arkdslar bildiginiz iyi bi spor salonu varmi varsa adi adresi yazabilirmisiniz acaba?
terciihim bayanlara ozel olmasi ve pek mumkunmu bilmiyorum ama sahibi turk olursa cok iyi olur,,,cvplarinizi bekliyorum simdiden tskrler,,,
Bildiginiz spor salonu varmi?
arkadasim hollandanin neresinde oturuyorsun hemen hemen heryerde var.eger oturdugun yer kucuk degilse.bede oss´ta basic-fit adli spor salonunda gidiyorum karisik ama bayanlar daha cok galiba bayanlar daha disipli ondan olsa gerek erkekler devamli gitmiyor.aylik 15.95 €
www.basic-fit.nl
www.basic-fit.nl
arkadasim hollandanin neresinde oturuyorsun hemen hemen heryerde var.eger oturdugun yer kucuk degilse.bede oss´ta basic-fit adli spor salonunda gidiyorum karisik ama bayanlar daha cok galiba bayanlar daha disipli ondan olsa gerek erkekler devamli gitmiyor.aylik 15.95 €
www.basic-fit.nl
ilgilendigin icin cok tesekkurler arkdsm fiyat olarak cok uygunmus ama malesef heryerde varmis den haag da yokmus...bide sadece bayanlar icin ozel salonlar var oyle bisey ariyorum,,,yinede cok tskrler...
rica ederim.ama den haag ta olmamasina sasirdim.sadece bayanlara mahsus olacagini hic zannetmiyorum cunku burasi hollanda yinede bol sanslar
rica ederim.ama den haag ta olmamasina sasirdim.sadece bayanlara mahsus olacagini hic zannetmiyorum cunku burasi hollanda yinede bol sanslar
walla baktim baaya biyerde var hatta hic duymadigim yerlerde var,d harfinden baktim diemen fln var den hag yok,bide hollanda turkiye olmasiyla alakasi yookki arkdsm insanlarin rahatca spor yapabilmesi icin kendini rahat hissedebilmesi icin bu gibi seyler heryerde dusunulur,,,sadece spor salonu degil yuzme havuzlari,sinemalar,cafeler herzamn bayanlara ozel gunleri olur,,,ayrica burda var bayanlara ozel sadece bayanlar icin ama ortam,hijyen,aletlerin az olmasi fln hosuma gitmedigi icin gitmiyorum,duvar boyalari dokuluyo,fln oyuzden tercih etmedim orayi,,,ins kafama gore biyer bulabilirim,,,tekrar tesekkurler,,,
den haag'ta hobbemaplein deki (pazarın yakınlarındaki) yüzme havuzunda (yanılmıyorsam perşembe günleri) sadece bayanlara ait olan saatler var. ayrıca den haagta sadece bayanlar için iyi bir spor salonu bulabileceğini sanmıyorum fakat buurthuis'lerde böyle hizmetler çok. en yakın buurthuis'e gidip sorabilirsin. mesela fluitenbergstraat'takinde vardı bir zamanlar.
den haag'ta hobbemaplein deki (pazarın yakınlarındaki) yüzme havuzunda (yanılmıyorsam perşembe günleri) sadece bayanlara ait olan saatler var. ayrıca den haagta sadece bayanlar için iyi bir spor salonu bulabileceğini sanmıyorum fakat buurthuis'lerde böyle hizmetler çok. en yakın buurthuis'e gidip sorabilirsin. mesela fluitenbergstraat'takinde vardı bir zamanlar.
cok tesekkur ederim ilgilendigin icin arkdsm,yuzme havuzu salonunda spordami var yoksa yuzme dersleri icinmi belirttin arkdsm,,,evet iste dedigim gibi biyer var ama dokuluyo resmen ve kullanabilicegimiz aletler sinirli,,,cok tesekkur ederim oralara bi bakarim artik,,,ilgin icin saol arkdsm,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol