bizde vize başvurumuzu yapmıştık çogu arkadaşımın bildiği gibi. bizim başımızdan enterasan olaylar sonunda vizemizin işleme alındığı mektubu geldi. baya uzun bir dönemden sonra. biz başvuruyu eylül 17 de yaptık. bize düne kadar herhangi bir cevap gelmedi açıkcası benim düşündüğüm ind bizim dosyaları kaybettiği şeklindeydi. dün gelen mektupta bizim başvuru ellerine nasıl olduysa 25-10 tarihinde ulşmış 5-11 tarihinde işleme başlanmış. biz ayın 5 inde ind yi arayıp ne olduğu hakkında bilgi almaya calıştık. bize o gün ind den bir kişi red oldugunu söyledi maaştan dolayı. eşimin maaşı vergi ve tatil parası hariç 1650 euro. Eşim benim maaşım bu şekilde deyince şaşırmış ind deki görevli. nasıl red olmuş diye. eşim bundan dolayı red duyunca konuştuğu kişinin ismini alıp dışişleri bakanlıgını arayor. dışişlerindeki görevliler incelemeden sonra dosyanın yeni açıldığını herhangi bir red cevabı olmadıgını eger red olsa dosyanın kapanıp bize mektup yollanması gerektiğini bildiriyorlar. eşim bakanlığa kişinin (ind deki) ismişni verip bize böyle dediler deniyor. bakanlık ind yi arayıp inceleme yapılmasını istiyor eşim tekrar ind yi aradığında aynı kişiler bu sefer dosya incelemede olduğunu belirtiyorlar. ve enteresan ki 2 gün sonra mektup geliyor biz sizin dosya ya yeni başladık diye. artık hayırlısı dedik bundan sonrası vize kabulu olur artık. çetin bir mücadeleden sonra bişeyler değişti bizim adımıza. bu durumda olan arkadaşlar varsa peşini bırakmasınlar. soruştursunlar ki belki değişen bişeyler olur. herhangi bir gelişmede bilgi veririm arkadaşlar
umarım sizlerle birlikte vize sevincinide yaşarız.
benim mvv maceram;))
Arayip sormak lazim.....
Yoksa bu sekilde veya buna benzer sekilde dosya ortadan kaybolur...
Ara ara sormak sorusdurmak lazim...
Yoksa bu sekilde veya buna benzer sekilde dosya ortadan kaybolur...
Ara ara sormak sorusdurmak lazim...
haklısın uğur biz tecrübe ile öğrendik. yoksa birşey olacağı yoktu bizim vizenin.
Fatih sıkma canını olur gider Allah' ın izni ile ;)
kardeş sıkma canını..hayırlı haberler gelicek inş.. ;)
sagolun elif ali ve sitedeki kader ortakları inanın sizlerde olmasanız bu çile zor çekilir. sizlerden güç alarak yolumuza devam ediyoruz.
fatih ben hep diyorum sen gidip bize abilik yapıcaksın inşallah en kısa zamanda güzel haberler alacağına inanıyorum ben..senin tecrübelerinden bizde faydalanıyoruz bizede bi şekilde önder oluyorsun ALLAH RAZI OLSUN.paylaşmanın u kadar güzel olacağını bu siteden öğerendim.herkese selamlar.a.e.o
ceal bu site kurulurken aile olarak kurulduk. ve sağlam bir aile oldugumuzu herkez gördü sitemizi yıkmaya çalıştılar ama yıkamadılar biz hala ayaktayız ve bunun icinde en büyük teşekkürü uğur ve burcu hakediyor onlar sayesinde bizler buluştuk kazandık ve gideceğiz inş.
allah o ikisin daim mutlu ve bahtiyar etsinler 2 cihan saadeti onların olsun
allah o ikisin daim mutlu ve bahtiyar etsinler 2 cihan saadeti onların olsun
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol