Ben trabzonsporu tutuyorum cunku trabzonluyum. Sizde tutugunuz takimi belirtin.
:D 8-)
orçun heralde trabzonlu sen ben bide abin ugur vardır;)) bol şanslar
BJK yi tutan yokmuki :roll:
tek ben oy kullanmisim.
kolay gele
Geluk yazdı:
BJK yi tutan yokmuki :roll:
tek ben oy kullanmisim.
kolay gele
hani sen trabzonu tutuyodun :D
tmm trabzonsporu tutarim ama renklerini siyah beyaz yaparsaniz..! ben bjk yi sadece renklerini sevdigim icin tutuyorum :)
renkler degismese bile yine tutarim ama bu Orcun ve sana pahaliya patlar
varmisiniz ??? :lol:
kolay gele
ben galatasaray lıyım.yokmu arttırannn...
bende bende Galatasaray...
ben fenerbahçeliim..eşim duymasın bu arada :lol: :lol: çünki trabzonsporlu beni de öle bilio :lol: ;)
yerin kulagı vardır elif mehmet de iyi cocuktur;))))
Ben Galatasaraylıyım.
hangi takımı tutarsak tutalım biz bir aileyiz artık ayrımız gayrımız olmaz...
alemsin fatih..eşim görmüş bile.. :lol: :lol:
ya neden galatasaray daha cok ya besiktaslilar neredesiniz oy verin bakim yuzumuz gulsun biraz
He he, Uğur duymasın ama bu sitenin yeniden kurulmasının en büyük faydası herhalde bu olmuş. GALATASARAY'lıların sayısı artmış. Öncekinde BJK aldı başını gidiyordu...
CanımCimBomBom.
ÇARŞI YAKINDA NL DE . ÇARŞI UYUM SINAVINADA KARŞI :) BEŞİKTAŞLILIK BİR YAŞAM BİÇİMİDİR BİR FELSEFEDİR SELAMLAR.
pars yazdı:
ÇARŞI YAKINDA NL DE . ÇARŞI UYUM SINAVINADA KARŞI :) BEŞİKTAŞLILIK BİR YAŞAM BİÇİMİDİR BİR FELSEFEDİR SELAMLAR.
Bu carsida hersey karsi yahu :D :D
Fenerliyimmm 8-)
kanım aksa kırmızı yanınada bi sarı oldu sana en büyük cimbom.....:D
şartsız kayıtsız en büyük cimbom (garatasaraylıyım)
daha once besiktaslilar fazlaydi nereye gittiler bilmiyorum ama ben burdayim BJK ;)
tabiki cimbom
Nalan yazdı:
daha once besiktaslilar fazlaydi nereye gittiler bilmiyorum ama ben burdayim BJK ;)
Beşiktaşlıların bir yere gittiği yok, sadece doğru yolu buldular; GALATASARAY. :P
gsssssss
ayh bende sürmelim gibi fenerliyim :)
cımbom heryerde herzaman ustun avrupa fatıhım benım
Arkadaşlar,
Artık bu dönemde Lig'in şampiyonu belli olduğuna göre listedeki dört büyük yanına Sivasspor da eklenmesi gerekmez mi?
Yani diğer takımlar yerine orada SİVASSPOR yazılmayı haketti bence...
Evet, GALATASARAY'lıyım diyorum hep ama bir tarafım da SİVASSPOR'lu. İkisinden birini seçmem gerekirse, her zaman SİVAS.
tabiiki adimdanda anlasilacagi gibi ;gercekleri tarih,tarihide sanli GALATASARAY !!!!!!!!!
bu arada biraz gec'' de olsa herkesin yeni yilini kutlar hayir ve mutluluklara vesile olmasini dilerim......
beste wensen en gelukkig nieuw jaar allemaal!!!!!!!!!!!!!!!!
Sitede yeni olunca bir çok konuyu geriden takip ediyorum :oops: ama cimbomlu oldugumu belirtmeden geçemedim :D
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol