İlkokulu Bursa'da okuduktan sonra orta, lise ve üniversite eğitimimi Hollanda da tamamladım. 2 yıl önce Bursa'ya dönüş yaptım. Hollanda'ya gitmek isteyen kişileri Hollanda uyum sınavına çok uygun ücretle hazırlıyorum. Şu ana kadar 50'yi aşkın öğrencim oldu ve aralarında sınavı geçemeyen hiç olmadı. Siz de uygun fiyata ve kaliteli ders almak istiyorsanız irtibat no:
Goedendag Dil Merkezi
Gulumse Hanım
0 536 783 09 04
msn:ugeagle@hotmail.com
BURSA HOLLANDA UYUM SINAVINA HAZIRLIK KURSU
İlkokulu Bursa'da okuduktan sonra orta, lise ve üniversite eğitimimi Hollanda da tamamladım. 2 yıl önce Bursa'ya dönüş yaptım. Hollanda'ya gitmek isteyen kişileri Hollanda uyum sınavına çok uygun ücretle hazırlıyorum. Şu ana kadar 50'yi aşkın öğrencim oldu ve aralarında sınavı geçemeyen hiç olmadı. Siz de uygun fiyata ve kaliteli ders almak istiyorsanız irtibat no:
Goedendag Dil Merkezi
Gulumse Hanım
0 536 783 09 04
msn:ugeagle@hotmail.com
sayin gulumse hanim yardimci olmak amaciyla iyi niyetle yazilmis bi ileti ama farkli basliklar altinda ayni konuyu 4 kere yazdiginizdan dolayi basliklarinizdan 3 unu kilitlemek durumundayim,,,diger bi basliginiz reklam,kurs ozel sirketleriniz basligi altina uygun oldugu icin oraya tasinmistir konununuzu ordan takip edebilirsiniz saygilar...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol