Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Berrin

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 6.185 görüntülenme
Berrin

--------------------------------------------------------------------------------

selamlar. bende geldim . ben sinava girip kazanali 4 ay olucak yani bende yesillerdenim aslinda. ugur abi anti parantez yesil boyandan varsa geri rica etcem yesillendirin beni lutfen . eski sitede kaldi yesilim

ben tr deyim esim nl de . 7 yil flortten sonra aileleri zorla serler ikna ettikte nikahi kiyabildik . 3 aydir vizeden haber bekliyoruz henuz tik yok

neyse eninde sonunda gelecektir dimi

bizimkiler vize cikmadan dugun olmaz kabul etmeyiz dediler boynumuzu buktuk vizeden haber b ekliyoruz. olumsuzda haber gelirse artik kendimi konsolosluk onunde gaz dokup yakacam . eylemlerim devam edecektir dermisim

sinava girecek arkadaslara basarilar dilerim . allah herkezi sevgidine bagislasin ve kavustursun
Ossie demiski

Arkadasim insallah vize basvurun olumlu cikar ve sizde evlenirsiniz.
fyesil demiski

allah yardımcın olsun kardesim ins. kısa zamanda seninde ve benim gibi bekleyenlerin vizesi cıkar

allah yardımcın olsun arkadaşım..inş hepimizin vizesi çıkarda sevdiklerimize kavuşuruz...
fyesil demiski

elif sen sınavı kazandınmı vize basvurusu yaptınmı ne durumda oldugunu uyum sınavı sonrası formuna yazabilirmisin?

hayirli aolsun arkadasim umarim vize islemlerinde sorunsuz olur buraya gelirsin
elif demiski

fyeşil arkadaşım ben 16 temmuzda sınava girmiştim..sonuç olarak bende yeşillerdenim yani
arkadaşlar bende 10 ekimde sınava girdim ve kazandım ayrıca tüm vize baklayan arkadaşlarımada allah sabırlar versin
ya ben yılbaşından sonra girmeyi düşünüyom.sınavda değişiklikler olmuş mu?????????*hiç haber alamadım.sizden öğrenirsem sevinirim.
Berrin Allah sabir ve kolaylik veersin insallah bir an once hayirli haber alirsinizda ve bir an once bu hasretlige son verirsiniz..
siirtli sahra yazdı:
ya ben yılbaşından sonra girmeyi düşünüyom.sınavda değişiklikler olmuş mu?????????*hiç haber alamadım.sizden öğrenirsem sevinirim.

Siirtli Sahra Hollandaca uyum sinavi basliginda Sınava Yeni Katılacaklar İçin Başlangıç Bilgileri bolumunde sinav hakkinda gereken bilgiler mevcut ama IND sitesinde 1 ay once okumustum istenilen maas limiti 2008 ocak ayinda biraz daha articak diye biliyorum gecen sene tatil parasi haric net 1380 isteniliyordu bu sene istenilen miktar yine tatil parasi haric net 1420...2008 ocak ayinda ne olur bilemem ben o sekilde okudum yinede kafanizi karistirmayi istemem eger dogru bilen varsa yazsin lutfen..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol