Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Cok Sukur Bende Sınavı Kazandım

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 2.461 görüntülenme
mrb arkadaslar cok sukur sonunda bende sınavımı kazandım.sınava calısırken bu sıteden cok yararlandım ve benım de ahdım vardı sınava gırıyım bende buraya tecrubelerımı yazaacagım dıye:)

sınavım 13 mayısda Ankaradaydı bıraz gec oldu ama kusura bakmayın.

sınav gunu cok heyecanlıydım.sınavım 2 deydı ama 13.30 da bızı ıcerı aldılar orda beklemek cok sıkıcı ve heyecan verıcı oluyor.3tane kabın vardı bızden once kabınlerde 2kısı vardı.onlardan sonra benı ve benımle bırlıkte 2arkadas daha vardı.hepımız sırayla kabınlere gırdık.bayan gorevlıler cok yardımcı oldu ve cok anlayıslılar.

sınav 2bolumden olusuyor ılk bolum resımlı sorular.o 100 tane soru olan kıtabdakı resımlerı 10 adet kıtapcık halınde parcalamıslar.sıtrede arkadaslar kıtapcıgı kendınız secebılıyorsunuz demısdı ama bana gorevle kendısı verdı.neyse konusmalardan evraklardan sonra sınav basladı.once ses denemesı yapılıyor.burda sıze yasadıgınız ulke ve sehrın ismını soruyor eger ses guzel gıdıyorsa bayan sıze devam dıye işaret verıyor.benım ılk bolumum cok guzel gectı 97 almısım ama 3 puanım nerden kırıldı hala anlamadım :roll: butun sorulara tam cevap verdım(neyse ben sınavımı gectım ya onemlı degıl :lol: )ılk bolumden sonra 10 dakıkalık bır ara var ıstersenız tabı kabının dısına cıkabılıyorsunuz.ama ben cıkmadım cunku dıger arkadasları da gorup heyecanlanmamak icin.bu arada sıze bır belge verıyorlar sınavın nasıl olacagına dair.yıne bır ses denemesınden sonra sınav baslıyor.2.bolum dıl bılgısınden olusuyor bu bolumde kendı ıcınde 5 bolume ayrılıyor.tekrarlama,soru-cevap,tekrarlama,zıtlıklarve hıkaye bolumu...sahsen ben ıkıncı bolumden hıcbırsey anlamadım ama aklıma ne gelırse salladım konusmaya calsıtım konusabıldıgım kadar(hheyecandan insanın dılı tutuluyor :D ) 2.bolumden cok umutsuzdum ama cok sukur ondandan 28puan almısım( nasıl aldınız dersenız bende bılmıyorum:D)zıtlıklardan:

opa-oma

veel-weinig cıktı sadece bunları hatırlıyorum dıgerlerınede nıet,on ekledım veya ık veet het niet dedım.işde benım sınavımda boyle gectı umarım yasadıklarımı aktarabılmısmdır.

Rabbım sınava gıreceklerın yardımcısı olsun...

ufoss abı artık bende yesıllenebılırmıyım :mrgreen:

[kayan_yazi]YASASIN SINAVI KAZANDIM DARISI VIZE İŞLEMLERIME:)[/kayan_yazi]
tebrık ederım arkadaşım.darısı sınava gırecek dıger arkadaşlara inş.vıze işlemrında allah kolaylıklar versın. :ugeek: :ugeek:
Tebriklerr :ugeek:

Alah kisa zamanda vize nasip eylesin ins.... :geek:

Tecrubelerinden yararlanacak uyelerin icin benden sana bir tesekkur gitti:))

Yesilde yakisdi yani ;)
Tebrik ederim arkadasim,

Vize islemlerinde sabir ve basarilar..
hayirli olsun

vize islemlerinizde basarilar
hayırlı olsun arkadaşım darısı vizene inşallah ALLAH yardımcın olsun.gülüm
Tebrikler arkadasim

insallah en kisa surede vize islemlerinde hallolur ve sevdigine tez zamanda kavusursun

darisi diger sinava girecek arkadaslarimizin basina..!

kolay gele

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol