Beklemek çok zor iş. ayrılık, hasret, evlat ve eş özlemi, hayatın en güç işleri...öncelikle bu sıkıntıları çekmiş bir arkadaşınız olarak bütün vize bekleyen arkadaşların en kısa sürede vizelerini alıp eş ve çocuklarına kavuşmasını diliyorum.
Çok şükür bugün vizem çıktı inşaallah en yakkın zamanda oğlumun ve eşimin yanında olacağım..
her zaman sıkıntılarımızı paylaşan sorularımızı yanıtlayan Forum dilogren ve ufus ailesine teşekkürü ve duayı bir borç addediyorum.
sevgi ve selametle kalın...
Çok Şükür vizem çıktı!
Tebrik ederim arkadasım. darısı diger bekliyenlerin basına
masallah masallah bi arkdsmz daha mezun oldu devamida gelir ins ins ins,,,cok ama cok sevindim arkdsm gozunuzaydin rabbim sag salim esinize bebeginize ve yuvaniza kavusmanizi da nasip etsin ins ins ins,,,
tebrikler arkadasim,, umarim yeni hayatinda daha cok mutlu olursun :) darisi bizlerin basina insallah,, cok ozledim esimi ,, allah bu ozlemi kisa tutar, tez zamanda herkesi esine kavusturur!! aminnnnn !!
Beklemek çok zor iş. ayrılık, hasret, evlat ve eş özlemi, hayatın en güç işleri...öncelikle bu sıkıntıları çekmiş bir arkadaşınız olarak bütün vize bekleyen arkadaşların en kısa sürede vizelerini alıp eş ve çocuklarına kavuşmasını diliyorum.
Çok şükür bugün vizem çıktı inşaallah en yakkın zamanda oğlumun ve eşimin yanında olacağım..
her zaman sıkıntılarımızı paylaşan sorularımızı yanıtlayan Forum dilogren ve ufus ailesine teşekkürü ve duayı bir borç addediyorum.
sevgi ve selametle kalın...
Allah yolunu açık etsin inşallah en kısa zamanda bizler de eşlerimize kavuşabiliriz. Senin adına çok sevindim.
Gözünaydınnn arkadasım darısı bize inşallahhh :geek: :geek: :geek:
gozun aydın arkadasım
hayırlı olsun kardeşim darısı hepimizin başına inşaallah.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, hakkınızda hayırlara vesile olur inşallah. darısı başımıza...
gozun aydin arkadasim sizinde vizniz hayirli olsun insallah vizesi cikmayanlarinda vizesi en yakin zamanda cikar
hayırlı ve ugurlu olsun arkadasım.rabbım yardımcın olsun.
tebrikler arkadasim,, allah daha da mululuk versin,, yeni yasaminda basarilar:) allah yardimcin olsun..
hayirli ugurlu olsun cok sevindim senin adina
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol