arkadaşlar sanırım bana dua etmediniz :((((...
heyecanlı ve hızlı adımlarla istiklal caddesinde konsolosluğa doğru ilerledim...çok erken gitmiştim epey bi bekledim sonunda sıra bana geldi.içeri girdim,oturdum ve sınav başladı çok sakindim sizlerin sayesinde, keşke diyorum bu siteyi daha erken tanısaydım son hafta tanımış olmama rağmen faydasını çok gördüm Allah hepinizden razı olsun (özellikle ortaköy kardeşimden )Allah sizi sevdiklerinize tez zamanda kavuştursun inşallah......sonra evet hepinizin bildiği gibi 30 soru başladı sanırım hepsini doğru cevapladımm (inşallah)birinden emin değilim sadece. sonra ikinci bölüm başladı yine hepinizin bildiği gibi çok hızlı konuşuyorlardı hiç bişey anlamadım desem yalan söylemiş olmam ama yine sizin tavsiyeleriniz sayesinde hiç susmadım bilsemde bilmesemde bişeyler söyledimm,en son bölümde yani hikaye bölümünde çok karıştırdım yaa ben birkaç cümle hazırlamıştım ama dilim tutuldu sanki unuttum herşeyi birden sonra süre bitti ve çıktım.müthiş bir baş ağrısı başladı ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar bol bol hikaye ,nazeggen vs. dinleyin bu dil ancak dinleyerek ve pratik yaparak çözülür...şuanda üzerimde tuhaf bir rahatlık var inşallah çok umutluyum niye bilmiyorum ama öyle hissediyorum,çıkarken görevliye sordum sizce nasıldı diye iyiydi heralde dedi bilmiyorum artık hayırlısı olsun inşallah bikaç güne sonuçları alacam dualarınızı dört gözle bekliyorum,,,,inşallah faydam dokunmuştur....oralarda biyerde simit sarayı var tavsiye ediyorumm:))
bugun sınava girdimmmmm....detaylarr
inşaallah kazanmışsındır kardeşim güzel haberlerini bekliyoruz.
inşallah kazanmışsındır arkadaşım... yakında yazarsın buraya allahın izniyle kazandımmm diye
Umarım kazanmışsındır , ama anlattıklarına göre kazandığın belli gibi sadece resmileşecek , iyi haberlerini bekliyoruz
ins ins ins kazanmissindir arkdsm,,,guzel ve olumlu haberlerini bekliyoruz hayirlisiyla ins ins ins,,,
İnşallah kazandın sen bu sınavı kardeş,
yakında iyi haberlerini duyarız buradan,
bende senin gibi sınav sonucunu bekliyorum,
ve ikimizde rengimizi değiştiricez yakında(yeşil olucaz) :ugeek:
yakında iyi haberlerini duyarız buradan,
bende senin gibi sınav sonucunu bekliyorum,
ve ikimizde rengimizi değiştiricez yakında(yeşil olucaz) :ugeek:
hayirli olsun , darisi digerlerine :)
bacım uzulme sen ıcını ferah tut rabbım buyuktur inşallah hıc susmadım dıyorsun bence bu sınavı kazandın sen inşallah rabbım yardımcın olsun inşallah kazandım arkadaslar dedıgını goruruz bu arada onemlı degıl bacım ben sadece bıldıklerımı yazdım hayırlı haberlerını beklıyoruz dualarımız senınle ve butun sınava gırecek arkadaslarımızla rabbım herkesın yardımcısı olsun amın (ıcınde benımde)
basarilar kardesim.insallah kazanmissindir.
gecmıs olsun kardes..ınsallah hayırlısıyla gecmıssındır sınavını
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol