Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

BENiMDE ViZEM CIIKMISSS:)

Yorum için giriş yap 15 mesaj · 4.329 görüntülenme
arkadaslar sonuda benide vizem cıktı ;) :geek: 12 mart sınava girmistm 21 mart ankardan basvuru yaptımm ve 9 mayısta ankara konsoloslga gelmis vize...

darisi diger arkadaslarin basinaa...Allah yardımcınız olsunnn :geek:
Tebrikler arkadasim yeni yasaminda mutluluklar dilerim. Darisi bekleyen arakdaslarimizn basina.
SLM hayırlı olsun arkadaşım yeni yaşamında mutluluklar dilerim darısı en kısa zamanda bütün vize bekleyen arkadaşlarımıza olsun.gülüm
tsk ederim arkdaslar :ugeek: ...darisi bekleyenlerin basina...
tebrik ederim kardes, insallah hayirli ugurlu olur, bundan sonraki islerinde ALLAH (C.C.) yardimcin olsun...
allah hayirli eylesin arkadasim yolun acik olsun
Hadi hayirlisiiii :geek:

Allah bekleyenlere boyle guzel haberler nasip eylesin
zozo yazdı:
arkadaslar sonuda benide vizem cıktı ;) :geek: 12 mart sınava girmistm 21 mart ankardan basvuru yaptımm ve 9 mayısta ankara konsoloslga gelmis vize...

darisi diger arkadaslarin basinaa...Allah yardımcınız olsunnn :geek:

arkdsm oncelikle cook tebrik ederim hayirli ugurlu olsun allah yeni yasaminizda mutluluklar versin ailenizle birlikte ins ins ins,,,sormak istedigim bisey var,,,siz ank dan hangi evraklari verdiniz ve esinizden hangi evraklari istediler,,,bende 1 nisanda ank dan basvurdum,ama haala ses yok eksik evrakda istemediler,,,eger cvplarsaniz cok sevinirim,,,herkesin evragi farkli olabilir tabi aama bi karsilastirmak istedim acikcasi,simddien tskler,,,
tebrik ederim arkadasım..

darısı dıger bekleyen arkadasların basına..

emrah
Gözün aydın Allah yolunu açık etsin :D
tbrık edrım arkadasım ben de 21 buat sınav kazandım 14 mayıs ankadan basvuru yaptım dur bakım ne olacak hayırlısı bana yardımcı olurmusun neler hazırladın kagıtlar falan ....
Tebrikler arkadasim,sevindim.

Allah yeni yasaminda utandirmasin.
herkese bi daha cok tsk ederim..darisi bekleyenlerin basina..

Sansli arkadasim ankaraya ... formul a ve b , evlilik cuzdani fotokipisi..esimin pasaportunun foto kopisi...benim pasport fotokopisi...sinav sonuc belgesi...bu kadardi sanirim(zaten evraklari bu siteden ogrenmistim)...sen benden bi kac gun sonra bsvuru yapmıssın esin arasın sorsun ind ne durumdaymis diye.... umarim yardimci olabilmisimdir...
Sansli arkadasim ankaraya ... formul a ve b , evlilik cuzdani fotokipisi..esimin pasaportunun foto kopisi...benim pasport fotokopisi...sinav sonuc belgesi...bu kadardi sanirim(zaten evraklari bu siteden ogrenmistim)...sen benden bi kac gun sonra bsvuru yapmıssın esin arasın sorsun ind ne durumdaymis diye.... umarim yardimci olabilmisimdir...

saaol arkdsm verdigin bilgiler icin bende aynilarini goturmustum,,esim surekli avukatla irtibatta henuz bisey yok dosyanizi inceliyolar demis cok sukur ki eksik evrakda yok simdilik,,,ins ins ins da olmasda direk ve en kisa zamanda vizeniz cikti haberi gelir,,,esim avukata aratacak yarin bakalim,,,aramassa esim aricak,,,saygilar
tebrık ederım arkadaşım.şanslı inşl en yakın zamanda senın de hayırlı haberlerını duyarız.allah sabırlar versın.allah yardımcın olsun.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol