Selam arkadaslar,
Eger dil kursuna gidiyorsaniz, bircok kursta bu kitap okutuluyor. Ben Hoge School van Amsterdam nt2 kursuna devam ediyorum ve orada bu kitap kullaniliyor.Ben yeni almistim. Normal fiyati yaklasik olarak 85 euro ( cd ile birlikte ). Gercekten cok guzel bir kitap, tavsiye ederim. Ayrica kendi kendinize calismak icinde kullanabilirsiniz.
Kitap iyi durumda, temiz,sadece bazi yerlerine kursun kalemle not almistim ama silinebilir, sadece 1,5 ay yaz kursunda kullandim.
Fiyati : cd ile birlikte 50 euro
ISBN : 90 06 81110 6
Husniye Guler
Code 1 takenbook + cd rom
Evet guzel bir kitaptir...
Ilgilenenler olursa fiyatta birseyler olur sanirim?
Olurmu ;)
Ilgilenenler olursa fiyatta birseyler olur sanirim?
Olurmu ;)
:D
Uzgunum, kitap gercekten cok iyi durumda. 50 euroya boyle iyi sekilde, cd ile birlikte bulmalari mumkun degil zaten. Ben 3 ay once 85 euroya almistim.
Uzgunum, kitap gercekten cok iyi durumda. 50 euroya boyle iyi sekilde, cd ile birlikte bulmalari mumkun degil zaten. Ben 3 ay once 85 euroya almistim.
Site yoneticisi olarak; uyelerim icin ilk pazarligi ben yapam dedim...
Pazarlik serbest satip satmamak sahibine kalmis :D
Saka bir yana.....
Kolay gelee ( 50 de guzel bir fiyat bu kitap icin )
Saka bir yana.....
merhaba arkadaslar
benim elimde de code2 kitabi var;
bussum de oturuyorum ve almak isteyen olursa 40/50 euro ya verebilirim.
benim elimde de code2 kitabi var;
bussum de oturuyorum ve almak isteyen olursa 40/50 euro ya verebilirim.
arkadaşlar çok güzel kitaplar var elinizde mevcut fakat !
bunları sitemizde ücretsiz yardım amaçla paylaşma imkanınız yokmu?
yani kitapları scanner' da resimlerini çekip paylaşma açısından!
cd lerde zaten aynı şekilde upload yapılıp paylaşılır !
böyle bir imkanınız yokmu?
örnek vereyim
sitemizde, 70 euro değerindeki naar nederland kitabı ve fyeşil arkadaşımızın kitapları cd' leri.
bu arkadaşlar sitemizde yardım amaçlı paylaşmışlardı ve bir çok kişinin hayır duasını almışlardı!
arkadaşlar bu sadece benim bir önerimdi !
size kitabınızı satmayın diye bir şey söylemiyorum elbette satabilirsiniz !
ben sadece öneri olarak yazmıştım.
sizin kendi iradenize kalmış birşey.
yanlış anlaşıldıysam affola ;)
kolay gele herkese !
bunları sitemizde ücretsiz yardım amaçla paylaşma imkanınız yokmu?
yani kitapları scanner' da resimlerini çekip paylaşma açısından!
cd lerde zaten aynı şekilde upload yapılıp paylaşılır !
böyle bir imkanınız yokmu?
örnek vereyim
sitemizde, 70 euro değerindeki naar nederland kitabı ve fyeşil arkadaşımızın kitapları cd' leri.
bu arkadaşlar sitemizde yardım amaçlı paylaşmışlardı ve bir çok kişinin hayır duasını almışlardı!
arkadaşlar bu sadece benim bir önerimdi !
size kitabınızı satmayın diye bir şey söylemiyorum elbette satabilirsiniz !
ben sadece öneri olarak yazmıştım.
sizin kendi iradenize kalmış birşey.
yanlış anlaşıldıysam affola ;)
kolay gele herkese !
hakli olabilirsiniz belki ama siteye yuklemek gibi bir imkanim yok;hollanda ikinciel sitelerinde satmak icin yazdim ama eger burdan bu sekilde ikinci el kitap arayan birileri varsa burayada yazmak istedim.ben 84 euro ya almistim bu kitabi ve simdi code3 yi almam gerek;ayni sekilde eger bana yakin oturan ve code3 kitabini satmak isteyen birini bulabilirsem ben de ikinci el code3 yi alicam.
arkadaşlar takenboek ve code1 cd si lazım bana.. elinde 2. el kitabı olan varsa alabilirim..
tel:0642460612
tel:0642460612
Merhaba,
Elimde code 1 takenbook met cd en code2 takenbook met cd var. Herbirini 50 Euro ya verecegim. Isterseniz...
Elimde code 1 takenbook met cd en code2 takenbook met cd var. Herbirini 50 Euro ya verecegim. Isterseniz...
yalnız ben tilburgtayım.. şimdi onu düşünüyorum nasıl sizden alabilirim diye.. gidip gelmem olmaz, postayla yollasan da yine sıfır fiyatına geliyo.. ben 50 € veririm ama posta parasını veremem.. 65 oluyo o zaman..yardımcı olabilirseniz sevinirim.. öğrenci olduğumu da belirteyim yani:))
selam kuscu! hogescool van amsterdam da hangi gruptasin? kacinci kitaba basladiniz?
Tamam, siz bana 57 euro gonderin, posta ucretini ben vererek gonderecegim
sayın kuşcu, cuma günü bi arkadaşı ziyaret için oraya gelmeyi düşünüyorum. isterseniz elden alabilirim.ikimiz içinde daha uygun olur..
Size bahsetmistim,
ben Persembe gunu izne gidiyorum, yani cuma gunu almaniz imkansiz. Eger gercekten istiyorsaniz postayla gondermek icin bugun, elden almak icin de yarin son gun. Almayi dusunmuyorsanizda bana haber verirseniz sevinirim, bende bugunlerde satmayi dusunuyorum, bende code 3 u alacagim cunku. Ama sunu soyleyeyim 60 eurodan daha dusuk fiyata hicbir yerde bulabileceginizi zannetmiyorum, cunku kurslar baslayali cok oldu, siz gec kalmissiniz.
ben Persembe gunu izne gidiyorum, yani cuma gunu almaniz imkansiz. Eger gercekten istiyorsaniz postayla gondermek icin bugun, elden almak icin de yarin son gun. Almayi dusunmuyorsanizda bana haber verirseniz sevinirim, bende bugunlerde satmayi dusunuyorum, bende code 3 u alacagim cunku. Ama sunu soyleyeyim 60 eurodan daha dusuk fiyata hicbir yerde bulabileceginizi zannetmiyorum, cunku kurslar baslayali cok oldu, siz gec kalmissiniz.
o zaman siz beni tekrar ararsanız bir numara vereceğim size..amsterdamdan bi arkadaşımın numarası.. siz yarın ona verirsiniz..bende ondan alırım..yalnız kitap ve cd temizdir umarım.. bu arada kursum ROC ve haftaya başlıyo..
ben code 1 kitabi almak istiorum 0643926670 numarama ulasirsaniz sewinirim acil lazim eftal gumus
Merhaba,
ben kitabinizi almak istiorum numarami biraksam aryabilirmisiniz eftal gumus 0643926670
Site yoneticisi olarak; uyelerim icin ilk pazarligi ben yapam dedim...
Saka bir yana.....
ben code 1 kitabi ariyorum acil ihtiyacim war
selamun aleykum
arkadaslar elimde code1+CDrom var almak isteyen arkadas olursa yardimci olabilirim amsterdam icinden el den ele teslim edebilirim kitabin fiyati 50 euro dusunen arkadaslar var ise 0616287393 bu numarayi arayabilirler .
arkadaslar elimde code1+CDrom var almak isteyen arkadas olursa yardimci olabilirim amsterdam icinden el den ele teslim edebilirim kitabin fiyati 50 euro dusunen arkadaslar var ise 0616287393 bu numarayi arayabilirler .
arkadaşlar bende code1 cd si ve kitabı var. burdan bir arkadaştan almıştım. kursu bıraktığım için kitabı da kullanmayacağım. ( kitabı hiç kullanmadım) şimdi kitabı satıyorum. almak isteyen varsa bana ulaşabilirler. kitap gerçekten çok temiz. 50 € . 06 424 606 12
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol