Arkadaşlar 07,10,2009 tarihinde ups ye evraklarımı teslim ettim 14,10,2009 tarihinde pasaport ups ye teslim edildi kısaca yaptıklarımı anlatayım
Belçikadan - Eşim davetiye + aile toplum kağıdı tüm aileyi kapsayan + kendi adına aile toplum kağıdı + kayın babamın gelir kağıdı (buna gerek yok da ben fazla evrak olsun diye koydum ) eşimin kartantini fotokopisi bir de belçikadan bunlar geldi
TÜRKİYEDEN aldığım evraklar AB formulu Ankaradan adli sicil..nufustan bi kağıt aldım o başka da bir şey almadım sanırım tercuman geri kalanını yaptı tercume filan etti işde ayın 7 sinde de ups ye teslim ettim.
İks de ne zaman gitmek istiyorsun dediklerin de ayın 26 sında doğum günüm var dedim bu yaşıma kadar hiç kutlamadım ilk defa eşimle beraber kutlamak istiyorum 26 sından önce orda olup hazırlık yapmam lazım dedim ordaki kadın tmm inş çıkar o zamana dedi Allaha bin şükür yarın bir gün elimde olacak vize darısı tüm bekleyenlerin başına
Kısa bir not düşmek istiyorum arkadaşlar iks ye giderken giyiminize ve konuşmanıza çok dikkat edin bu konuyu zeyna arkadaşım ile de konuştum gerçekten giyime ve konuşmalara çok dikkat ediliyor mesela ben yanınızda ne kadar para götüreceksiniz filan dedi 1500 euro param kaldı düğünden sonra dedim 500 euro ile uçak bileti ile üst baş alır alşveriş yaparım dedim 1000 euro da yanımda götürürüm dedim o zaman 1000 euro yazıyorum buraya dedi bende tmm dedim olay kısaca bundan ibaret soru olan arkadaşlara yardımcı olamaya çalışırım ...
Bir Hafta İçinde Vizem Çıktı....
hayırlı olur inşallah ali.azöncede söyledigim gibi inan kendi vizem çıkmış gibi uçtum sevinçten.allah utandırmasın.ordaki yasamında basarılar.evet konuşmuştuk.bende orda anladım inan kılık kıyafet konuşma ve dosyanın düzgün bi şekilde hazırlanmasına çok dikkat ediyolar.inşallah hersey gönlünce olur
Hadi hayırlı olsun arkadasım gözün aydın stresten kurtuldun...Allah yeni yasamında saglık ve mutluluk versin...darısı bekleyenlerin basına...
Valla arkadaşım stres yapacak zaman bile yoktu birden süpriz oldu Allah herkesin yolunu açık etsin bi an önce eşine kavuşmayı nasip etsin
aminnnnnnnnn :)
Arkadaşlar pazartesi geceye biletimi alıyorum nasipse gidiyorum güzel vakit geçirdik özellikle zeyna arkadaşıma verdiiği destek moral ve ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum ve diğer arkadaaşlarıma da yeni bi hayata başlıyorum dualarınızı eksik etmeyin orada girme fırsatı oldukca girecem herkesin hakkında hayırlısını diliyorum...
Arkadaşlar pazartesi geceye biletimi alıyorum nasipse gidiyorum güzel vakit geçirdik özellikle zeyna arkadaşıma verdiiği destek moral ve ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum ve diğer arkadaaşlarıma da yeni bi hayata başlıyorum dualarınızı eksik etmeyin orada girme fırsatı oldukca girecem herkesin hakkında hayırlısını diliyorum...
yeni hayatında basarılar dilerim ali.bende yardımlarından dolayı tesekkür ederim sana .unutma bizi oralarda.bende gelince eşini alıp el öpmeye geleceksin bize unutma sözünü :)
hayirli ugurlu olsun giyim kusamla ilgili bi durum yok yanliz ortada :) Suan sezon yeni acildigindan fazla vize basvurusu olacagini sanmiyorum o yuzden islemler hizli basliyor siz temmuz agustos ayi gibi yapsaydiniz vize basvusunu o zaman gorurdum ben sizi :)
Yeni hayatinizda basarilar dilerim ...
Yeni hayatinizda basarilar dilerim ...
tebrikler arkdsm gozunuzaydin cok sevindim,,,
rabbim sagsalim esinize yeni yuvaniza kavusmayida nasip etsin ins ins ins...
rabbim sagsalim esinize yeni yuvaniza kavusmayida nasip etsin ins ins ins...
asicee tebrik ederim gözün aydın.İnşAllah hayırlısıyla gidersin.
Rabbim herkesi eşine biran önce kavuşturmayı nasip eylesin. :geek:
Selam ve Dua ile.
Rabbim herkesi eşine biran önce kavuşturmayı nasip eylesin. :geek:
Selam ve Dua ile.
Allah razı olsun arkadaşlar birazdan yani 3,50 de uçağa binicem hepiniz kendinize iyi bakın
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol