Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

benimde vizem cikti

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 2.647 görüntülenme
merhaba arkadaslar benimde 3 yil sonunda vizem cikti esime ve cocugumaa kavuscammm 6.5 hafta sürdü 2 defa red sonunda sükür rabbimee cikti sonundaaa dilerim ki yaradandan yüce mevlamdan tüm bekleyenlerin vizesi bi an önce cikarr ve esine cocuklarina kavusmak arzusuyla yanip tutusanlar kavusurr hepisiniz allaha emanet olunnnn ....doeg
aminnn

hayirli olsun arkadasim

umarim bu beklentin bosuna cikmaz ve sevdiginle bi omur mutlu huzurlu olursun

kolay gele
celikoglu yazdı:
merhaba arkadaslar benimde 3 yil sonunda vizem cikti esime ve cocugumaa kavuscammm 6.5 hafta sürdü 2 defa red sonunda sükür rabbimee cikti sonundaaa dilerim ki yaradandan yüce mevlamdan tüm bekleyenlerin vizesi bi an önce cikarr ve esine cocuklarina kavusmak arzusuyla yanip tutusanlar kavusurr hepisiniz allaha emanet olunnnn ....doeg

hayirli ugurlu olsun arkdsm gozunuzaydin bi mezun daha ckti ne kadar guzel darisi tum bekleyenlere ins ins ins,,,
hayırlısı olsun kardesım allah tamamına erdırsın sağ sağlım yanlarına gıdersın ınsllah. :geek: :ugeek: bakalım benım vıze nezeman cıkacam 25 kasımda tr den basvurdum.sen nerden basvurdun arkadasım bana bır acıklama yaparsan belkı bıraz daha sabırlı olacam cunku kafayı yıyecem beklemek cok zormus . :geek: :geek: :geek: :geek:
arkadas biz nl de avukat araciligiyla basvuru yaptik

trde hic yapmadim ama artik bildigim kesin suki cabuk cikiyorr vize evraklar ve istenilen her sey tam iseee kafana fazla takma rabbim insallah seninde yüzünü güldürür
Oncelikle Allah devamini erdersin insallah arkadasim bende 5 seneden fazla esine ve cocuguna beklemis biiri olarak ne hissettigini anlayalbiliyorum artik sevinme zamani dedigim gibi Allah devamini erdersin... :ugeek:
ya arkadarlarrr esim sali günü 830 euro yatirdi ind ama halen ankara konsoloslugunu ariyorum ama para görünmüyoo diyooooo 1 hafta ile 2 hafta arasi sürer diyorlarr..!!!o kadar gercekten sürüyormu acaba..!!birde ben giderken hangi evraklari götürmem lazim konsolosluktan sölüyorlarmi evraklari acaba?
evet surer arkadasim. birde konsolosluktan soyluyorlar ne tur belge goturecegini. ama sen ne var ne yok gotur yaninda olsun. burada allah yeni yasaminda mutlu eylesin. yollariniz acik olsun
arkadasim oncelikle hayirLi ugurLu oLsun Allah utandirmasinnnn,sen 2 kere red almissin yazabilirmisin redi neyden aLmistin bizde basvuru yaparken o hataLara dusmeyeLim tam eksiksiz evrak nasiL hazirlanir acaba,selametle

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol