Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

çifte vatandas olan eşin tr pasaportu?

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 1.907 görüntülenme
arkadaslar ıdatanın sıtesındeydı yanılmıyorsam vızeyı almaya gıderken nl dekı esın tr ve nl pasaportlarının fotokopısı ıstenıyor...ben ıksden almıstım randevumu 1 ay once benden tr pasaportu ıle ılgılı bıse ıstemedıler.nl pasaportu ve kımlık kartı fotokopısı ıstedıler.napsam tr pasaportunundamı fotokopıısnı cektırelım yada gerek yok mudur?

sımdıden tesekkurler
arkadaslar yardım???
Merhaba arkadaşım,26 mayıs da benimde randevum var ve benden konsolosluktaki kişi

eşimin tr pasaportununda tüm yazılı ve damgalı olan sayfalarının fotokipisini istedi,ben her

ihtimale karşılık bütün sayfalarının fotokopilerinide çektirdim.Aynı zamanda seyehat sağlık sigortası istemediler,sordum istemiyormusunuz diye istemiyoruz dediler,ben gene her ihtimale

karşılık onuda yaptırdım :) ne olur ne olmaz. Tavsiyem sen genede çektir yanında bulunsun.

Allah hayırlısıyla vizeni almayı nasip etsin inşallah.
arkadaşlar fotokopi çektirmekten kolay ne var, siz çektirin yanınızda hazır bulunsun...
arkadaslar esımın tr pasaportu eskı tarıhı gecmıs yanı ...o yuzden cıkartması zaman alır ve yetısmez o yuzden sordum sıze..ve tr pasaportunun fotokopısı olayınıda gecen tesadufen gordum ...hem fotokopı cekmekten kolay bırsey yok tabıkı ona bıse demedım yanı...Allah cumlemızın yardımcısı olsun arkadaslar

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol