Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

BENIMDE VIZEM CIKTI

Yorum için giriş yap 16 mesaj · 6.146 görüntülenme
Arkadaslar,

2 ocak basvuruda bulunduk. Bugun 13 subat olumlu cevap geldi. Darisi vize bekleyenlere..biz cok mutluyuz!!!!!!!!
amin diyelim inşallah

gözün aydın yeni hayatında mutluluklar dilerim
hayırlı olsun.

Görüyorsunuz arkadaşlar insanda biraz da şans ve nasip olmalı :)

yeni hayatında başarılar arkadaşım ;)
hayırlı olsun arkadaşım.yeni hayatında mutlulukla diliyorum....
serkan tebrik ediyorum arkadaşım gözün aydın gerçekten çok şanslısın bizde 7 ocakta başavurmuştuk ses yok bakalım ceal senin de gözün aydın çok sevindim yaaaa bizede dua ediin nolurrrrrr
Mutlulugunuz daim olur İnşallah tebrikler.
gözün aydın arkadaşım inş. bizlerde bu mutluluğu yaşarız en kısa sürede.

SAYGILARIMLA

askerprens
ay çok sevindim arkadaşım darısı biz bekleyenlerin başına inşallahhhhhh....
arkadaşlar acilen cevap lazım bilenler hemen söyleebilir mi yarın vize randevum var mvv formunu internetten indirip dolduruyoruz değilmi.yoksa konsolosluktamı veriyolar onu.tşk.panik oldum iyeyse şimdi ne yapmam lazım benimçkafam karıştı
konsolosta alirsin merak etme 1 saat erken git orda al doldur cok koly zaten yaninda turkce ornegi var
Tebrikler arkadaşım. Böyle guzel haberler duymak bizler içinde moral oluyor. Darısı başımıza.
iyi dileklerinizden dolayi hepinize tesekkur ediyorum arkdaslar umarim tum bekleyenler biranonce sevdiklerine kavusurlar allaha emanet olun...
Benim vizem icin esim hollanda dan basvurdu,ben gittim ankaradan bir gunde isimi halledip aldim.Ama inanilmaz bir heyecan oluyor,yasayanlar bilir.
Gozun aydın serkan,

Vızen cok kısa zamanda cıkmıs ınsallah tum vıze bekleyenlerde senın gıbı sanslı olurlar.

En kısa zamanda bızlerde bu sevıncı yasarız..

Allah hepımızın yardımcısı olsun..
gozun aydin

allah mutlu bi yasam nasip etsin bende yakinda esim icin istekte bulunacam umarim bende senin gibi sansli olurum ve cok cabuk cikar

mutluluklar

nihal-karadag
arkadslar ben sımdı hollanda da okul kazandım fakat vıze ıslerım yolunda gıtmedı gecıkmeler fln oldu wermedıler sımdı ıslemlere bırdaha basladım bu sefer sole yapıcam bı dıl kursu kayıt olucmm bıde kendıme bı oda tutucmm bu sekılde vızemı alabılırmıyyım bunlar yetrlı olurmu oraya gıtmem ıcın bılgısı olan varsa yardım etsın lutfen yada eklesın barisumarer@hotmail.com

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol