Selam arkadaslar. Benim anlamadıgım bazı seyler var,yardımcı olursanız sevinirim. Forumu gezdim inceledim ama kafam daha cok karıştı.
Eylul ayında okula basladım. Ilk sene okul paramı utrecht belediyesi karsılıyor. kasım ayında okulun niveu toetslarını yaptım. cogu 2 ye dogru. Buyuk ıhtımal bu sene nıveu 2 bitecek. Turkıyeden unversite mezunuyum. Hbo denklıgım var. Onun ıcın bılıyorum statexamen 2 yapmam lazım. Nıveo 4 aldıktan sonra. Ilk sene nıveu 4 alamayacagıma gore 2. senede okula gıtmem gerek. 2. sene okul masraflarımı kendım karsılamam lazım bılıyorum. Bunun mıktarını bilen varmı roc?
Neyse ılk sene nıveou 2 aldıktan sonra once ınborgerıng toets yapabılıyormuyum statexamen yapmadan once?
biri bana anlatabilirmi
selam
bir senedir okula gittigine gore sanirim ayni donemlerde gelmisiz hollanda ya.Belediyenin okula odedigi miktar 600 saat ders karsiligi.ve bu 600 saat 1.5 senenin sonunda bitiyor.okula eylul de basladiginiza gore; 1 seneniz dolmus ve subat yada martta 600 saatiniz dolucak.
yine de ne kadar saatiniz kaldigini ve ne zaman bitecegini okulla gorusmenizde yarar var.Ben de ROC e gidiyorum ve bana verilen bilgiler boyle.600 saat 1.5 senelik bir surecte doluyor ve ondan sonra devam etmek istiyorsaniz kitap ve okul masraflarini kendiniz odemeniz gerekiyor.
Siz hangi kitabi isliyorsunuz;;mesela code2/code3 kitaplariyla devam edecekseniz kitaplarin fiyati 82/86 euro arasinda degisiyor;okulaa odenecek miktar bir niveau icin yani mesela sadece niveau3 icin odeyen arkadaslarim 380 euro diye soylemislerdi;ne kadar dogrudur bilemiycem.
basarilar.
bir senedir okula gittigine gore sanirim ayni donemlerde gelmisiz hollanda ya.Belediyenin okula odedigi miktar 600 saat ders karsiligi.ve bu 600 saat 1.5 senenin sonunda bitiyor.okula eylul de basladiginiza gore; 1 seneniz dolmus ve subat yada martta 600 saatiniz dolucak.
yine de ne kadar saatiniz kaldigini ve ne zaman bitecegini okulla gorusmenizde yarar var.Ben de ROC e gidiyorum ve bana verilen bilgiler boyle.600 saat 1.5 senelik bir surecte doluyor ve ondan sonra devam etmek istiyorsaniz kitap ve okul masraflarini kendiniz odemeniz gerekiyor.
Siz hangi kitabi isliyorsunuz;;mesela code2/code3 kitaplariyla devam edecekseniz kitaplarin fiyati 82/86 euro arasinda degisiyor;okulaa odenecek miktar bir niveau icin yani mesela sadece niveau3 icin odeyen arkadaslarim 380 euro diye soylemislerdi;ne kadar dogrudur bilemiycem.
basarilar.
hayır bende okula baslayalı bır sene dolmadı daha 5 ay oldu. suan code 2 ye basladık.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol