesli görüntülü media player yapmıştım işini görür
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol