merhabalar,bugün geldi haber.Aslında bizim için süpriz oldu bu kadar kısa süre içinde vize almak,yani insanların tecrübelerini okuyunca bizde uzun süre beklicez zannettik.çok güzel bir duygu bu Allah bekleyenleri mutlu etsin..biz 20 aralıkta mektubu almıştık ind den ve 1 ay bile olmadan geldi vize..bundan sonraki işlemler için harekete geçicez artık..gelişmeleri buradan yazarım ve sorularım kesin olur zaten..şimdiden teşekkürler iyi dilekleriniz için...
benimde vizem cıktı....:)
merhabalar,bugün geldi haber.Aslında bizim için süpriz oldu bu kadar kısa süre içinde vize almak,yani insanların tecrübelerini okuyunca bizde uzun süre beklicez zannettik.çok güzel bir duygu bu Allah bekleyenleri mutlu etsin..biz 20 aralıkta mektubu almıştık ind den ve 1 ay bile olmadan geldi vize..bundan sonraki işlemler için harekete geçicez artık..gelişmeleri buradan yazarım ve sorularım kesin olur zaten..şimdiden teşekkürler iyi dilekleriniz için...
çok sevindim ben bir vize bekleyen olarak.yeni hayatında sağlık ve mutluluk diliyorum.evet tabiki sorulamız olacak.....
öncelikle nereden başvuru yapmıştınız?ve eşiniz hollanda vatandaşımı ?dualarda unutma arkadaşım.a.e.o
merhaba teşekkürler..evet hollanda vatandaşı ve başvuruyu hollanda dan yaptık..eminimki herkes özenle hazırlanıyor ama biz aklınıza gelebilecek tüm ayrıntılarıda dosyamıza eklemiştik..nişanlım avukat ve bir bakanlığa bağlı çalısıyor..sanırım maddi koşulların iyi olmasının da etkisi var,dosyamızı üstlenip sonuçlandıran kişinin de vizeyi çabuk almamızın..dualarım sizinle..
Merhaba Arkadaşlar,
Ben üniversite mezunuyum.Dİplomamı Hollanda'da kullanabilmek için hangi işlemleri ve nerde yaptırmam gerekiyor?Tercime falan yapılması gerekiyormuş ama nerde yaptırmam gerekiyor yada başka ne tür işlemler yaptırmam gerekiyor bilmiyorum.Eğer bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Ben üniversite mezunuyum.Dİplomamı Hollanda'da kullanabilmek için hangi işlemleri ve nerde yaptırmam gerekiyor?Tercime falan yapılması gerekiyormuş ama nerde yaptırmam gerekiyor yada başka ne tür işlemler yaptırmam gerekiyor bilmiyorum.Eğer bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
hayırlı olsun arkadaşım darısı bekleyenlere.. allah pişmanlık vermesin bundan sonrasında..
bi yolcumuz daha yoluna gidiyo
Hayirli olsun arkadasim
yeni hayatinda basarilar dilerim simdiden
kolay gele
Hayirli olsun arkadasim
yeni hayatinda basarilar dilerim simdiden
kolay gele
gözün aydın
darısı benim diğer tüm vize bekleyenlerin ;)
darısı benim diğer tüm vize bekleyenlerin ;)
tbr ler kardesss ;)
tşk ederim redgrey sağol bilgiler için..allah yardımcın olsun...
allah utandırmasın yeni yaşamında yolun acık olsun tebrik ederim vizenin çıkmasına
yolun acık olsun arkadasım tebrıkler
arkadaşlar mvv vize formunu doldururken aklıma takıldı,çok girişli vize için seyahat ve saglık sigortasını 6 aylık mı yaptırıcam?yani daha önceki gibi sigorta şirketine gidip aynı şekilde mi yapıcam?ayrı bir beyanname gibi bir kagıt var.kafam karıstı..??
hayir arkadasim ne seyahat sigortasi sen turist degilsin o sigortalar turistik amacla gidenler icin sen sadece formu doldur anlamadigin yerleri bos birak orda gorevli tamamlar
yani ben saglık sigortası yaptırmıcam mı?
hayir arkadasim sen sadece formu doldur gerekli evraklari yanina al yeter ben sana simdi ozelden msn i mi yollarim ordan bana sor ne istersen
ok arkadasım sagol
hayirli olsun arkadasim..ins bundan sonrasi icin de hersey cok gusel olur ..allah mutlulugunuzu daim etsin.. ;)
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol