Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Çok Önemli !!! 3 Aylık ve 6 Aylık Vizenin Özellikleri !!!

Yorum için giriş yap 36 mesaj · 53.014 görüntülenme
merhaba ben yeni evlendim eşim belçikada ben türkiyedeyim oraya gidebilmem

için ne yapılması lazım eşim biliyor ama onu çok fazla anlamıyorum acıkcası yardımcı olabilecek birileri olursa sevinirim şuan resmi nikahımız var ve temmuzda dügünümüz olucak dügünden sonra gidebilirmiyim aklıma takılıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler hoşcakalın
Sanırım dügünü beklemenize gerek yok ama Belcikay ilgili fazla bilgim yok. Hollanda olsaydı yardımcı olurdum. Ama bilgisi olan arkadaslar mutlaka yardımcı olurlar.

Ayrıca sanırım ben belcika icin gereken bilgilerin oldugu bir baslık gormustum sitede. siz siteye guzelce bakın.

Arama bolumune BELCİKA yazıp arayın. icinde belcıka yazan butun olumler gelir.
Buraya bakabilirsiniz

https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=4624
Sitemizde hepsinden bir demet var lutfen ... sitemizi inceleyin , bu arada Aramiza hosgeldiniz ... insALLAHCC darisi sizlere ve digerlerine
1. [ ] Müracaat şahsen yapılmak zorunda değil

2. [ ] Pasaportun yazılı damgalı tüm sayfaların 2şer kopyası

3. [ ] Varsa eski pasaportlar sunulmalı...

4. [ ] Geçerli pasaport

5. [ ] 2 adet vize Başvuru formu

6. [ ] 3 adet vesikalık resim

7. [ ] Evlilik cüzdanı veya Doğum kayıt örneği fotokopisi

8. [ ] Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği aslı ve 2 fotokopisi - Formül B

9. [ ] Ankara daki Adli Sicil Genel Müd, yabancı dilde, Apostil kaşeli, İyi Hal Kağıdı aslı ve 2 fotokopi

10. [ ] Eş veya Ebeveynin AB Vatandaşı olduğuna dair Kimlik fotokopisi.

11. [ ] Belçikadan Eşe ait Oturum Kartı VEYA Belçika Kimlik kartı 2 fotokopisi

12. [ ] Belçikadan Aile Toplum kağıdı aslı ve 2 fotokopisi

13. [ ] Toplu Nüfus Kayıt Örneği aslı ve 2 fotokopisi + Tercüme

14. [ ] Başvuru sahibi tarafından imzalanmış sonuç belgesinin hangi dilde istendiğine dair belge

15. [ ] Ankara Vize Başvuru Merkezi adresi : Mahatma Gandhi Caddesi, No: 40 GOP Ankara

16. [ ] Not : İşlem süresi ortalama 2 aydır. İstisna durumlarda uzayabilir.
aramıza hoşgeldin öncelikle... düğünü beklemenize gerek yok eşiniz oturduğu belediyeye giderek aile birleşimi yapmak istediğini söylesin gerekli belgeleri hazırlayıp ona verirler ( arkadaşlar yukarıda yazmışlar zaten listeyi). ve sizde iks yi arayıp başvuru yaparsınız ve süreç başlamış olur

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol