hollandaca belcıakda geciyormu yani hollandaca dersi alıyorum flemence farklımı aslında belcıkaya gelecegim ALLAH nasip ederse yardımcı olacak arkadaşlardan cvp bekliyorum . yanlış anlaşılmasın yani bi filamanlan anlaşabiliirmiyim bunu demek istiyorum .
Uyari= Lutffen konuya uygun baslik secelim....
Aksi taktirde silmek zorunda kalacagim
BU KONUDA... ( hollandaca ile flemenkce farki )
mrb flaman bölgesinemi gitceksin biras farklı konusmaları hollandalılarınkı daha kaba flamanca ögren direk bence
cvp için saol ama benim demek istedim anlaşabilirmiyim evet hollandaca kaba flemence daha kolay aslında ama gecersiz bi dil o yüzden birde hollandaca ya başlamış olduk kaba olsada anlaşabilirmiyim ilgin için saol :D
gecersiz dedigin dogru ama belçikada yaşayacaksan gecerseız olup olmaması onemlı deıl bnce ınce dusunmussun anlasma konusunda almanca bıle yeter ama sohbete gırdın mı takılır kalırsın :D bnde brüksele gidecem ıns da mulakatta hewesımı kursagımda kaldı hergun calısıyodum flamancaya fransızcaya bıraktım pekte umidim yoq sanırım red gelcek buyuk ıhtımal
nekadar oldu başvuralı birde flemence ye nasıl calışıyon cd filanmı yoksa kursuna mı gidiyon ?
bana durumunu anlatırsan yardımcı olurum msn adresini ver seni aydınlatıyım fazla vaktim yok ama benim konuma cvp verdigin için bende sana yardım etmek isterim
ik_ben_belg@hotmail.fr
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol