Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Beni bu 3 konu hakkında bilgilendirebilirmisiniz?

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 2.491 görüntülenme
Arkadaşlar merhaba size bir kaç sorum olacak. 1. Benim yaş büyültüyorum 1 yada 1.5 ay sonra 87 li oluyorum. IND bunu problem yaparmı. 2. Evleneceğim kızın maaşını 2000 - 2500 Euro arası göstermemiz mvv yi hızlı alabilmem için yararlımı? 3. Ankara Kızılayda önerebileceğiniz bi kurs varmı?
slm arkadasım bende yasımı buyuttum ve 1986oldum sorun olmaz dedıler esının maası 1441 olması lazım kurs hakkında bılgı veremıyorum cunku ankarayı bılmıyorum ;) neyse allah yar ve yardımcımız olsun :geek: ......
HASRET yazdı:
slm arkadasım bende yasımı buyuttum ve 1986oldum sorun olmaz dedıler esının maası 1441 olması lazım kurs hakkında bılgı veremıyorum cunku ankarayı bılmıyorum ;) neyse allah yar ve yardımcımız olsun :geek: ......

kardesyas ve maas konusunda hic bir sorun olmaz, ama maasin istenilenden daha yuksek olmasi hiz kazandiracagi anlamina gelmez, bence sen hizli olmasi icin degilde normal bir sekilde olmasi icin dua et :)

ankarada kurs önerebilirim, hemde bu isi bilen tecrubeli bir hoca, ben tek kelime hollandaca bilmiyordum, 20 gun calistirdi beni 20. gun sinava girdim ve kazandim.

ilgilenirsen adres http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=37&t=1623

ALLAH (C.C.) yardimcin olsun...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol