selam arkadaşlar sizlere danışmam gereken bi konu var yardımcı olursanız çok sevinirim lütfennnn
biz isteğimizi yapalı neredeyse 3.5 ay oldu ve hla ses yok eşim başvurumuzu hollandadan bir avukat aracılığı ile yaptı şimdiye kadar eksik bir evrak istemediler ve eşim nerdeyse hergün arıyor ve bekleyin uzun zaman olmuş çıkar inşallah sevinçli bir haber alırsınız diyorlar kafayı yicez ikimizde yapabileceğimiz yada arayabileceğimiz başka bi yer varmı nolur yardım edin üstelik 8.ayın ağustos ayının 17 sine sınav sürem de bitiyor lütfen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum bakıyorum bizden sonra başvuranların çıkıyor offf nolur bilginiizi pylaşın çok sıkıldık şimdiden çok telşekkür ediyorum herkese allaha emanet olun
çokkkk korkuyorumm
selam arkadaşlar sizlere danışmam gereken bi konu var yardımcı olursanız çok sevinirim lütfennnn
biz isteğimizi yapalı neredeyse 3.5 ay oldu ve hla ses yok eşim başvurumuzu hollandadan bir avukat aracılığı ile yaptı şimdiye kadar eksik bir evrak istemediler ve eşim nerdeyse hergün arıyor ve bekleyin uzun zaman olmuş çıkar inşallah sevinçli bir haber alırsınız diyorlar kafayı yicez ikimizde yapabileceğimiz yada arayabileceğimiz başka bi yer varmı nolur yardım edin üstelik 8.ayın ağustos ayının 17 sine sınav sürem de bitiyor lütfen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum bakıyorum bizden sonra başvuranların çıkıyor offf nolur bilginiizi pylaşın çok sıkıldık şimdiden çok telşekkür ediyorum herkese allaha emanet olun
arkadaşım ;
ben şunu anlayamadım.
siz avukat tutmuşsunuz ve müracaatınızı yapmışsınız !
siz niye ind ile muhattab oluyorsunuz?
eğer işin içinde, avukat var ise sizin muhattabınız avukat olur !
müracaatınızı yapalı, tam 3,5 ay olmuş
vallahi kusura bakmayın sizin avukatta iş yok !
kurallara göre MVV müracaatı taptığınız tarihten itibaren
ind nin tam 3 ay size cevap verme süresi vardır !
Tutmuş olduğunuz avukatın bunu çok iyi bilmesi
gerekir ve şimdiye kadar ind ye bir ihtar göndermesi gerekmekteydi
eğer bir cevap alamaz ise ind yi mahkemeye vermesi gerekmekteydi !
vallahi Allah yolunuzu açık etsin :geek:
arkadaşım cevabın için çok teşekkür ediyorum ama avukat aracılığı ile başvuru yapıpta 4 ayda 5 ayda çıkanlarda var offf ya peki napmamız gerekiyo şimdi
arkadaşım cevabın için çok teşekkür ediyorum ama avukat aracılığı ile başvuru yapıpta 4 ayda 5 ayda çıkanlarda var offf ya peki napmamız gerekiyo şimdi
Hatırladığım kadarıyla, ind size işleme alındı mektubu gönderdiğinde
o mektupta başvuru yanıtınızı en geç 3 ay da verme hakkımız vardır diye bir madde belirttikleri sanıyorum.
Eğer dediğiniz gibi tam 3,5 ay olmuşsa bu zamana kadar. Avukatınız ind ye bir ihtar yazısı gönderir ve orada kanunları belirterek 3 ayda verecek olduğunuz cevabı vermemiş bulunmaktasınız ve 3,5 aylık bir sürece girilmiş
ve hala sizden bir yanıt yok şeklinde yazı göndermesi gerekmekteydi.
Bu yazı gönderildikten belli bir süre sonra, eğer ind daha hala bir cevap vermiyorsa avukat göndermiş olduğu ihtar yazısını ve sizin vize işlemlerinizin başlatıldığını gösteren ind evkarını ele alarak yasal işlem başlatması gerektiğini düşünüyorum !
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol