Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

bu gece yola çıkıyoruz

Yorum için giriş yap 22 mesaj · 8.407 görüntülenme
bugece yola çıkıyoruz arkadaşlar yarın artık bende belçikadayım çok mutluyum artık evime kavuşuyorum
GüLe GüLe ßaßaCaN YoLun AçıK OLsun ALLah Gidecek Tüm ARkadaşLaRın Başina ßundan SonRakı Yaşantında MutLuLukLaR
evimdeyim artik cok mutluyum tabi ailemden ayrilmasi zor oldu ama olacak o kadar dimi
sinoeko yazdı:
evimdeyim artik cok mutluyum tabi ailemden ayrilmasi zor oldu ama olacak o kadar dimi

hayirli ugurlu olsun arkdsm umarim yeni yasaminda cok mutlu olursun,,,
hayırlı olsun inşaallah

deneyimlerini topluca anlatırsan seviniriz

yeni hayatında mutluluklar
şanslı merhaba kısaca deneyimlerini anlatabilirmisin

ben direk belçikaya başvuracağım
yenibirhayat yazdı:
şanslı merhaba kısaca deneyimlerini anlatabilirmisin

ben direk belçikaya başvuracağım

arkdsm yardimci olmak isterdim ama benim belcikayla bi alakam yok ben nl deyim,,,,belcikadan arkdslar umarim yardimci olucaklardir sorularina ve sana,,,
Allah yeni yasaminda utandirmasin :geek:

Heryes gonlunce olsun.

Yeni renginde cok yakisdi
herkese cok tesekkur ederim umarim herkes bu mutlulugu tadar ve yeni rengime sonunda kavustum;)bugun belediyeyeede kaydoldum pazartesi kontrole gelicekler bir yilligimi alicam hersey iyi gidiyo bakalim
sinoeko gozun aydin tebrikler simdi sana direk 1 yillikmi veriyolar eminmisin bana direk 5 yil verdilersende 5 yil alicaksindir 1 yil vermiyolar artik
alper68 yazdı:
sinoeko gozun aydin tebrikler simdi sana direk 1 yillikmi veriyolar eminmisin bana direk 5 yil verdilersende 5 yil alicaksindir 1 yil vermiyolar artik

bilmiyorum bakalim pazartesi kontrole gelicekler sen hangi belediyede oturuyosun alper
genkteyim ben sinoeko polis geldikten sonra belediyeye gidiyosun oturuma basvuruyosun bana 5 yil vereceklerini soylediler
alper68 yazdı:
genkteyim ben sinoeko polis geldikten sonra belediyeye gidiyosun oturuma basvuruyosun bana 5 yil vereceklerini soylediler

ben macmechelendeyim umarim banada 5 yillik verirler
Hayirli olsun arkadasim,

Allah yeni yasaminda utandirmasin,

Insallah orda basarili ve mutlu olursun..
gökkuşağı merhaba siz neredesiniz vize ama süreciniz ne kadar sürdü kısaca anlatabilirmisiniz
ilkay672008@hotmail.com

hatta eklerseniz sevinirim sizden bilgi alırım.

teşekkür ederim
alper68 yazdı:

alper bisey soracam sen simdi 5yillik oturumunu aldinmi yani kimligini aldinmi artik aldiysan dil okuluna yazildinmi hemen
yok daha almadim 2 hafta icinde alicam ve kurs icin de pazartesi gidicem simdilik bu
izine diyorum Alper ne kadar süre sonra gidebiliyorum bir sorum daha var.

Nişanlım çifte vatandaş,

Türkiye'de evleneceğiz.

Türk vatandaşı olarak mı yada;

Belçika vatandaşı olarak mı evlilik yapmak daha mantıklı?

Bu önemli mi?

Evlenmek için belediyeye müracat ederken nişanlım için Türk vatandaşı olarak mı başvursak;

Yoksa belçika vatandaşı olarak mı?

Hangisi daha avantajlı?
seninkide sorumu yani simdi elbette belcika vatandasi olarak evlenin ve basvurun
ben de senin dediğin gibi daha mantıklı olduğunu düşündüm

ama farklı öneriler geldi

ben de senin tecrübeli olduğunu düşündüğümden

sana sordum

teşekkür ederim
yenibirhayat simdi belcika vatandasi olarak evlenip basvurdugunuzda maassorun olmuyoev sorun olmuyo yani bicok seyden yirtiyosun ama turk vatandasi olarak basvursan belli sartlar istiyolar yani mantikli olan belcika vatandasi olarak basvurmak

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol