arkadaşlar anlamadım sıtede özgürce soru bile sormanın kuralı varmış valla çok canım sıkıldı bana uyarı mesajı geldı vede gercekten çok şaçma çünkü eğer bu sitede herkes istediği gibi konuşamayacaksa ne anlamı kaldı yardımlaşmanın ayrıca hiç kimseye saygı çerçesını aşacak bırşey yazmadım ayıp yaaaa burda bıle özgurluk yok anlamadım kendınızı bukadar kasmayın yönetici arkadaşlar burası sadece sanal dünya rahat olun kasmayın
çok önemli yönetici arkadaşlara
arkadaşlar anlamadım sıtede özgürce soru bile sormanın kuralı varmış valla çok canım sıkıldı bana uyarı mesajı geldı vede gercekten çok şaçma çünkü eğer bu sitede herkes istediği gibi konuşamayacaksa ne anlamı kaldı yardımlaşmanın ayrıca hiç kimseye saygı çerçesını aşacak bırşey yazmadım ayıp yaaaa burda bıle özgurluk yok anlamadım kendınızı bukadar kasmayın yönetici arkadaşlar burası sadece sanal dünya rahat olun kasmayın
Arkadasim burda hersey ozgur ben bu sitede hic bir kisitlama gormedim herkes rahat ama sana uyari geldigine gore konularini kontrol et dikkat edersen acmis oldugun basliklar birbirine cok yakin bence hepsini bir arada topla forumda kirlilik olur eger yoneticiler hata yaptiysa o ayri amenna allah her isimizde kolaylik versin.
arkadaşlarım kardeşlerim vallahı hatırlamıyorum ama gecenlerde bır arkadaşa yazdım hatta ben bu siteye yenı gırdım çok ıyı bır sıte ama hala nasıl kullancğım hakkında tam bır bilgim yok umarım kımse benı yanlış anlamamıştır ama benim yazdıklarımla ılgılı bir mesaj aldım ve neyı yanlış yaptığımı anlamadım yanı bu sıtede ne konuşmak ıstersen yazamazmıyız anlatında ogrenelım ama herkese saygım var dusunemn ıcın tesekurler
arkadaşlarım kardeşlerim vallahı hatırlamıyorum ama gecenlerde bır arkadaşa yazdım hatta ben bu siteye yenı gırdım çok ıyı bır sıte ama hala nasıl kullancğım hakkında tam bır bilgim yok umarım kımse benı yanlış anlamamıştır ama benim yazdıklarımla ılgılı bir mesaj aldım ve neyı yanlış yaptığımı anlamadım yanı bu sıtede ne konuşmak ıstersen yazamazmıyız anlatında ogrenelım ama herkese saygım var dusunemn ıcın tesekurler
Arkadasim burda oyle ahim sahim bi kural yok insanlara yardim icin acilmis bi site korkma kimse yanlis anlamaz sadece hakaret siyaset insanlari kiracak konulardan kacinalim yeter insallah en kisa zamanda vizen cikar.sana uyari maili atan yoneticiye tekrar yaz nerde hata yaptiysan belirtir gercekten bu site cok yarayisli bi site hem trde iken hemde hollandaya gelince baya yardimi dokundu bana.
arkdsm kimden ve ne tur bi uyari aldiniz soyleyebilirmisiniz....cunku burda kimse kurallari cignemedigi surece uyari almaz,,,kimseye ayrimcilik yapilmaz dedigim gibi kurallari asmadiginiz takdirde dusuncelerinizi ve yardimlarinizi ozgurce paylasabilirsiniz,,,kurallar ne derseniz forumumuzun ust kisminda forum kurallari seklinde yaziyor umarim yardimci olmusumdur,,,,
Murat heyecanli ve guzel bir insana benziyor.
Birbiri ardina tamamen ayni konu basliklari acmis.
Bu bilmemekten kaynaklanabilir.Dogaldir,olagandir,olabilir.
Murat panik yapma hemen isyan etmissin.Sen bak dalgana,istedigini sor..
Istedigini yaz,paylas..Zaman gecir vizeni al..Hepsi bu :)
Ama forumu duzen ve tertip icinde kullanmaliyiz ki,bizden sonrakilerde faydalansin.
Birbiri ardina tamamen ayni konu basliklari acmis.
Bu bilmemekten kaynaklanabilir.Dogaldir,olagandir,olabilir.
Murat panik yapma hemen isyan etmissin.Sen bak dalgana,istedigini sor..
Istedigini yaz,paylas..Zaman gecir vizeni al..Hepsi bu :)
Ama forumu duzen ve tertip icinde kullanmaliyiz ki,bizden sonrakilerde faydalansin.
tamam arkadaşlar herkesden özürdiliyorum konuyu araştırıp herkesi bilgilendiricem herkese saygılarımı sunuyorum ınşallah herşey gönlümüzce olur ben ınsanları kırmaktan cok korkan bırısıyım eğer bir kalp kırıldıysa kussura bakılmasın benden herkese selamlar hayırlı akşamlar
Selam arkadasim,
Sansli yoneticimiz ve arkadaslarimiz gereken aciklamayi yapmis, fazla bisey dememize gerek kalmamis ama az once yeni bi baslik acip bilinmeyen bi konu hakkinda arastirma yapip sitede paylasacagini yazmissin..!
mesajlarinin iceriklerini biraz daha detayli anlatir ve basliklari mesajlarin icerigine gore acarsan seviniriz..!
kolay gele
Sansli yoneticimiz ve arkadaslarimiz gereken aciklamayi yapmis, fazla bisey dememize gerek kalmamis ama az once yeni bi baslik acip bilinmeyen bi konu hakkinda arastirma yapip sitede paylasacagini yazmissin..!
mesajlarinin iceriklerini biraz daha detayli anlatir ve basliklari mesajlarin icerigine gore acarsan seviniriz..!
kolay gele
evet benimde dikkatimi cekti ama yeni bi uyari yazip arkdsmziin site yoneticileri gercekten benle ugrasiyo diye dusunmesini istemedigim icin uyari yazmadim ama saolsun geluk ablamiz yazmis,,,
benım kımle sorunum yok konuyu uzatmaya gerek yok ben sadece bana gelen mesajın yonetımden geldığını dusundum o yuzden yonetımın dıkkatıne dıye yazdım tekrar duzgun bır sekılde herkesten özurdılıyorum fakat hala arkadaslarımız bırbırlerını destekleyerek ıs arkadsım ıyı yazmıs o ıyı yapmıs yonetıcı duymus veya duymamıs gıbı muhabbetlere gırmenıze gerek yok ben tekrar dıyorum hrkesten ozurdılerım ve saygılarımı sunarım kımse kusura bakmasın ben bu sıtede yenıyım bence konuda bırbırınıze destek vereceğinize bu kadar kelıme yerıne bana yardımcı olsaydınız sıte hakkında daha farklı olurdu neyse ben sızın dusmanınız deyılm bende bu aılenın yenı bır kardesıyım saygılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aaay arkdsm ama uzuldum bak simdi gercekten ben sana yazdim yardimci olmak istedim forum kurallari yukarida yaziyo okuyabilirsin dedim,,,geluk ablamiz nezaketen oyle yazmis bende ayni nezaketle karsilik verdim,,,tabiki sen bizim dusmanimiz degilsin bizde senin dusmanin degiliz lutfen yanlis anlama,,,ama eger ozeline bi msj geldiyse bunu belirtmeni istedim sadece cunku uyarilar genelde kisilerin yazilarinin altina site icerisinde yaziliyor...sitede kurucu olan ufoss ve geluk ablamiz var yetkili olarakda hollanda bolumunde ben varim belcika bolumunde unkown arkdsmz var bikac (adlarini hatirlayamadim kusura bakmasinlar arkdslarim) gonullu yetkili onun disinda kimse size uyari yazamaz bunun icin sormustum yanlis anlamayin sakin bende sizi kirmak istemezdim bende ozur dilerim yanlis anlasilma oldu sanirim,,,
arkdaşım bana ayırdığınız zaman için tekrar özürdilerim gerçekten bır aıle oldunuzu şimdi daha ıyı gordum umarım ılerleyen zaman ıcınde herkesle daha ıyı tanısıp konusuruz hersey ıcın tekrar ozurdılerım ve saygılarımı sunarım (bırsey sormak ıstıyorum ben sımdı ılan veya bu sıtedekı arkadaslarla yazısmak ve dost olmak ıcın gereklerı panoya yazamazmıyım bu konu hakkında bır bılgı ve yazamssam eger kısıye ozel mesajmı atmam gerek)bana zaman ayırdığınız ıcın tesekurlersaygılarımla tekrar ozurdılerım ben bırısını kırdıysam uyuyamam gercekten bana kızan yada darılan arkadaslardan tek tek ozurdılerım
hayir arkdsm kizma kirilma gibi seyler olmaz cunku herkes burda biseylerin stresi skntisi icinde hepimiz burda birbirimizi hosgoruyoruz biliyoruz anliyoruz cunku birbirimizin halinden,,,kesinlikle ozur dilencek bisey yok ortada bu kural sadece ve gerektigi yerde herkesin yazisinin altina uyariyi yazmak zorundayiz cunku obur turlu basliklar yanlis aciliyo birden fazla ayni icerikde yazi oluyo ve hepimiz aradigimiz konulara ulasmakda zorluk cekiyoruz sizlerde dahil oyuzden site duzen icinde kalsin diye ugrasiyoruz ama kimseyi kirdigini uzdugunu dusunme lutfen,,,eger birileriyle tanismak arrkds olmak yada muhabbet etmek istersen serbest kursu var ordan (anlamli bi baslikla beraber,yani mumkunse yardim,acil yardim,lutfen bakin gibi olmasin) (yardimci olmaya calisiyorum verdigim orneklerle)yazabilirsin yada kisiye ozel msj atabilirsin,,,sormak istdiign konularin basliklarina uygun olarak mesela vize basvurusuyla ilgili bisey sormak istersen vize basvurusu bolumune hollandadaki ogrenmek istedigin kanunlar gibi konulari hollandadaki yasam kanunlar bolumune gibi bu sekilde soracagin sorunun hangi bolume ait olacagina dikkat ederek acabilirsin konularini,,,umarim yardimci olmusumdur,,,tabiki ben yardimci olmaliyim tabiki sanada diger arkdslarimizada zaman ayirmaliyim bu benim gorevim ozur dilemen gerekmez gercekten,,,istedigin zaman sorabilirsin ogrenmek istedigin konulari...
murat arkadaşım forumu biraz detaylıca incelersen mutlaka senin durumunla alakalı başlıklar bulacaksındır, yazacaklarını bu başlıklar altına yazarsan herkes zaten son mesaj gelen konuları gördükleri için sana yardımcı olmaya çalışacaktır. aradığın konu başlığı yoksa tabiki yeni başlıkta açabilirsin ve burdaki herkes sana elinden geldiği kadar yardımcı olacaktır, aramıza hoşgeldin....
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol