Merhaba arkadaslar,
uzun zamandir siteye ugrayamiyordum. Bu oturum sureci prosedurleri baya bi kosturdu beni. neyse ki tum evraklarimi ve islemlerimi bitirip oturum kartimi beklemeye basladim. Pasaportuma 6 aylik bir sticker yapistirdilar. Oturum kartim gelene kadar bunla dolasacagim Hollanda da.
Rotterdam belediyesinde IND ile olan randevuma gittigimde gordum ki, IND loketlerinde calisanlarin da hemen hepsi yabanci:) dedim; bu ne perhiz bu ne lahana tursusu:) yani yabancilarin oturum musadesine de yine yabancilar karar veriyor gibi bir ironi var ortada.
neyse kendimizi emanet ettik bakalim, hayirlisi diyelim.
esen kalin...
selamlar.
Bir garip ulke Hollanda
İstanbul İngiltere başkonsolosluğunda da hintliler çalışıyor. Vize için şahsen müracaat ettiğinizde sorgu odalarına alınıyorsunuz.Odalarda ;sizi bir zamanlar sahiplerine uşaklık yapmış kolonilerin torunları sorguluyor ( hindular ).Onlar karar veriyor sizin İngiltere ye girip giremeyeceğinize.tc vatandaşı olarak bu durumdan hala utanç duyuyorum ( sorguya çekilmekten böyle diyeyimde ırkçılık olması bari... ) Gerçi ABD başkanına bakacak olursanız dünyanın efendileri artık onlar olmuşlar.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol