14,09,2009 TARİHİNDE ANKARADA SINAVA GİRDİM SINAV TECRUBEM VE SONUCU:d
konsolosluga gittgimde 5,10 dakka geç kalmıştım önce baya korktum sınavım 15:30 daydı bana 15:15 de orda olmam söylenmişti neyse ben biraz geç geldim sınav bölümünde allahın bir kulu yoktu hepsi:D:D sınavdaymış neyse bekledim baya bi sonra birisi çıktı odadan ondan sonra yeşil ışık yandı bende grdim içeriye ordaki görevli bayan saolsun çok güler yüzlü çok iyi birisiydi.bi form verdi okumam için sonra resimli soruların bulundugu kitapçığı verdi..sonrası işte sınava başladık tabi ben bu sırada aldım kitabı 1.sorudan 30 soruya kadar tektek resimlere bakıyorumm:D neyse başladık 1.bölümde ses gayet anlaşılır ve yavaş yani 2,bölüme göre çok çok yavaş bi şekilde ilerliyor du sonuç olarak 30,sorudan 30 full yaptım..görevli sordu işte mola vermek istermisin diee girmişim o strese bikere ara verirsem olmaZ dimi devam etmek istiyorum dedim bi broşur daha verdi bana 2, bölümde yapılması gerekenler yazıyordu okudum sonra hazırsan başlayalım dedi ve başladık....kısık sesli uzun ve çok seri şekilde konuşuyordu...tekrarlama bölümü başladıgını ben biraz :D geç anladım yani okadar seri başlamam için verdiigini sinyal sesini duymadım bile neyse tabi kötü başlamanın etkisi beni baya etkiledi ama yani uçarı kaçarı yok ya o an sinirlenip bırakıcan yada sonuna kadar hiç kötü başlamamış gibi devam edicen bende öle yaptım tekrarlamalarda cümlenin neresi aklımda kaldıysa direk orayı söyledim sonra zıtlarda duydugum kelimenin zıttını bilmiyorsam başına niet,yada on koyarak aynen tekrar söyledim ve sonuç:D kazandım...mutluyumm:D :D:D:d allah herkezin yardımcısı olsun sınava girecek kardeşlerime şimdiden allah yardımcı olsun..
BENDE KAZANDIMMMMM............. YEŞİLİMİ İSTİYORUM:d
Tebrikler kardesim bak ben sana demistim stres yapma diye.hadi hayırlı olsun allah vizende de yardımcın olsun insallah en kısa zamanda vizenide alırsın...
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Darısı giricek olan bütün kardeşlerin başına.
zaten kazanmisdin:))
tebrikler
Allah vize islemlerinde utandirmasin
tebrikler
Allah vize islemlerinde utandirmasin
tşk ederim hepinize:D:D yeşilde yakıştımı ne:D:D:D
uglyser tebrik ederim arkadasım cok sevindim senin adına.
Darısı bizlerin basına inşAllah. :geek: ßizlere de dua edin inşAllah.
Darısı bizlerin basına inşAllah. :geek: ßizlere de dua edin inşAllah.
hadi gözün aydın uglyser hayirli olsun darisi vizeninde basina insallah vizende cabuk cıkar...
esra70 kardeşim hiç merak etme bu site bu form açık oldukca kolay kolay kimse kalmaz allah siteyi açanlardan razı olsun:D:D:d ufoss kardeşime çok tşk ediyorumm ben bu formun sayesinde korkularımı yendim sizlerle tanışma fırsatı buldum bunun için geerçekten mutluyum allah heimizin yardımcısı olur inş
çok sevindimmmm :)
cok sevindim arkdsm tebrik ederim :ugeek: :ugeek: :ugeek: gozunaydin bi stresden kurtuldun darisi vizenin cikmasina ins ins ins
rabbim en kisa zamanda vizeni almanida nasip etsin ins ins ins :geek: :geek: :geek:
rabbim en kisa zamanda vizeni almanida nasip etsin ins ins ins :geek: :geek: :geek:
daha gitmeden surinam ve ot olayina girmissin be abi:D
profil resmi guzel:)
selamlar
Leonardo
profil resmi guzel:)
selamlar
Leonardo
:D:D yok :D sadece seviyorum o resmi yoksa surinam yada ot moduna girdigimden deil yanii:d
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol