Uzun cabalar sonucu zorda olsa 27000 civari kelime sayisina sahip olan sozlugumuzu cikardik.. Bu sozlugun yazliminda kelime hazirlanan arkadaslardan Allah razi olsun... Siteye destek oldugunuz muddetce yeni yazilimlarda cikacaktir....
ellerine saglık uğur. gerçekten herkeze tavsiye ederim. kategorisinde bundan iyisi yoktur.
kolay gelsin.
eline yüreğine sağlık ufoss Allah razı olsun ;)
eline saglik Ugur,
cok guzel olmus..!
Sevgiler..
ellerine ve emeğine sağlık kardesim. cok guzel ve kullanışlı olmus. Allah senden azı olsun. Bende sınava hazırlanmaya yeni başladım. 1. bölüm için Naar Nederland kitabını nişanlım Hollandadan aldı bana. 2. bölüm için hiç kaynağım yoktu ama; sizin siteniz sayesinde bi çok çalışma sayfası ve sesli dinleme dosyaları indirdim. Aralıkta askere gidicem, nasipse askerden geldikten sonra giricem sınavada. Askerdede inşallah azda olsa vakit bulurum calısmak için. Bana önereceğiniz başka bişeyler olursa önerilerinizi bekliyorum. mailim mertaymaleker@yahoo.com Tekrar teşekkürler.
Selam rar dosyasını indirdim ama sanırım şifresinde bir sorun var. İlgilenirseniz sevinirim.
enamem yazdı:
Selam rar dosyasını indirdim ama sanırım şifresinde bir sorun var. İlgilenirseniz sevinirim.
arkadaşım şifreyi kopyala yapıştır yap o zaman açılır.
sifre: w w w.dilogren.com w'ler arasinda bosluk olmayacak (htttp yazili kisimdan dolayi olmuyor, http'siz yazmak lazim.
digeri bende de olmadi bunu denedim oldu ;)
sozluk icin cok tesekkurler, emeginize saglik.. super olmus..
pardon sifreyi birinci sayfadada duzeltseniz acaba ben tam bi saatten sonra enson sayfayi okudum selamlar
ellerine sağlık güzel olmuş yanlız bir sorum olacak yardımcı olurmusun ? fazla anlamıyorum bilgisayardan programı kurdum ama herseferinde açmak için şifre girmemmi gerekiyor yani masa ustüne tek seferde ulaşabileceğim bir kısa yol atabilirmiyim ?
erikci yazdı:
ellerine sağlık güzel olmuş yanlız bir sorum olacak yardımcı olurmusun ? fazla anlamıyorum bilgisayardan programı kurdum ama herseferinde açmak için şifre girmemmi gerekiyor yani masa ustüne tek seferde ulaşabileceğim bir kısa yol atabilirmiyim ?
bir defalik dosyayi actikdan sonra...
resimdeki gibi masaustune gelcek....
ondan sonra ufoss.exe ye tiklayarak acacaksinnn..
ilk sayfadaki kurulumu incelemelisin
sagolasin kardesss
ya ben bunu yuklıyemedım
tesekkurler eline sağlık
cok güzel eline saglık
ya ufoss kardes teskler sözlük için ama cok eksik var bu sözlükte , bi hollandaca siteye girip oradan tek tek kelimeleri cözeyim dedim 10 kelimenin 6 sını bulamadım sözlükte , yeni tam programlar aramaya basladım oda bulamadım ...
Illaki sozlugun eksikleri var,,,
Genelde temel hayat ele alinmisdir...
Bu sozluk digital sozluk olarak piysadaki ikinci sozluktur...
Bulamadiginiz kelimeleride kelime sor basligi altinda yada sozluk eksik kelimeleir altinda sorarsaniz cevap alabilirsiniz.....
SOnucta bilemediginiz kelime kalmaz...
Kolay gele
Selam...
Gercekten boyle bir sozluge ihtiyacim vardi cok tesekkur ederim
selam emeğinize sağlık ama ben bunu açamıyorum şifrede giriyorum ama hata veriyor.
Allah sızden razı olsun elınıze yuregınıze saglık
cok cok tesekkurler ugur bey..cok guzel olmus,cokta kullanışlı..
ellerine ve emegine saglik geluk kardes..
Fakat bir fikir vermek isterim. Sende cok iyi biliyorsunki hollandaca da de ve het veya gelmis zaman ekleri cok onemli.. Van dale daki gibii turkceden hollandacaya cevirirken yapabilme ihtimalin olursa tekrar yaparsan cok sevinirim. veya diger bir sozlukte... :)
oRNEGIN Het werk === werken werkt gewerkt gibii
NOT : Allah istanbulda hayin patlama sonucu olen insanlara gani gani rahmet eylesin.....
Bu isi yapanlarinda allah cezalarini versin!!!!
Bunun mac icin olani da var mi?
hemen oladindaki sifre dogruymus tesekkurler
süper bişeymiş.çok beğendim..allah razı olsun sizden..çok teşekkür ederim.
nasil indirecegim bu sozlugu once vardi silindi simdi linkini bulamadim acil yardim a.u.b.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol