Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

çok ilginç :S (herkes boylemi kazanmis uyum sinavini)

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 4.757 görüntülenme
ya arkadaslar bu actığım konunun yeri olmaya bilir emin değilim yanlış yerde konu açtıysam simdiden özür dilerim,

Hemen hemen bütün sınava giren arkadaşların tecrübelerini okudum (bu arada ben sınava daha girmedim) yanlış tahmin etmiyorsam sadece okuduğum tecrübelerin en fazla 5 tanesi anlayarak sınavı kazandığını gördüm , yanlış anlamasın kimse herkez elbette anlıyor ancak hani tam konuya aşina olarak kazandığını gördüm , yani bi şaka falan değil demi bu :) herkez ben duymadım ben görmedim kaçırdım diyerek ve hikaye kısmında olsun zıt kelimelerde olsun kendimi tanıttım yada bildiğim zıtları söyledim gibi kelimeler kullanmış , yani ben okuduktan sonra inanamadım cidden böylemi hayretler içerisindeyim ben uzunca bi zamandır kendi kendime inanılmaz bir stress içerisindeydim sınava girmeme daha 3-4 gün olmasına rağmen geceleri uyuyamıyordum ancak burada yazılanları okuyunca inanılmaz rahatladım ve iyiki yazmışsınız , ama hala bu kadar basit ve kolay olduğunu ve gerçekten herkezin böyle kazandığına halen inanamıyorum. Kimse yanlış anlamasın ama ister istemez bu düşünce uyanıyor. İyiki bu site kurulmuş :)

Şimdiden herkezein sınavında başarılar diliyorum umarım herkez herkez kazanır istediklerine erişir hayatta iyi geceler..
c.adiyaman yazdı:
ya arkadaslar bu actığım konunun yeri olmaya bilir emin değilim yanlış yerde konu açtıysam simdiden özür dilerim,

Hemen hemen bütün sınava giren arkadaşların tecrübelerini okudum (bu arada ben sınava daha girmedim) yanlış tahmin etmiyorsam sadece okuduğum tecrübelerin en fazla 5 tanesi anlayarak sınavı kazandığını gördüm , yanlış anlamasın kimse herkez elbette anlıyor ancak hani tam konuya aşina olarak kazandığını gördüm , yani bi şaka falan değil demi bu :) herkez ben duymadım ben görmedim kaçırdım diyerek ve hikaye kısmında olsun zıt kelimelerde olsun kendimi tanıttım yada bildiğim zıtları söyledim gibi kelimeler kullanmış , yani ben okuduktan sonra inanamadım cidden böylemi hayretler içerisindeyim ben uzunca bi zamandır kendi kendime inanılmaz bir stress içerisindeydim sınava girmeme daha 3-4 gün olmasına rağmen geceleri uyuyamıyordum ancak burada yazılanları okuyunca inanılmaz rahatladım ve iyiki yazmışsınız , ama hala bu kadar basit ve kolay olduğunu ve gerçekten herkezin böyle kazandığına halen inanamıyorum. Kimse yanlış anlamasın ama ister istemez bu düşünce uyanıyor. İyiki bu site kurulmuş :)

Şimdiden herkezein sınavında başarılar diliyorum umarım herkez herkez kazanır istediklerine erişir hayatta iyi geceler..

sinava girip kazanarak ciktiginda okudugun tecrubelere hak vericeksindir arkdsm,,,gercekten stres yapilcak bi konu deil...ama su da var tek kelime bile(ornegin wit -zwart,,,,klein-groot) bilmeden girersen tabiki sonuc kacinilmaz olur,,,yada adini soyadini yasini hollandaca soylemeyi bile ogrenmeden sinava girersen sonuc kacinilmazdir,,,simdiden sinavinda basarilar arkdsm,,,
arkadasim sinav basit gozunde sakin buyutme, 15 dakka bile surmuyor. bir iki hafta iyi calismissan gececeksin elbet.
anladim arkadaslar cok tesekkürler , umarim herkez basarili olur

tabi demek istedigini anliyorum sıfır olarak sınava girersek illaki sonuc negatief olur da anladim simdi gerçekten cok teşekkürler
arkadasim resimli bolumdeki sorulari ezberlemissindir sanirim.diger bolumdede cogu tekrardan ve zit anlamli kelimelerden olusuyor.fakat sunu cogu arkadaslar bilmiyor.bilmedigin sorulara bilmiyorum ik weet het niet dersin.sana sinava girmeden oncede bu kagidi vericekler ordada yaziyor bilmediklerine bu cevabi ver en azindan bir puan yada yarim puan veriyormus haberin olusn

ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
sinava giren bicok arkdsmz bunu soyledi soyluyoda bilmediginiz yerlerde susmayin mutlaka bisey soyleyin,,,bu ik weet het niet de olabilir ik snap het niet olabilir ik versta u niet olabilir ik begrijp het niet olabilir yeterki susmayin,,,
anladım arkadaşlar , ja tabiki cevap veriririm herseyde anlamadim , duymadım , cok hızlıydı kaçırdım vs,, yani her duymadığımda aynı şeyi söylemem en azındna farklı farklı söylerim buda bi yöntem olabilir :) ilginize teşekkür ederim.
arkadasım sınav zamanına kadar bıraz kelımeler ogrenırsen, sınav esnasında strese gırmez ve sadece sınava odaklanırsan soruları anlamaya calırsırsan mutlakasınavı kazanırsın.bu arada sınavı kazanmakyetmıyor bu benımfıkrım tabı.bence en yuksek puanı almaya calısmalısın.

bende ılk etapta kendımı almam gereken 16 puan a odaklamıstım.fakat sınav o kadar guzel gectı kı soylenen kelımelerı ınsan anlamaya baslayınca alabıldıgın kadar puan almak en ıyısıdır.alınan puanların nl de faydası olacaktır.

bol sanslar arkadasım
Katılıyorum bencede alacagimiz her yüksek puan orada HBO MBO falan okurken yani okula giderken biziim bağzı bölümleri atlamamıza yardıomcı olacakmış elimden geldiğini yapmaya çalışacağım umarım bütün arkadaşlarımız yüksek puan alır rahat bi şekilde giderler
c.adiyaman yazdı:
Katılıyorum bencede alacagimiz her yüksek puan orada HBO MBO falan okurken yani okula giderken biziim bağzı bölümleri atlamamıza yardıomcı olacakmış elimden geldiğini yapmaya çalışacağım umarım bütün arkadaşlarımız yüksek puan alır rahat bi şekilde giderler

alacaginiz yuksek puanlarin tabiki size yardimi olacaktir soyleki 37 puan ve ustu alirsaniz burada inburgeringsexamen icindeki centralexamen bolumlerinden biri olan TGN ye (toets gesproken nederlands) sinavina girmenize gerek kalmayacaktir...

A1

A2=INBUGERINGSDIPLOMA

B1=MBO yazilabilirsiniz

B2=HBO yazilabilirsiniz

C1=

C2=asagi yukari bi hollandali kadar konusabilirmissiniz bu seviyedede...
c.adiyaman yazdı:

ben buna inanmıyorum arkadaşlar bende söyledim ama bir işe yaramadı ve kaldım şu a stresteyim bede buradakileri okudum ve kaldım...sınava girecekler çalışsın sadece bunu söylüyorum...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol