Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

bizde buyuduk ve vızeye başvurduk

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 4.287 görüntülenme
slm arkadaşlaruzun zamandır sıteye gıremıyodum.ev taşıdık netım yoktu.nıhayet bızımde yaşımız doldu ve vizeye başvurduk.8 gun oldu.daha hi bir haber yok.14 temmuzda yaşı doldu.fakat biz 11 ınde cuma ghunu başvurduk.hafta sonudur bakmazlar pazartesı işleme alınız dıye o gun icerı verdık.umarım iki gunu hesaba katmazlar yoksa kötu olurum ya.yanı bizde artık vize beklıyoruz.kötüymüş be beklemek.of of.arkadaşlar sizde bana dua etmenızı beklıyorum.eşim şu an türküyede.ayın üçünde nl ye dönüyo.ve lütfen dua edınde vızem çıksın eşimle döneyım.ben burada artık dayanamıyorum.benım durumumu bılenler neden öyle bişey istedıgımı bilirler.çıkmasada ailemın yanında kalmayı çokm istiyorum.umarım ikisinden bırı olur.dualarınızı beklıyorum
siirtli sahra yazdı:
slm arkadaşlaruzun zamandır sıteye gıremıyodum.ev taşıdık netım yoktu.nıhayet bızımde yaşımız doldu ve vizeye başvurduk.8 gun oldu.daha hi bir haber yok.14 temmuzda yaşı doldu.fakat biz 11 ınde cuma ghunu başvurduk.hafta sonudur bakmazlar pazartesı işleme alınız dıye o gun icerı verdık.umarım iki gunu hesaba katmazlar yoksa kötu olurum ya.yanı bizde artık vize beklıyoruz.kötüymüş be beklemek.of of.arkadaşlar sizde bana dua etmenızı beklıyorum.eşim şu an türküyede.ayın üçünde nl ye dönüyo.ve lütfen dua edınde vızem çıksın eşimle döneyım.ben burada artık dayanamıyorum.benım durumumu bılenler neden öyle bişey istedıgımı bilirler.çıkmasada ailemın yanında kalmayı çokm istiyorum.umarım ikisinden bırı olur.dualarınızı beklıyorum

ayyy cnm yaaa cok sevindim senin adina beende her siteye girisimde diyodum sahra napti acaba diye walla,hatta diyodum temmuzda yas sorunlari bitiyo acaba naptilar fln diye,,tasinmissiniz kolay gelsin diyim ev tasimak zordur,simdi arkdsm hersey corap sokugu gibi gelir hic merak etme tr de olan en zor kisimlari atlattiniz,,tr denmi basvurdunuz nl denmi dicem ama sanirim tr den basvurmussunuz esin yaninda olduguna gore eger oyleyse esine bikac gun icinde 830 euro yu yatirin mektubu gider,

ins ins ins arkdsm ennn kisa zamanda vizen cikar ve esinle olan yeni hayatina baslar ve huzurlu mutlu bi hayat surersin amin amin amin :geek: :geek: :geek: seni cok ama cok iyi anliyorum,egerki esinin maasi tamsa kontrati tamsa sende sinavi alninin akiyla gectin zaten,evraklari tamam bi sekilde verdiyseniz iceri,esinden izin alipda nl ye gitmeden onceki belki kalan 1 ayini ailenin yaninda gecirmek istedigini soylesen gitseniz esinle kalsaniz sonra esin buraya nl ye donunce sen ailenle hasret gidersen nl ye gelene kadar,,,cunku anlattiklarindan az cok biliyorum ve sen mutlu olmayi gercekten hakediosun,,ins ins ins hersey gonlunce olur sahracim,,dualarimiz seninle en kisa zamanda esine ve yeni hayatina kavusurusun :geek: :geek: :geek:
arkadaşım dualarımız senle rabbim inşallah tez zamanda kısmetini acarda seninde vizen cıkar tr yaptın icin birazcık gecikmiştir korkma kagıtlarım tamam ise cıkar amin :geek: :geek: :geek:
teşekkür ederım.hayır bız nl den başvurumuzu yaptık.eşim herşeyı hazırlamış bir arkadasına bırakmış o vermış iceri.artık ne olur onu allah bılır.ama inşlh şimdi çıkmaz ben gıtmek istemıyorum.ailesıyle kalırsam gitmeyı istıyorum yoksa hiç istemıyorum.evet verdık ama henuz hiç bir haber gelmemış.....herşeyın hayırlısı inş.allah herkesın gönlune göre versın.
siirtli sahra yazdı:
teşekkür ederım.hayır bız nl den başvurumuzu yaptık.eşim herşeyı hazırlamış bir arkadasına bırakmış o vermış iceri.artık ne olur onu allah bılır.ama inşlh şimdi çıkmaz ben gıtmek istemıyorum.ailesıyle kalırsam gitmeyı istıyorum yoksa hiç istemıyorum.evet verdık ama henuz hiç bir haber gelmemış.....herşeyın hayırlısı inş.allah herkesın gönlune göre versın.

ozur dilerim ben esim yanimda deyince tr den basvurdugunuzu dusunerekden oyle dedim bu durumda vizen ciktigi zaman 830 euro mektubu gelicek demektir,,,hayirlisi olsun arkdsm umarim hersey gonlunce olur,ama ailenle vakti gecirmek istedigini esinin kulagina bi citlat istersen gitmeden once ailemle hic olmassa 15 gun yada 1 ay vakit gecirmek istiyorum hollandaya gitmeden once diyebilirsin siddetle izin vermiceni sanmiyorum belki beraber gidip kalalim teklifinde bulunabilir belki tamam ben gittikden sonra kalabilrisin biraz diyebilir,izin vermese bile en azindan sen buraya geldikden sonra acaba soyleseydim izin verirmiydi ailemle kalabilirmiydim dusuncesine dusmessin,,,elinde sonunda buraya gelmen gerekecek zaten sahracim buna simdiden kendini alistirman lazim,,ama buraya gelirsen senede bi tr ye tatile gittiginde esinle birlikte kendi ailenin yaninda kalabilirsin cunku kayinvalidengilinde senle birlikte nl ye gidecegini soylemistin yanlis hatirlamiosam,,,onlar nl de olunca sende ailende kalabilceksin tatillerde,,,herseyin hayirlisi olsun hersey gonlunce olsun ins ins ins,guzel haberlerini bekliyoruz en kisa zamanda ins ins ins ,,,
Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşım,İnşallah hayırlısıyla eşine kavuşursun İnşallah hepimiz hayırlısıyla eşlerimize sevdiklerimize kavuşurup mutlu bir yuva kurarız :geek:
ah ah...kabul etrmedıler be.yanı cıkıana kadar yıne aynı hasyata devam etcem.evraklarımız işleme alınmış.bugun 6 gun oldu işlememe alınalı......bıxe 29.09.2008 e kadar haber vereceklerını söylemişler.acaba vızesı cıkanlarra soruyom aynı seyı onlarada dedıler mı....yoksa bıze mı ayrıcalık tanıunmış.çünkü iki yıl oldu bu sıtedeyım ilk defa öyle bişey duydum.tarıh vermelerı bıraz tuhaf kactı da.neyse umarım o tarıhe kadar kalmaz.herşeyın hayırlısı.derım.iyi geceler.
siirtli sahra yazdı:
ah ah...kabul etrmedıler be.yanı cıkıana kadar yıne aynı hasyata devam etcem.evraklarımız işleme alınmış.bugun 6 gun oldu işlememe alınalı......bıxe 29.09.2008 e kadar haber vereceklerını söylemişler.acaba vızesı cıkanlarra soruyom aynı seyı onlarada dedıler mı....yoksa bıze mı ayrıcalık tanıunmış.çünkü iki yıl oldu bu sıtedeyım ilk defa öyle bişey duydum.tarıh vermelerı bıraz tuhaf kactı da.neyse umarım o tarıhe kadar kalmaz.herşeyın hayırlısı.derım.iyi geceler.

iste arkdsm bazen 1 ile 6 ay surebiliyo diyolar bazen 1 ile 3 ay surebiliyo diyolar,,,sizede uc ay icinde cvp vereceklerini soylemisler umarim okadar bile beklemeden hemen vizeni verirler,,,hayirlisi olsun bekleyin bakalim,,,ins ins ins en kisa zamanda vizem cikti yazini okuruz sitede,,,, :geek: :geek: :geek: iyi geceler,,,
siirtli sahra yazdı:

sahracim naptiniz bi habeer yokmu senin basvurudan,9 uncu ayada az kaldi ins ins ins en kisa zamanda olumlu ve hayirli haberler gelir arkdsm,,,,
yok be şanslı nerdeeee.24 gun oldu daha hiç ses seda yok.eşi,m bi kac defa aramış.ama şans işte her seferınde aynı kadına denk gelmış.ona geçen yıne aradınınz deyıp duruyomuş.offffff ya sınav derdınden daha beter.bazen dayanamıyom.herşeyın hayırlısı derım gerıdsı allaha kalmış.
siirtli sahra yazdı:
yok be şanslı nerdeeee.24 gun oldu daha hiç ses seda yok.eşi,m bi kac defa aramış.ama şans işte her seferınde aynı kadına denk gelmış.ona geçen yıne aradınınz deyıp duruyomuş.offffff ya sınav derdınden daha beter.bazen dayanamıyom.herşeyın hayırlısı derım gerıdsı allaha kalmış.

bak temmuzda basvurmustun 3 gun 6 gun derken 24 gun oldu umarim 9uncu ayda vizeniz cikti haberide gelirde bizle paylasirsin ogun ayakkabimin altina havaalaninda seninde adini yazmistim :) sende kisa surrede geliceksin nl ye ins ins ins,,,bosver baakarsin baska birinin acacagi tutar esin yinede aramaya devam etsin,gecen yine aradiniz dediginde cunku esimi yanima getirip ailemi kurmak istiyorum 9uncu aya kadar bi cvp vereceginizi soylediniz 9uncu ay yaklasio ve bende merak ediyorum fln desin,,,tabi sert cikmamak lazim saglari sollari belli olmas gicikliklari tutar allah korusun,,erken cvp verecekleri varsada vermezler,,,ama uygun dille konusarak aramaya devam etsin esin,,,umarim en kisa zamnda vizeniz cikti haberini alirsin arkdsm,,,dayan arkdsm skma canini iyyi dusun iyyi olsun,,,sen cnn skldiginda herhangi bisey icin nl ce calismaya calis,ogrendiklerini unutmamaya calis buuraya geldiginde egerki calismayi dusunuyosan yada meslek okuluna gitmeyi fln once dil okulunu bitirmen lazim ve ne kadar bilgin olursa oakdar erken bitirme sansin olur okulu,,,bende bi zamanlar yani cokda deil 2 2bucuk ay oncesi kadar ne zaman cikcak vizem diye dusunurken geldim 1 yillik kartimi aldimda okula bile baslicam,,,sabret arkdsm eevet hersey allahtan rabbim hakkimizda hayirlisini versin sende umarim en kisa zamanda gelirsin nl ye ve cok mutlu olursun ins ins ins arkdsm,,,uzulme,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol