Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Bugun Askim Dogmus :) Iyikide Dogmus...

Yorum için giriş yap 17 mesaj · 3.741 görüntülenme

ASKIM BALIM BITANEM MELEGIM GELUK'um Iyiki dogdun...

Dogum gunun kutlu olsun bitanem....

Birdahaki dogum gununu basbasa beraber kutlayacagiz. Bunu dusunmek bile guzel...

SENI TUM KALBIYLE OLUMUNE SEVEN !! ASKIN SENI COK OPUYOR

==================================================================

:) tesekkurler askim, canim, cicim, kalbim, herseyim :)

insallah bi dahaki dogum gununde birlikte olcaz, hemde hic ayrilmamazcasina :)

bende askimi cokkk opuyorum :)

seni seven, sevecek olan askin Geluk ::)
Doğum günün Kutlu olsun GELUK :ugeek:

İyi ki Doğdun
:)
dogum gunun kutlu olsun geluk,allah olene dek mutlu ve saglıklı yaşatsın sizi..daha nice dogum günlerine dilegiyle..

emrah/muğla
Nice Yıllara. Allah sevdiğinle beraber hayırlı, mutlu, uzun ömürler nasip etsin.
SLM geluk mutlu yıllar mutluluğun daim olsun nice mutlu yıllar sevdiklerinle.GÜLÜM
Nıce yıllara geluk,

Sevdıklerınle beraber mutlu, huzurlu, saglıklı bır omur gecırmen dılegıyle..
HAPPY BIRTHDAY GELUK :ugeek:

Nice mutlu ve sevgi dolu yıllara!
Doğum gunun kutlu olsun . Sevdiklerinle birlikte mutlu ve huzur dolu uzun yıllar geçirmeni dilerim.
Doğum günün kutlu olsun geluk arkadaşımız nice mutlu yıllara sevdigin ve seni seven insanlarla nice mutlu umutlu ve huzurlu bir yaşam dilegiyle Ankara'dan mustafa

Mutlu yılllaaar!Hayırlı ve sevdiklerinle geçen uzun bir ömür diliyorum.İyiki dogdun :ugeek:
amin arkadaslar,

iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler

saolun ;)

dilediginiz iyi dilekler tekrar size dönsün, sevdiginize en kisa zamanda kavusursunuz insallah :geek:

kolay gele
doğum günün kutlu olsun.sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara inşş
nice mutlu yıllara geluk
doğum günün kutlu olsun burcu nice yıllara
iyiki doğdun.mutlu ve huzurlu yıllara.sevdiklerınle ayrılmamaa dileğiyle.
doğum günün kutlu olsun geluk. sevdiklerinle birlikte mutlu sağlıklı uzun ömürlü yıllar diliyorum
bu geçmış 5 nısan için mı gelecek 5 nısan için mi? :lol: :lol: :lol: şaka arkadaşım galıba yenisin.aramıza hoşgeldın

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol