Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

cevap geldı RED

Yorum için giriş yap 10 mesaj · 2.101 görüntülenme
arkadaslar 5 ay oldu beklıyorum derken, cevap red geldı, sebep ıse esımın aylık ınıslı cıkıslı maasını kabul etmemelerı, ve fazla mesaıyı saymamaları, yanı maas bır ay 1380 bır sonrakı ay 1550 oldugu ıcın kabul etmemısler. ama avukat ve bazı cok bılen kısıler ortalaması oluyor, mesaı olur falan derken yazık oldu. bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırı.
sasa1 kardes,cok uzuldum iletini gorunce.

umutla bekleyip,kotu haber almak cok kotu,bende yasadim.

simdi sana kim ne dese bos.malum fikirler ;

avukata git,ara sor vs.. olur.

Akli selim,mevzuya sahip birilerinden fikir alirsin umarim.

Site sakinleri sana yazaicaktir eminim.

Asilabilcek bir sorunsa,eminim halledersin.

Insallah yakin zamanda sorunu cozer sevdigine kavusursun.

Allah islerinde yardimci olsun kardes.
çok üzüldüm arkadasım anlıyabiliyorum kötü bi durum yapilabilecek, olumlu yönde etkileyecek ne varsa yap.allah yardımcımız olsun ben esimi okadar özledim ki anlatamam ve sizlerde benim gibisiniz 5 dk görebilmek için neler vermezdim.allah yardımcınız olsun ama olacak ya eninde sonunda olacak dik duracaz ve kavusacaz... öle yada böle üzüntünü paylasıyorum..

canım leylam seni çok ama çok seviyorum....offfff.
Bilindigi gibi ,bu topic de aile Birlesimi icin tum bilgiler verildigi halde,bunu hic dikkate almadam mvv Islemlerine Baslayan Vatandaslarimiz icin uzuluyorum,Isde Ornegi RED .............Bu tur Iletisimlerde bir cok insanimizin haklari(IND Dosya Bekledilmesi)Red ile Dolu cevaplar Bekliyor!!

Son kez uyari IND sartlarina

www.ind.nl

www.iks.nl

http://www.ind.nl/nl/inbedrijf/actueel/ ... reiste.asp

Once bakip iyi okuyunuz sonra Hazirsaniz Aile Birlesimi basvurusuna(OK)o zaman islemlerinizi baslatiniz!

bu gunden itibaren net maas 1650 olmasi halinde yeni basvurulara hazirlaninin,calisin calisin iyi NET maas(IS KONTRATI)KATROLU YADA YILLIK SUREKLI CALISIYOR OLMA ) alma imkaniniz varsa ki bir yil calismis olmakla bir likde yeni maas yukselmesi is kontrati almadan once maas limit yukselmesine en az olmasi temmuz oncesi icin gecerlidir NET KATROLU VEYA IS KONTRATLI EN AZ BIR YIL CALISMIS OLMASI HALINDE MVV ISLEMI YENI IS KONTRATI AYLIGI BESINCI5,AYLIK ICINDE ALINAN IS KONTRATINA UYUNUZ

NET IND MVV AILE BIRLESIMI NET AYLIK MAAS LIMITI:€ 1.540,63 TEMMUZ)( ONCESI ICIN GECERLIDIR!!!!!!

www.ind.nl

http://www.ind.nl/nl/Images/Normbedrage ... 183511.pdf

Met ingang van 1 januari 2009 nieuwe normbedragen “middelenvereiste”

Vanaf 1 juli 2008 Vanaf 1 januari 2009

Gezinsvorming Wml-norm

(120%) per

maand

Per maand

exclusief

vakantiegeld

Wml-norm

(120%) per

maand

Per maand

exclusief

vakantiegeld

Echtparen en

ongehuwd

samenwonenden

€ 1.528,04 € 1.457,75 € 1.540,63 € 1.463,60

Gezinshereniging

en andere

procedures

Wwb-norm per

maand

Per maand

exclusief

vakantiegeld

Wwb-norm per

maand

Per maand

exclusief

vakantiegeld

Echtparen of

ongehuwd

samenwonenden

€ 1.273,37 € 1.214,79 € 1.283,86 € 1.219,67

Alleenstaande

ouders

€ 891,36 € 850,36 € 898,70 € 853,76

Alleenstaanden € 636,69 € 607,40 € 641,93 € 609,83

Visum Kort

Verblijf

Wwb-norm per

maand

Per maand

exclusief

vakantiegeld

Wwb-norm per

maand

Per maand

exclusief

vakantiegeld

€ 1.273,37 € 1.214,79 € 1.283,86 € 1.219,67

Wml = Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag

bakiniz BESINCI AYLIK DA KONTRATINIZLA(YENI MAAS YUKSELMESI)AYLIK MAASINIZ VE AYLIK MAAS BANKA GIRDI BELGELERINIZ(bankafschrift) Mesai calismalari vede cumartesi calismalari Haric(Aylik disinda)tutulur,Net mas icerisine Alinmaz!!Yanliz YILIK TATIL PARASI IND SARTLARI ICERISINDE MAAS EK DOLDURMA ZORAKI DURUMDA BELKI KULLANILABILIR!!

AILE BIRLESIMDE TAM BILGISI(YETERLI DIL SEVIYESI OLMIYANLAR)ONCELIKLE UZMAN AVUKAT NEZDINDE BASLASINLAR MVV AILE BIRLESIMI ICIN>>>>>>>>>>BIR BILENDEN BILGI ALSINLAR(DANISMANLIK)
hakikaten kimse birbirini tanimiyor burada ama boyle bir haberle uzuluyoruz.

insan etkileniyor ister istemez.

hakkinizda hayirlisi olsun, umarim bu olumsuz durum en kisa zamanda mutlu sona gider.

Dua etmeyi de hiic ihmal etmeyin derim ;)

duanin gucu ile ne buyuk engeller asilir, olmayacak seyler oluverir..

selamlar..
sasa1 yazdı:
arkadaslar 5 ay oldu beklıyorum derken, cevap red geldı, sebep ıse esımın aylık ınıslı cıkıslı maasını kabul etmemelerı, ve fazla mesaıyı saymamaları, yanı maas bır ay 1380 bır sonrakı ay 1550 oldugu ıcın kabul etmemısler. ama avukat ve bazı cok bılen kısıler ortalaması oluyor, mesaı olur falan derken yazık oldu. bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırı.

arkdsm inanki okadar uzuldumki anlatamam ne kadar sacma bi sebep yaa,burda bazi isyerlrinde kacgun calisirsan okadar maasin yatiyo gibi bi durumda soz konusu 15 gun calisirsin 1380 yatar 30 gun calisirsin 1550 yatar,diger ay 15-16 gun calisirsin 1400 yatar fln fln,,,istedikleri miktar yeterliyse neyi sorun yaparlar anlamam yani haa...o ortalamasi olan derken arkdsm bizimkide oyleydi o olay soyle oluyo burda maaslar bi 4 hafta uzerinden odenen tur var bide 1 aylik diye odenen tur var 4 hafta uzerinden odenenenlerinki sene sonunda bi 4 hafta daaha kaldiigi icin senede 12 ay var ama 13 maas aliyolar ve ind bunu 12 aya blup ortalaamsini aldigi icin kabul ediyomus o sekil oluyo,,,ama mesaiyi kabul etmediklerini bikac arkdsmz yazmisti,,,yani simdi ne desek bos olur ama gercekten uzuldum,umarim bi cikar yolu bulunur ve en kisa zamanda esinize kavusursunuz arkdsm,,,tekrar gecmis olsun arkdsm :(
cok sagolun arkadaslar ılgınız ıcın. valla morelım cok bozuk allah vıze bekleyen kımsenın basına vermesın. dılerım herkezın vızesı cıkar. benım durum zor artık bu ısle bu parayı kazanmak. avukat bıle dıyo artık bu ısle olmaz dıye zaten maas lımıtıde yukselıyor. belcıkayı deneyecegız boyle gıderse bu konuda bılgısı olan arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa cok sevınırım. tesekkurler.
sasa1 dostum,Belcika isini dusunursen,diger arkadaslarin yaninda

bende her zaman yardimci olmaya calisirim.

fakat karar vermeden once,forumdan belcika konusunu bir tarat

guzelce bir oku.saglikli bir karar ver.

kararina kimse karismasin.

kararin Belcika yolu olursa,o zaman her turlu

bilgi paylasimi yapariz.

Allahin izniyle,hepberaber geregini yapariz.

Sen uzulme,oluyo bazen boyle hayatta.

Vallahi kac gece yatamadim ben ilk red aldigimda.

Ama alisiyo insan.daha guclu daha israrli yapior.

Sevgilerimle
arkadaşım aynısınıda bize yaptılar 5 ay 10 gün sonra red verdiler ikinci kontratınız kabul edilmedi ve evlliğiniz inandırıcı değil diye. hiç bişe zoruma gitmedi evliliğiniz inandırıcı değil açıklaması zoruma gitti ben 7.5 yıldan beri eşimi seviyorum ve 3.5 yıllık evliyim ve eşimden uzağım bu nasıl bi hak nasıl bi vicdan nasıl bi durum nasıl bi kanun anlamıyorum.evlisin eşinden uzaksın görüşemiyosun bu insanlık dışı birşey yaa.tekrar başvuru yapcaz bu hafta içinde inşallah bu sefer çıkar 2 kere red aldık
sagolun arkadaslar yardımlarınız ıcın valla bılmıyorum ne yapacagımı ama belcıkayı gercekten dusunuyorum. nl den tekrar basvuru yapmam ıcın esımın gereklı belgelerı toplaması 5-6 ayı bulur ben daha burdan sınava gırecegım ardından vıze bekleme falan derken 1 yıl daha gececek. o kadar bekledıkten sonra belcıkayı denerım en azından.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol