selamlar arkadaşlar biliyorum forumumuz açıldıgından beri fazla paylasım ve mesaj yazamadım :roll: o kadar yogunumki yarın ingiltere vizesi için müracat edicem EEA aile permisi 2 kere hollanda turistik vize basvurum red edilmişti uyum sınavından önce şimdi eşim ingilterede ve calışıyor eşim ab vatandası ve bende EEA(Avrupa Ekonomik Alanı)aile izni vizesi için basvuruda buluncam :lol: arkadslar sizden dua bekliyorum inşallah bu sefer vizemi alırım ALLAH herkese yardımcı olsun tüm vizeye ihtiyacı olan arkadaslar inşallah bir an önce vizelerini alıp sevdiklerine kavuşurlar.AMİN!!!
benim için dua edin Allah rızası için
Allah sevdıgıne tez zamanda kavusturur ınsallah.
amin allah razı olsun allah tüm sevenleri kavuştursun
Allah müjdeli haberler almanızı nasip eylesin ;)
dualarımız tüm ayrı olanlar için
tabi içinde sizde varsınız
allah cümlemizi sevdiklerine kavuştursun
tabi içinde sizde varsınız
allah cümlemizi sevdiklerine kavuştursun
arkadaşlar allah hepinizden razı olsun bugün ankaraya ingiltere vize basvuru merkezine gittim belgeleri verdim tüm çalışanlar çok anlayışlı sıcak kanlı ve güler yüzlüydü :D pazartesi günü bir numara verdiler arıcam vize olumlumu olumsuzmu ozaman öğrencem inşallah alırım vizemi tüm belgeler eksizsizdi.allah herkesi sevdine sevdiklerine kavuştursun :lol: amin
allah yardımcın olsun arkadaşım..inş vizen çıkarda sen de sevdiine kavuşursun.. ;)
tesekkür ederim arkadasım ben ve bütün vize bekleyen arkadaslarıma allah yardımcı olsun!
hadi hayırlı olsun şimdiden. inşallah alırsın vizeni ;)
fakat şunu da kabul etmek gerekiyor.
İngiltere aynı Amerika, Canada, Yeni Zelanda, Avustralya gibi sert vize rejimini uyguluyor.
fakat şunu da kabul etmek gerekiyor.
İngiltere aynı Amerika, Canada, Yeni Zelanda, Avustralya gibi sert vize rejimini uyguluyor.
evet biliyorum arkadasım yarın sonuç neymiş öğrenicem allahın izniyle umarım benim için güzel bir sonuç olur vizemi alıp eşimin yanına gitmek istiyorum :oops:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol