bende aynen Fatihe katılıyorum fakat sadece küçük küçük noktalı olanda ise bıyıklı bir erkek yüzü görüyorum ;)
son olarak o 9 tane büyük noktalı olan şekilde ise her türlü pozisyonda kalemi kaldırmadan noktaların üzerinden birer kez değişik açılardan gidebilirim.
BIJZONDERE PLAATJES(OZEL RESIMLER)
Hepsi birbirinden guzel arkadaslar ellerinize saglik saymayida unutmusum heralde filin kac ayagi var sayamadim :) sayiyorum ama sirayi kaciriyorum ilginc neyse onu gecelimde ben hala su yasli ve genc kadin resmine takildim :)) ben genc kadini hala goremedim ahahahahahah :mrgreen: simdi herkes dicek bu kiz gercekten kor valla gormedim ne yalan diyim biseye benzetemedim uuf bidaha bakim ..
üzülme gucci anormal bi durum değil ben de bulamadım bir hafta gibi. sağolsun burcu resmi anlattıda o zaman gördüm. yani ne hale geldimi ben bilirim bunama filan yani;))))
:mrgreen: :D :mrgreen: :D :lol: :mrgreen: :D
bayağı populer oldu bu başlık demek ki anlaşılıyorki herkesin gülmeye ve eğlenmeye ihtiyacı varmış. ellerine çok sağlık burcu eğer varsa devamını bekleriz. gerçekten manevi ihtiyacımıza cevap veriyor teşekkürler
Hepsi birbirinden guzel arkadaslar ellerinize saglik saymayida unutmusum heralde filin kac ayagi var sayamadim :) sayiyorum ama sirayi kaciriyorum ilginc neyse onu gecelimde ben hala su yasli ve genc kadin resmine takildim :)) ben genc kadini hala goremedim ahahahahahah :mrgreen: simdi herkes dicek bu kiz gercekten kor valla gormedim ne yalan diyim biseye benzetemedim uuf bidaha bakim ..
arkadaşım sadece yapacağın taktik şu.
direkt yaşlıkadının burnuna bak ve o burnu genç kadının çenesi olarak gör o zaman olayı çözeceksin
hadi kolay gele ;)
wawwwwwwwwwwwww yuppy gordummmm :mrgreen: :mrgreen: tepkim aynen suydu (aaaaaaaaaaaaa) :lol: tamam tamam simdi oldu genc kadin yandan duruyo ama :) saol ya iyi oldu icimde kalmiycak :lol:
afferin kız gördün sonunda :lol:
afferin kız gördün sonunda :lol:
senin sayende ya cok saol :)) aslinda kolaymis :P
1 2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol