Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Bu maaş bordrosunun yeterli olup omadıgını nasıl öğreniriz

Yorum için giriş yap 10 mesaj · 1.230 görüntülenme
Slm arkadaşlar bu maaş bordrosunun yeterli olup olmadığını kesin ve net nerden öğrenebiliriz.

Eşim sınırsız kontrat, tatil parası hariç ve netto : 1504 bruto 2136 kontratta böyle yazıyor alta maaş bordrosunu koydum ltfen bana yardımcı olurmusunuz kesin ve net olarak nerden öğrenebiliriz bu maaşın ind ye mvv basvuru için yeterli olup olmadıgını...Hayırlı ramazanlar herkese.resmi büyütmek için üstüne tıklatın.

2run34 arkadaşım, gergin bekleyişinizi çok iyi anlıyorum, fakat fazla yapabileceğiniz birşey yok. bu maaş yeterli gözüküyor. bunu bilmenin en kesin yolu, IND'ye sormak.
helin yazdı:
2run34 arkadaşım, gergin bekleyişinizi çok iyi anlıyorum, fakat fazla yapabileceğiniz birşey yok. bu maaş yeterli gözüküyor. bunu bilmenin en kesin yolu, IND'ye sormak.

Teşekkürler helin cevabın için ama ind yi kaç kere aradık doğru dürüst cevap vermiyorlar.
Brutto yuksek Geliriniz salaris mesaisiz Surekli net Gelir 1398,60 cent Euro !!!!

Brut Yuksek Gelis Aylik Geliriniz Aylikgelir+Mesailer Toplam 2136,23 cent!!!!!

cizelgedeki ayarlamada tutarsizlik(DEngesizlik) gozukmekdedir baktigimda mesaisiz 1398,60 cikiyor bilginize!

bu konuda Is yerinizdeki salarisAdministartie kantoor(Personelzaken)kismindan yardim aliniz Duzeltilmesi icin!!

bu link den printir ediniz Gostermek icin ACCOUNT(MALIMUSAVIRLIK)MUHASEBECI Ye Is yeriniz

http://www.ind.nl/nl/algemeen/begrippen ... dragen.asp

Terug naar vorige pagina Tabel netto normbedragen voldoende inkomen

Gezinsvorming

Wml-norm (120%) per maand Per maand exclusief vakantiegeld

Echtparen en ongehuwd samenwonenden € 1554,08 € 1476,38

Gezinshereniging Wwb-norm per maand Per maand exclusief vakantiegeld

Echtparen of ongehuwd samenwonenden € 1.295,07 € 1.230,32

Andere procedures Wwb-norm per maand Per maand exclusief vakantiegeld

Alleenstaande ouders € 906,55 € 861,22

Alleenstaanden € 647,54 € 615,16

Visum Kort Verblijf Wwb-norm per maand Per maand exclusief vakantiegeld

€ 1.295,07 € 1.230,32

Bovenstaande bedragen zijn geldig vanaf 1 juli 2009.

Wml = Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag

Wwb = Wet werk en bijstand

Meer informatie op www.szw.nl

Normbedragen voor verblijf als Student Normbedragen Wet Studiefinanciering per maand

Per maand inclusief les- of collegeld Per maand exclusief les- of collegegeld

Voorbereidend jaar € 644,96 € 644,96

Studenten die deelnemen aan het Socrates/Erasmusprogramma € 644,96 € 644,96

Middelbaar beroepsonderwijs € 721,18 € 636,76

Hoger beroepsonderwijs/ Wetenschappelijk onderwijs € 775,38 € 644,96

De normbedragen voor studie zijn geldig van 1 januari 2009 tot 1 september 2009 (voor middelbaar beroepsonderwijs tot 1 januari 2010)

Meer informatie op www.ib-groep.nl

De normbedragen in het kader van de Wet werk en bijstand (Wwb) worden ieder jaar op 1 januari en 1 juli door de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid herzien en gepubliceerd in de Staatscourant. Omdat de IND uitgaat van de normbedragen van de Wwb dient u er rekening mee te houden dat de normbedragen op 1 januari en 1 juli wijzigen. De IND zal de nieuwe normbedragen zo spoedig mogelijk, nadat deze bekend zijn gemaakt, op de website vermelden.

mvv islemleriniz yeni yildan once bitmez ise bu Durum da maas yuksetilmesi tektar gerekir

1 januari 2010 sonrasi icin geleceklerde , ihtimal net yuksel gelir 1700 olmasi isdenilebilir!!

Isderseniz Uzman bir Avukat nezdinde bu on basvurunuz icin bilgi aliniz(Yabancilar yasasi ile ugrasan Avukat olmalidir)Diger Avukatlar da Soz Hakki bulunmuyor Dikatinize!!
arar_55 yazdı:
Brutto yuksek Geliriniz salaris mesaisiz Surekli net Gelir 1398,60 cent Euro !!!!

Brut Yuksek Gelis Aylik Geliriniz Aylikgelir+Mesailer Toplam 2136,23 cent!!!!!

cizelgedeki ayarlamada tutarsizlik(DEngesizlik) gozukmekdedir baktigimda mesaisiz 1398,60 cikiyor bilginize!

bu konuda Is yerinizdeki salarisAdministartie kantoor(Personelzaken)kismindan yardim aliniz Duzeltilmesi icin!!

bu link den printir ediniz Gostermek icin ACCOUNT(MALIMUSAVIRLIK)MUHASEBECI Ye Is yeriniz

http://www.ind.nl/nl/algemeen/begrippen ... dragen.asp

Terug naar vorige pagina Tabel netto normbedragen voldoende inkomen

Gezinsvorming

Gezinshereniging Wwb-norm per maand Per maand exclusief vakantiegeld

Echtparen of ongehuwd samenwonenden € 1.295,07 € 1.230,32

Andere procedures Wwb-norm per maand Per maand exclusief vakantiegeld

Alleenstaande ouders € 906,55 € 861,22

Alleenstaanden € 647,54 € 615,16

Visum Kort Verblijf Wwb-norm per maand Per maand exclusief vakantiegeld

€ 1.295,07 € 1.230,32

Bovenstaande bedragen zijn geldig vanaf 1 juli 2009.

Wml = Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag

Wwb = Wet werk en bijstand

Meer informatie op www.szw.nl

Normbedragen voor verblijf als Student Normbedragen Wet Studiefinanciering per maand

Per maand inclusief les- of collegeld Per maand exclusief les- of collegegeld

Voorbereidend jaar € 644,96 € 644,96

Studenten die deelnemen aan het Socrates/Erasmusprogramma € 644,96 € 644,96

Middelbaar beroepsonderwijs € 721,18 € 636,76

Hoger beroepsonderwijs/ Wetenschappelijk onderwijs € 775,38 € 644,96

De normbedragen voor studie zijn geldig van 1 januari 2009 tot 1 september 2009 (voor middelbaar beroepsonderwijs tot 1 januari 2010)

Meer informatie op www.ib-groep.nl

De normbedragen in het kader van de Wet werk en bijstand (Wwb) worden ieder jaar op 1 januari en 1 juli door de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid herzien en gepubliceerd in de Staatscourant. Omdat de IND uitgaat van de normbedragen van de Wwb dient u er rekening mee te houden dat de normbedragen op 1 januari en 1 juli wijzigen. De IND zal de nieuwe normbedragen zo spoedig mogelijk, nadat deze bekend zijn gemaakt, op de website vermelden.

mvv islemleriniz yeni yildan once bitmez ise bu Durum da maas yuksetilmesi tektar gerekir

1 januari 2010 sonrasi icin geleceklerde , ihtimal net yuksel gelir 1700 olmasi isdenilebilir!!

Isderseniz Uzman bir Avukat nezdinde bu on basvurunuz icin bilgi aliniz(Yabancilar yasasi ile ugrasan Avukat olmalidir)Diger Avukatlar da Soz Hakki bulunmuyor Dikatinize!!

Bolgenizdeki Hollan da da Turk mali musavir(Account)Administratiekantoor bilgi Alabilirsiniz

Turk is yerlerine Sorarsaniz Su yardimci olur Bakabilir der Camilerde soruz Vergi Dolduran kisilerden de Bilgi alabilirsiniz!!
Biz muhasebeye sorduk onlar yeterli diyor hatta önümüzdeki iki ayda en az mesaisiz 1551 euro diyorlar ama bu ort nedir anlamadım bize problem yaparmı acaba
2run34 yazdı:
Biz muhasebeye sorduk onlar yeterli diyor hatta önümüzdeki iki ayda en az mesaisiz 1551 euro diyorlar ama bu ort nedir anlamadım bize problem yaparmı acaba

ind zorluklar cikariyor Eger maasiniz net ind geliri ise bir sorun cikmaz, lakim bu almis oldugunu aylik ve maas banka girdi ayli ayliklari gostermeli duzensiz maas birinde az birin de cok gibi tutarsiz olmus ise ind zorluk(RED)hakki Dogar!

eger dediginiz net maas gelir Dogru ise 1551,00 euro ise bir sorun cikmaz

belirtmek isdedigim vergi dairesi(Model Formul)de vede Registratiebericht is veren Esinizin gelir aylik(Yillik)Beyannamesin de bu Karisiklik meydana cikar mi?

InsaAllah Cikmaz!!!

Sizdeki Sorun Is yerinin Vergiden kacmasi(Yillik Gelir)Beyannamesin de Vergi Dairesi Geri Isdemesi Olabilir!

IND de Ozel Maas Cetveli uzerinden Tam net Gelir vede kisinin 24 yasina girmis Gelir kazanci olanlarin Dogrulugunu Takip Edebiliyor(HATALARI)Bulabiliyor!!

IND isdedigi mesaisiz net surekli Gelir maas sudur ortalamasi en az!!!1476,38 Anlasildimi?
ESiniz Hollandacasi varsa burdaki link de bir cok genis bilgiler Degerlendirmeler islemis

http://www.buitenlandsepartner.nl/forum ... e4734f52db

https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=4487
çok teşekkürler arar 55 yardımın için allah razı olsun bu minumum loon hollandanın asgari ücreti 1398,60 pazartesi günü eşim amsterdamdaki ind bürosuna gidecek sormak için ama gercekten bana cok yardımcı oluyorsun sen tesekkürler benim eşim türk değil kendi evide var ind nin daha önceki bize red verme sebebi reiskosten parasıydı.bu linki kaydettim yarın eşime atarım oda bakar.iyi geceler hayırlı sahurlar
2run34 yazdı:
çok teşekkürler arar 55 yardımın için allah razı olsun bu minumum loon hollandanın asgari ücreti 1398,60 pazartesi günü eşim amsterdamdaki ind bürosuna gidecek sormak için ama gercekten bana cok yardımcı oluyorsun sen tesekkürler benim eşim türk değil kendi evide var ind nin daha önceki bize red verme sebebi reiskosten parasıydı.bu linki kaydettim yarın eşime atarım oda bakar.iyi geceler hayırlı sahurlar

Degerli insan Is yerleri Sizlere yardim edeyim derken, yillik gelirler de( jaaropgave aangifte)Beyannamede Sizler onlarin yerine vergi odemekdesiniz!!

mesaailerde cok fazla Ayliginiz dan maasiniz vergi icin kesin ti olur!

Eger Surekli Calisiyor ise 38 sat 40, saat olarak gostersin mesai yerine super olur

o yuzden benim tavsiyem maasiniz yeni yil oncesi icin Maas+Tatil parasi Gecersi Gelir IND mvv Islemleri icin!! NET GELIR SUREKLI MAAS1476,38 olsun (YENI IS KONTRATLI MAAS TUKSETILMESI)vastewerk!!!!

1476,38 olsun vede en az 2010 yili sonrasi (yeni yil icin NEt Yuksek Gelir 1554,08(Yaklasik 60,00 Euro yuksek olsun).............................................................

Gezinsvorming

ind zorluk(MVV) cikariyor her yil iki kere maas yuksetilmesine gidiyor!

Hollan dada ki minimum loon maas gelir Burdakiler icin(odenek)hastalik)surekli burda calisanlar Evliler icin)!!

Sizler Aile Birlesimi icin ise ind zorlastirici onsart bu net yuksek surekli maas 1554,08 € 1476,38 bunu isdemek dedir!!

ind Amsterdam hoofdorp olsa gerek!!

ind amsterdam ofis Adresleri

http://www.ind.nHoofddorp 'Pharos' Mercuriusplein 1

2132 HA Hoofddorp

Routebeschrijving: l/nl/algemeen/contact/adressen/index.asp

IND BILGI HATTI DANISMA SORUMLUSU

Telefonisch

U kunt bellen met algemene vragen en met vragen over uw dossier. Houdt u in dat laatste geval uw dossiernummer of uw V-nummer bij de hand.

De IND is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17:00 uur.

Bel 0900-1234561 (€ 0,10 per minuut plus de kosten voor het bellen met uw mobiele telefoon).

Vanuit het buitenland kunt u bellen naar +31 20 8893045.

Persoonlijk bij een van onze loketten

Meer informatie over de negen IND-loketten

Schriftelijk

Ons postadres is:

Immigratie- en Naturalisatiedienst

Afdeling Voorlichting

Postbus 3211

2280 GE Rijswijk

Per e-mail

U kunt ons alleen voor algemene vragen, bereiken via e-mail. Vragen over een lopende procedure ('dossiervragen') kunt u niet via e-mail stellen.

U kunt gebruik maken van het volgende e-mail adres: voorlichting@ind.minjus.nl

Om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, hebben wij in ieder geval de volgende informatie nodig:

•Telefoonnummer

•Nationaliteit (van uzelf en de persoon waarover uw vraag gaat)

•Duur van het verblijf in Nederland (langer of korter dan drie maanden)

•Leeftijd

•Doel van het verblijf (vakantie/huwelijk/relatie/werken/Nederlander worden)

•V-nummer (als er een v-nummer bekend is, dan kunt u dit vinden op post van de IND of de verblijfsvergunning)

SIZ IADELI TEAHUTLU AANGETEKENT Posta ile BILGI ALINIZ TELEFONLA CEVAP VERMEZELER OK!! salaris konusun da !!!!!!!!

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol