Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

bir avukat hakkinda bilgi

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 3.546 görüntülenme
arkdslar dogrumu bilmiyorum isim vermek eger yanlissa sitede isim vermek lutfen silinsin mesajim...kose soyisimli kari koca avukatlar hakkinda varsa duyumlarinizi ogrenmek isterim ben simdiye kadar hep cok iyi olduklarini duydum,,,basvuruda onlarla birlikte calisiildigi vakit kazanma vizemizin cikma sansi nedir ne kadar bi surede cikartabilirler,,,cok iyi olduklarini aldiklari zor daavalari bile kazandiklarini okudum,,,bilgilerinizi bekliyorum saygilar tsklr,,,
kimsenin bu konuda bi bilgisi yok sanirim kimseden cvp alamadim,,,,
selam sanslı tekrar,,eger senın avukata ıhtıyacın varsa ben bır tane avukat bılgısı aldım,yani bende tanımıyorum fakat bu ınd ıslerıyle felan ılgılenıyor dıye duydum arkadasım ve adamın adresını telefon nosunu ve herseyını ajandama not almıstım egerki ıhtıyac duyarsam dıyeki ve gorucez eger ıhtıyac duyarsam onunla ırtıbata gecmeyı dusunuyorum,,eger ıstersen sanada ozelden atarım kişinin bılgılerını,,bılmıyorum dogrumu olur burada ısmını felan vermem adamın,,bide dava mava acar mazallah bana..hehe :lol: ondan yanı reklam yapmıyım adamı..hadı gorusuruz..

emrah
emrahtr yazdı:
selam sanslı tekrar,,eger senın avukata ıhtıyacın varsa ben bır tane avukat bılgısı aldım,yani bende tanımıyorum fakat bu ınd ıslerıyle felan ılgılenıyor dıye duydum arkadasım ve adamın adresını telefon nosunu ve herseyını ajandama not almıstım egerki ıhtıyac duyarsam dıyeki ve gorucez eger ıhtıyac duyarsam onunla ırtıbata gecmeyı dusunuyorum,,eger ıstersen sanada ozelden atarım kişinin bılgılerını,,bılmıyorum dogrumu olur burada ısmını felan vermem adamın,,bide dava mava acar mazallah bana..hehe :lol: ondan yanı reklam yapmıyım adamı..hadı gorusuruz..

emrah

arkdsm biz bu avukatla anlastik zaten yinede tskrler,,,ben heryerde iyi oldukalrina dair yazilarini okudum e oyuzden merak ettim sordum,,,ilgilendigin icin cok tesekkurler,,,
Arkadaşlar,

Hollanda'da mvv ya da diğer göçmenlik işlemleri için bir avukata mı ihtiyaç var? Biz kendi başımıza başvuru yapmayı düşünüyoruz. Yoksa önce avukat mı bulmamız gerekiyor?

Sevgiler,
gulcan2 yazdı:
Arkadaşlar,

Hollanda'da mvv ya da diğer göçmenlik işlemleri için bir avukata mı ihtiyaç var? Biz kendi başımıza başvuru yapmayı düşünüyoruz. Yoksa önce avukat mı bulmamız gerekiyor?

Sevgiler,

yok arkdsm kendinde basvurabilirsin,ama avukat araciliyla yapinca ind yasal sureyi asamiyolar,fazla bekletemiyolar diyenler var,bizde avukat araciliyla basvyrmustuk o arada 5 6 gun tatil oldu ind onlari saymassan 29 gun gibi bi surede cikti vizem,,,eger 3 ayi gecirirlerse avukat ihtarname gonderiyo bize cvp vermek zorundasin diye,,,buna siz kendiniz karar vermeniz lazim avukatsiz yapipda erkenden vizesi cikanlarda var,saygilar,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol