Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

cok sukur allahım vızem cıktı

Yorum için giriş yap 16 mesaj · 3.813 görüntülenme
slm arkadaslar cok sukur benımde vızem cık 7 hafta surdu :ugeek: cok mutlu ama bı yandanda cok uzgunum aıleme bırakıp nl ye gıdecem dayanamıyorum sımdıden aglamaya basladım :cry: 15 agustos da nl deyım allah herkesın dıledıgını versın amın
gözünaydın arkadaşım hayırlı uğurlu olsun.

benzer duyguları çoğumuz yaşıyoruz ama her seçim bi kaybediş değilmidir....
tebrikler hasret gözün aydın.benzer duyguları yaşıyoruz,aileden ayrılmanın vermiş olduğu üzüntü ve ağlamak :cry: Allah bundan sonraki yaşamında kolaylık nasip etsin.. :geek:
hadi hayirli olsun :ugeek:
Hadi gozun aydin allah sevdigine kavustursun en kısa zamandaa darisi bizleree insallah :)
hayırlı olsun vizen..

ama bizi unuttular 143 gün oldu hala daha bi ses yok

hala daha dosya incelemede ben hayatımda bu kadar uzun süre incelenecek dosya görmedim

sanki adam öldürdüm suç işledim allaam yaa sinirlerim çok bozuk :S
Tebrikleeeerrr :ugeek: arkadaşım hayırlı ugurlu olsun
cok tskler arkadaslar darısı bekleyenlerın basına amın.....
Gozun aydin arkadasim,

Allah en kisa zamanda sevdigine kavustursun,darisi tum bekleyenlere insallah.
tebrik ederim arkdsm inan cok sevindim senin adina hayirli ugurlu olsun vizen,rabbim yeni yasaminda mutluluklar nasip etsin ins ins ins,,,
gozunaydin arkadasim hayirli olsun
arkadaslar vızem cıktı esıme haber geldı sımdı benım ankarayı arayıp randevumu almam lazım yoksa bana bı kagıt falan gelecekmı randevu almak ıcın aradım pın kodu ıstedıler eksık evrak falan dedıler anlamadım bılgısı olan yardımcı olurmu? bıde haNGI NUMARA ARAYACAZ lutfen yardımcı olursanız sevınırım
1. eger vizeniz ciktiysa IND den sizlere mektup gelir. mvv basvurunuz kabul edildi diye.

2. gelen mektupta hesap numarasi vardir 830 euro para yatirin diye.

3. hollandadaki partner parayi belirtilen hesap numarasina yatirir. en rken 2 gunde IND nin hesabina gecer.

4. IND hesabina para gectigini gorunce (sizin dosya numaranizdan ) hangi konsoloslugu yazdiysaniz (ankara veya istanbul) IND sizin MVV vizeninizi konsolosluga yollar.

5. Sizlerde konsoloslugu ararsiniz oglen 3-4 arasi (sinava basvururken randevu numarasi) aramanizda vizeniz geldigini teyit ettirirsiniz.

6. Sonra IKS nin hesabina 24 YTL yatirip randevu almak icin parayi yatirdiktan en az 1 is gunu sonra dekontun uzerinde yazan numara aranir.

7. Ararken yaninizda pasaport ve kagit kalem bulundurunuz. randevu saati yazacaksiniz (unutmamak icin)

8. aldiginiz randevu saatinden 1-2 saat once konsoloslukta olun. giderken elinizde ne kadar belge varsa goturun her ihtimale karsi.

son olarak da 2 gun sonra vizeniz pasaportunuzla beraber adresinize gelir.

Allah yollarinizi acik eylesin....
slm arkadasım ınan cok sevindim umarım en kısa zamanda bız vıze bekleyenlerınde bu mutlulugunu tatmasını dılıyorum..yenı hayatında basarılar dılerım
tebrık ederım.allah işinde kolaylıklar versın.aksılıklerı yolundan alsın inşlh.
hadı hayılı uğurlu olsun darısı bızlere allah yenı yaşamında yardımcı olsun

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol