öncelilikle bu sınav için hiçbir kursa gitmedim kitap almadım ve deneme sınavıda yapmadım sadece bu sitedeki dökümanlara ve sitedeki diğer bilgilere çalıştım buradaki herşey sınavı geçmek için yeterli arkadaşlar.sitede emeği geçen herkesten allah razı olsun.
24 martta istanbulda saat 2.30 da girdim sınava ve bugün sonucunu aldım
1. bölüm 100
2. bölüm 41
sınavdan kimse korkmasın çünkü görevliler çok yardımcı oluyor bu arada ses çok iyiydi her iki bölümdede.sitedeki arkadaşların tavsiyesiylede hiç susmadım.görevli sınavı anlatırken bana eğer zıtlardan bilmediğin olursa başına niet koy söyle dedi çok yardımcılar gerçekten..
bende sınavı geçtimmmmmmm
Kutlarim canimmm cok sevindim yemin ederim cokkk...insallah hayirlisiylada esine kavusursun biran once...Senin icin zor olan neydi sinavda?Bu arada darisi basima insallah :geek: :geek:
Hayirli olsun arkadasim
tebrik ederim
umarim en kisa zamanda vize islemlerinde olumlu sonuclanir ve sevdigine kavusursun
masallah cok yesillenen oldu :)
kolay gele
tebrik ederim
umarim en kisa zamanda vize islemlerinde olumlu sonuclanir ve sevdigine kavusursun
masallah cok yesillenen oldu :)
kolay gele
öncelilikle bu sınav için hiçbir kursa gitmedim kitap almadım ve deneme sınavıda yapmadım sadece bu sitedeki dökümanlara ve sitedeki diğer bilgilere çalıştım buradaki herşey sınavı geçmek için yeterli arkadaşlar.sitede emeği geçen herkesten allah razı olsun.
24 martta istanbulda saat 2.30 da girdim sınava ve bugün sonucunu aldım
1. bölüm 100
2. bölüm 41
sınavdan kimse korkmasın çünkü görevliler çok yardımcı oluyor bu arada ses çok iyiydi her iki bölümdede.sitedeki arkadaşların tavsiyesiylede hiç susmadım.görevli sınavı anlatırken bana eğer zıtlardan bilmediğin olursa başına niet koy söyle dedi çok yardımcılar gerçekten..
masallah arkdsm sende yesillendin umarim bu boyle devam eder yesillenenin ardi arkasi kesilmez(tabi turkuazlananinda)inan cok sevindim tebrik ederim gozunuzaydin,rabbim vize islemlerinizde yar ve yardimciniz olsun ins ins ins... :geek: :geek: :geek:
iyi temennilerin için çok teşekkür ederim...darısı herkesin başına inşallahh :geek: :geek:
tebrikler . . .
çok mutlu oldum.
benim sınvım da 16 nisan 2009 da ankarada umarım bend başarılı oldum çok calıstım calısıyorum .
çok mutlu oldum.
benim sınvım da 16 nisan 2009 da ankarada umarım bend başarılı oldum çok calıstım calısıyorum .
selam arkadaslar artik bene sinavi gectim vizemi aldim yaklasik 2 aydir hollandadayim demekki neymis hiiiic korkulacak birsey yokmus ! kesinlikle problem yapmayin calisin !!
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol