Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

çok ama çok acil yardım gereeekk ( sinava girecegim )

Yorum için giriş yap 2 mesaj · 1.861 görüntülenme
merhaba arkadaşlar ben aksaray danım önümüzdeki hafta sınavım var ve ben çok heycanlıyım ayriyetten de çok korkuyorum bi girdim kaybettim bu ikinci şansım nası olcak bilemiyorum yazıldığı zaman çok iyi anlıyorum sınav yazılı olsa % 100 kazanırım ama söylenildiğinde pek anlamıyorum çalışmaya nerden başlayacağımı bilemediğimden parça parça çalışıyorum oda aklımda kalıcı olmuyo nerden başlıycam of lulara felan nası çalışsam aklımda kalır inanılmaz bunalıma girdim napcam acil yardım lütfeeeennn ..!!!!!

Uyari= Lutfen benim duzenledigim gibi konuya uygun baslik yaziniz.....
bagg kardesim yapman gereken aynen su zaten 100 soruyu kesin gecersinn yüzde yüzz kesinlikle hemde!!!

2 ci bölümde iseee ilk basta zaten cümle tekrari varrr o cümle tekrarlarini anlasanda anlamasanda

hic durmaycaksin yani sürekli konusacaksinn

oda bittikten sonra zit kelimeler zit kelimeleride bildigini sölersin bilmediginin önüne on veya niet getirirsin burdada susmayacaksin.sonra oflu sorular var yani mantik sorulari mesela grote off klein bilersen anlarsan sölersin anlamassan ikisinden birsini atarsinnn burdada hic susmaman gerekiyor kardesim sonra en son bölümde hikaye anlatiyorlarr anlatilan hikayedede aklina geleni ve hikayeyle ilgili veya ilgili olmayan aklina gelen hollandaca ne biliyorsan salla bisilerr susmaa rahat gecersinnn anladinmi kardess..!!!hayirlisi insallah kazanirsinn..!

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol