28 subatta eksik kagitlari gonderdim bu cevap beklemesi cok zor.nekadar daha bekleyecem.offfffff offffffff.arkadaslardan duydum 2 hafta icinde cevap gelirmis eksik kagit gonderilince acaba dogrumu
cevap nezaman gelecek yaaaaaaa
28 subatta eksik kagitlari gonderdim bu cevap beklemesi cok zor.nekadar daha bekleyecem.offfffff offffffff.arkadaslardan duydum 2 hafta icinde cevap gelirmis eksik kagit gonderilince acaba dogrumu
sabırlı olacakasın !
ben eksik evrakları göndereli tam 34 gün oldu ve sadece dedikleri bekleyin üzerinde çalışıyoruz !
efeler diyari siizn ilk basvurunuzda ret gelme nedeni neydi.ikinci basvurunuzda 34 gun olmus trdenmi basvurdunuz nl denmi
efeler diyari siizn ilk basvurunuzda ret gelme nedeni neydi.ikinci basvurunuzda 34 gun olmus trdenmi basvurdunuz nl denmi
hayır. her ikiside hollanda dan başvuru.
red gelme sebebide, bizim özel bir rapor vardı onu gönderememiştik ondan red gelmişti.
sizin benim problemle aynı durumunuz olmaz. söz konusu o rapor, eşim çalışmak ve iş aramaktan mahrumdur !
ve sonunda o raporu ayarlayıp gönderdik !
Benım esımde gonderelı baya oldu eksık evrakları ama sık sık arıyordu nerdeyse hergun,gecen hafta yıne aradıgında ılk kısıden dosyanız cıktı ve yakında bır haber gelır demısler.Bugun esım tekrar aradıgında esıme randevu vermısler mart 18 e ve o tarıhtede kesın bır cevap vereceklermıs olumlu veya olumsuz,bakalım hayırlısı..
Tez zamanda hepımızın sevdıklerımıze kavusuruz ınsallah.
Allah hepımızın yardımcısı olsun.
Tez zamanda hepımızın sevdıklerımıze kavusuruz ınsallah.
gökkuşağı bugün 18 mart senden hayırlı haber bekliyoruz bu gün için randevunuz vardı inş. hayırlı bir haber alırsınız.
gökkuşağı bugün 18 mart senden hayırlı haber bekliyoruz bu gün için randevunuz vardı inş. hayırlı bir haber alırsınız.
Evet arkadasım esım yenı aradı ve yıne kagıtlar ıstemısler,olumluymus ama vızenın cıkması 3-4 hafta surer demısler.Guc olmasında gec olsun.Insallah bende en yakın zamanda vızemın cıktıgı haberını sızlerle paylasırım.
olsun bu da güzel bir haber arkadaşım allahım sabır versin hepimize. Ama hiç negatif düşünme hep pozitif düşün ok. Bu arada yine kağıt istemişler demişsin onlar ney acaba yazabilirmisin. teşekkürler.
SAYGILARIMLA
askerprens
SAYGILARIMLA
askerprens
slm gokkusagı.benım esımde senınkı gıbı gecen hafta aramıs ve bızden cıktı en son onaylancak kişinin elınde demısler.ancak ona randevu falan vermedıler hala beklıyoruz.benım esım bıde dukkan sahıbı. bı arkadası senın kagıtlarını daha cok ıncelerler demıs.acaba dogrumu bu konu hakkında bılgın varmı? senın esın ışcımı? tesekkurler simdiden :)
slm arkadaşlar bizde eksik evrak göndereli bugün bir ay oldu,eşim haftada iki kez arıyo hala üzerinde çalışılıyo diyorlar hani bazı arkadaşlarımıza bilgi veriyorlarmışya hayret ediyorum yanlış anlaşılmasın
ben altı aydır vize bekliyorum ve altı aydır eşim haftada iki kez arıyo ind yi ve hep aynı üzerinde çalışılıyo diyolar daha farklı bişey söylediklerini duymadım
eşim biraz sinirli diyorumki çokmu sert konuşuyosun da adamlar sana doğru dürüst cvp vermiyolar ;) bilmiyorumda arkadaşlar bu beklemek çok zormuş
ALLAHIM birgün sesimizi duy yarabbim yalvarırım şu çelişkiden kurtar bizi bütün benim gibi bekleyen arkadaşlarımı kurtar bu durumdan ind de çalışan insanlara vicdan merhamet verde bu durumdan kurulalım.duy sesimizi ALLAHIM yalvarırım bütün arkadaşlarım adına kabul et YARABBİ AMİN AMİN AMİN :geek: :geek: :geek:
ben altı aydır vize bekliyorum ve altı aydır eşim haftada iki kez arıyo ind yi ve hep aynı üzerinde çalışılıyo diyolar daha farklı bişey söylediklerini duymadım
eşim biraz sinirli diyorumki çokmu sert konuşuyosun da adamlar sana doğru dürüst cvp vermiyolar ;) bilmiyorumda arkadaşlar bu beklemek çok zormuş
ALLAHIM birgün sesimizi duy yarabbim yalvarırım şu çelişkiden kurtar bizi bütün benim gibi bekleyen arkadaşlarımı kurtar bu durumdan ind de çalışan insanlara vicdan merhamet verde bu durumdan kurulalım.duy sesimizi ALLAHIM yalvarırım bütün arkadaşlarım adına kabul et YARABBİ AMİN AMİN AMİN :geek: :geek: :geek:
slm gokkusagı.benım esımde senınkı gıbı gecen hafta aramıs ve bızden cıktı en son onaylancak kişinin elınde demısler.ancak ona randevu falan vermedıler hala beklıyoruz.benım esım bıde dukkan sahıbı. bı arkadası senın kagıtlarını daha cok ıncelerler demıs.acaba dogrumu bu konu hakkında bılgın varmı? senın esın ışcımı? tesekkurler simdiden :)
Merhaba sınem,
Benım esım malı musavır(accountant) eındhoven ve rotterdam da kantoorumuz var,meslekle alakası varmı bılmıyorum ama bızım kagıtlarımızıda cok ıncelıyorlar hıc aklına gelmeyecek yerden bırsey cıkarıyorlar.Ben daha once hollandada kaldım buna ragmen oraya tekrar gıtmemı zorlastırıyorlar,7 aydan berı de burdayım.
Benım kagıtlarda en sonuncu kısının elındeymıs,esımın gonderdıklerı kagıtları ınceledıkten sonra bıze haber vereceklermıs.Hayırlısı olsun bakalım hepımız ıcın hayırlısı olsun arkadaslar..
Allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun..
slm arkadaşlar bizde eksik evrak göndereli bugün bir ay oldu,eşim haftada iki kez arıyo hala üzerinde çalışılıyo diyorlar hani bazı arkadaşlarımıza bilgi veriyorlarmışya hayret ediyorum yanlış anlaşılmasın
Allah dualarını ve dualarımızı ınsallah kabul eder,Arkadasım bende 7 aydır beklıyorum,ılk zamanlar bızede oyle demıslerdı ve daha sonra cevapları degıstı.
Insallah en yakın zamanda sevdıklerımıze kavusuruz.
cvp ıcın tesekkur ederım gokkusagı.ınsallah hepımızın vızesı en kısa zamanda cıkar.bende 4 aydır beklıyorum 4 ay oncede 3 ay hollandada kaldım turıst olarak yesıl pasaportum vardı.esımden en son muhasebecısının doldurması gereken bı form varmıs onu istemısler oda 13.02.2008 tarıhınde son kagıtları verdı.bakalım hala beklıyoruz umarım bu surec daha fazla uzamaz hepımız ıcın :geek:
trdenmi basvurdunuz neden 6 ay surdu acaba.kanuna gore maxsimum 3 ay icinde cevap verirler.sadece eksik kagidin olursa bi ay daha uzayabilir.ama 6 ay hic duymadim daha.esinin dedigi dogru bilgi hic vermezler yazak vermeleri.ben hergun ariyordum.hergun ayni sey.dosyaniz inceleniyor.3 ay iicnde bi cevap alcaksiniz diyorlardi.baska bilgi vermeleri yasakmis.benimde cumartesi gunu geldi kabul oldu basvurum.2 buuck ay surdu.merak etme eninde sonunda bi cevap alcaksin.
trdenmi basvurdunuz neden 6 ay surdu acaba.kanuna gore maxsimum 3 ay icinde cevap verirler.sadece eksik kagidin olursa bi ay daha uzayabilir.ama 6 ay hic duymadim daha.esinin dedigi dogru bilgi hic vermezler yazak vermeleri.ben hergun ariyordum.hergun ayni sey.dosyaniz inceleniyor.3 ay iicnde bi cevap alcaksiniz diyorlardi.baska bilgi vermeleri yasakmis.benimde cumartesi gunu geldi kabul oldu basvurum.2 buuck ay surdu.merak etme eninde sonunda bi cevap alcaksin.
slm arkadaşım birinci isteğimize red geldi ikinci başvurumuz bu aynı dosya no suyla birincide üçbuçuk ay bekledim red geldi ikinciyede sekiz gün sonra üç ay olacak ve hala bekliyorum. gülüm
selam arkadaşım sorduğun soruya kendi tecrübemle yanıt vereyim,11 şubatta vize için başvuru yaptık vize için.3 martta istenilen eksik belgeyi gönderdik,22 martta vizem çıktı.herşey tamsa olumlu cevabı alırsın hayırlısı ile.. :P ALLAH YARDIMCIN OLSUN..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol