Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Civanpercemi(bitki cayinin) Hollandacasi..!

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 2.943 görüntülenme
selam arkadaslar,

sitemizden bi arkadasimiz ozel pm atip Civanpercemi bitki cayinin Hollandacasini sormus

bende, bunu arkadasimiza pm atmak yerine sitede paylasmak istedim, belki diger arkadaslarimizin isine de yarayabilir..!

Civan percemi diger adlari Turkce'de

Binyaprak, Yaşlı Adam Biberi, Asker Yarası, Şövalye Binyaprağı, Bin ot, Burun kanaması, Marangoz Otu, Kan değeri, Sağlam Ot

Hollandacasi ise Duizendblad. bu cayin(cicegin) latince adi ise ise Achillea millefolium .bu bitki cayi(cicek) hollandada latince ismi ilede taninir..!

kolay gele
hollandada boyle bitki satan yer varmi caba.. trdeki gibi?
internet uzerinden online siparis edilebilir..!

http://www.grobeliaskruidenwinkeltje.nl/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&zenid=7a1f34383d6286a1e4f5c40ca0ed5233&keyword=duizendblad

belki eczanelerdede olabilir..!

kolay gele
guzel arastirma...

benden sana bir tesekkur gitti:)))

yeni site ozelliginden :ugeek:
cok tesekkur ederım boyle cabuk cevap beklemıyordum sonsuz tesekkkur..................
ya bu merakımı mazur gör ama civanperçemi.neden bu kadar önemlı senın için özel değilse tabi.ne işine yarıcak kı.umarım iyi bişey içindir
bir önce kı mesajımda yazmayı unuttum.geluk için bu ........ya siz hızır falan mısınız?herkesin imdadına yetışıyorsunuz.zeynep arkadaşımızın civanprecemını de buldunuz ya.allah sızden razı olsun.biz kendı aramızda bir birimize iyi dileklerde bulunuyoruz ''inş herkes sevdiğinie kavuşur '' dıye sızede aynı iyi dilekte bulunmamız gerekıyo aslında.sızde ayrısnız inşlh bır an önce bir birinize kavuşur mutlu,mesut,huzurlu ve uzun bir ömur yaşarsızını inş.
siirtli sahra yazdı:
bir önce kı mesajımda yazmayı unuttum.geluk için bu ........ya siz hızır falan mısınız?herkesin imdadına yetışıyorsunuz.zeynep arkadaşımızın civanprecemını de buldunuz ya.allah sızden razı olsun.biz kendı aramızda bir birimize iyi dileklerde bulunuyoruz ''inş herkes sevdiğinie kavuşur '' dıye sızede aynı iyi dilekte bulunmamız gerekıyo aslında.sızde ayrısnız inşlh bır an önce bir birinize kavuşur mutlu,mesut,huzurlu ve uzun bir ömur yaşarsızını inş.

Hizir :)

Dualarinda bizede yer verdiigin icin cokkk tesekkur ederim arkadasim saolasin, umarim sen ve diger arkadaslarimizda bir an evvel sevdigine kavusup, mutlu huzur bir hayat surerler..!

AMiNNNNNN

kolay gele

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol