mrb arkadaşlar bu sitenin payı yüksek sınavı kazanmamda. sınava gelince yükselecek felan diyolar yükselsin sınav çok kolay. ben 100 36 aldım 25 aralıkta ankarada. sınavda hiç susmayın gerçekten çok çok kolay. bu sitede emeği geçen herkese teşekürler....
BENDE KAZANDIMMMM
tebrikler arkadaşım yeşil sanada yakışacak darısı mezunlar kategorisine girmeye allah yardımcımız olsun vize işlemlerinde ve sabır selamet versin
hayırlı olsun.
vizenizde başarılar
vizenizde başarılar
teşekürler arkadaşlar 2. bölümde kolay demek istediğim ses ler net geliodu ve ne biliosam onu söyledim alakalı alakasız fakat susmadım. sınavda konuşan kazanır..
ne guzel yazmisin
sinavda konusan kazanir :)
hayirli olsun arkadasim
yesil sanada yakisacak ;)
kolay gele
sinavda konusan kazanir :)
hayirli olsun arkadasim
yesil sanada yakisacak ;)
kolay gele
tebrikler arkadaşım ahhhh bide ben kazanıp şu sitresi üstümden atsaydım
tebrik ederim darısı gırecek arkadaşlara inşallah.
tebrikler Arkadasim sinavi kazandigin icin darisi bizim basimiza artik INSALLAH benim icin de sinav kolay gecer
2. bolumde ki sorulardan hatiklarini yaza bilirmisin?zit anlamli kelimeler vs.
saygilarimla
INSALLAH biran once oturumun gelir
2. bolumde ki sorulardan hatiklarini yaza bilirmisin?zit anlamli kelimeler vs.
saygilarimla
INSALLAH biran once oturumun gelir
teşekürler arkadaşım zıtlardan hatırladığım somber frolık binnen gezond bide diğerlerini bilmiodum kimisine niet kimisine on koydum herkese başarılar allah vizemizi almakta kolaylık versin...
tebrikler..
tebrikler kardes..
slm arkadasim hayırlı olsun kaznamisin bi sorum olcak sınavda resimli kitabi 30 resimli olan bi kitapmi veriyolar yoksa 100 resimin içinden karisikmi soruyolar yani dmek istedim burda sayi bilmek zorundamisn onlar sayiyi söyleyip sne çaip mi söylüyosun resimi umarim sorum anlasıldı tsk.
Merhaba sevgili arkadaslar,,benim sorum genelde sınavı geçipte suan hollanda'da olanlar için,benim açık kredi kartım var,benım bu mvv yi almamı etkiliyormu?yani kredi kartımı kapattırmammı gerekiyor?soruyorum cunku eşim hollandada bi forumda gormus,kredi kartı istemıyorlarmıs dıye okumus..
bunlar hakkında bılgısı olan varsa bilgilendirirse sevinirim..
herkeze basarılar arkadaslar..
bunlar hakkında bılgısı olan varsa bilgilendirirse sevinirim..
herkeze basarılar arkadaslar..
tebrikler... :ugeek:
Vize islemlerinde hizli ve cabuk olur insallah...
Vize islemlerinde hizli ve cabuk olur insallah...
teşekürler allah hepimizin yardımıcısı olsun kardeşim kredi kartından haberim yok vallahi ilk defa senden duydum
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol