merhaba arkadaslar biraz gec oldu ama yinede yazim dedim.bugun benim dogum gunum 19 mart. 24 oldum ;) bugunum bekledigim gibi olmadi cook sesiz gecti :( insallah gelecek dogum gunlerim coook iyi gecer :geek: kendinize ve sevdiklerinize iyi davranin.iyi geceler!
bugun dogum gunum
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!
Happy Birthday Ceeeeeeeeeereeeennn....
Happy Birthdayyyy Happry Birthdayyy....
Happpppyy Birthday to You...
8-)
Happy Birthdayyyy Happry Birthdayyy....
Happpppyy Birthday to You...
8-)
merhaba arkadaslar biraz gec oldu ama yinede yazim dedim.bugun benim dogum gunum 19 mart. 24 oldum ;) bugunum bekledigim gibi olmadi cook sesiz gecti :( insallah gelecek dogum gunlerim coook iyi gecer :geek: kendinize ve sevdiklerinize iyi davranin.iyi geceler!
dogum gunun kutlu olsun cereeennn,,,nice mutlu huzurlu saglikli yillara esinle birlikte ins ins ins...rabbim bidahaki dogum gununde olmak istedigin yeri nsip etsin sana... :geek: :geek: :geek:

gec kaldik kusura bakma ama insallah gelecek dogum gununde sevdiginle mutlu dogum gunleri gecirirsin
kendine ve sevdigine iyi bak :)
kolay gele
Tesekkurler hepinize iyi dilekleriniz icin .insallah rabbim mutlu, huzurlu, (bide sinavsiz )gunler nasip eder hepimize.amin :geek:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol