Sonunda sonucum geldi ve kazanmışım Allah'a şüküler olsun :) Darısı tüm sınava girecek arkadaşlara.. :geek: ve darısı vizeme inşallah :) :geek:
sınav hakkında diger arkadasların tecrübelerinde ki gibi aynen öyle sınav, ne zor nede kolay, çalışmanın sonucunda iyi olur .. Tedbir bizden, Takdir Allah'tan...
Allah yardımcımız olsun :geek:
Bende Sınavı Kazandımmmmmm :)
tebrik ederim arkadasim ,,, :ugeek: send gectin su sitresli sinavi,,,,,, darisi ins vizenin basina allah vizende de yardim eder duani eksik etme allahtan ins oda en gec vakitte cikar vizende basarilar,,,, :geek:
tez vakitte demek istedin sanirim arkdsm,,,
sansli :)
tez vakitte demek istedin sanirim arkdsm,,,
sansli :)
Sonunda sonucum geldi ve kazanmışım Allah'a şüküler olsun :) Darısı tüm sınava girecek arkadaşlara.. :geek: ve darısı vizeme inşallah :) :geek:
sınav hakkında diger arkadasların tecrübelerinde ki gibi aynen öyle sınav, ne zor nede kolay, çalışmanın sonucunda iyi olur .. Tedbir bizden, Takdir Allah'tan...
Tebrikler arkadasım allah vizende kolaylı versin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
:ugeek: arkadaşım hayırlı olsun inşallah, şimdi sırada vize var onuda kolayca alırsın inşallah allah yardımcın olsun... :geek:
hayirli ugurlu olsun arkadasim insallah herseyin boyle mutlu sonla sonuclanir.
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Allah vizende kolaylık versin arkadasım.hayırlı ugurlu olsun
Teşekkürler arkadaslar, nazi Allah korusun kız ne en geçi:) yanlış yazdın sanırım hihi:) Vizemde kolaylıkla cıkar inşallah bütün arkadasınlarınki kolaylıkla olur içinde de benim inşallah :geek:
Allah herkesin yardımcısı olsun ...
Allah herkesin yardımcısı olsun ...
tbr...
tebrikler darisi basimiza :) ins vizende bi sorun cikmaz sevdiklerine kavusursun
cnm coook ama cooook sevindim gozunaydin tebrik ederim,,,ins ins ins vizendee en kisa zamanda cikar :geek: :geek: :geek: ....
hayirli olsun :)) sevindim ...
Tebrikler arkadaşım sıra vizede inşllah yakın zamanda seninde benimde çıkar bu arada bende konyalıyım ama istanbul ikamet
konyalı akrdşeım sneın kadar sevındım valla hadi darısı vizene
Super hayirli olsunnnn adina coook sevindim .. artik darisi tum sinava girecek arkadaslarin basina .. insallah en kisa zamandada vizen cikmis olur ..
basarilar bol sanslar 8-)
basarilar bol sanslar 8-)
kusura bakma arkadasim evt yanlis yazmisim bu vize isleri insanda akil birakmiyoki ,,,insalllah en erken vakitte cikar vizen,,,,,,
Arkadaslar Allah hepinizden razı olsun, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah işlerimiz hep yolunda gider inşallah :geek: ;)
arkadaşım gözün aydın darısı bizlere olsun insallah tez zamanda vizen de cıkarda sevdigine kavuşursun allah hepimizin yardımcısı olsun amın
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol