Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ÇOKKKK MUTLUYUM BENİMDE ARTIK VİZEM VAR

Yorum için giriş yap 19 mesaj · 5.842 görüntülenme
selam arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır siteye giremiyorum iş güç yoğunluktan dolayı çok şükürler olsun allahıma sonun da benimde vizem çıktı nekadar mı sürdü tama 162 gün ama bu geçen günleri birde bana sorun 19 haziranda çıktı arkadaşlar vizemiz biraz geç yazıyorum ama zamanım olmadı darısı bekleyen tüm arkadaşlara sakın umutlarınızı yitirmeyin banada neler dendi çok uzun zaman olmuş ret olur falan filan ama evraklar tama olunca bişekilde oluyo kimisi kısa zamanda kimsi uzun ama önemlisi sorunsuz olması şimdi nasılım diye sorarsanız şoktayım açıkcası tam da sevinemedim ailemi nasıl bırakıp gitcem bilmiyorum hergün alıyoruz ailecek çok zor bi durum allah hepimize sabır versin canım annecim öyle üzülüyo ki gözlerine bakamıyorum o ana mahvoluyoruz neyse sizide sıkmayım hepiniz için dua edicem kendinize iii bakın allaha emanet olun
Ne Guzel !!! Sabrin ve istegin sonu selamaet !!

Tebriklerr :ugeek:

Allah yeni yasaminda utandirmasin.. Sevdiklerinle cok mutlu ol :geek:
çok teşekkür ederim uğur abi allah razı olsun bu sitenin ve başta sizlerin desteğini asla unutamam burcuyla sizede bir ömür boyu mutluluklar....
selam tebrikler arkdsm inan yaklasik 1 ay kadar once bende senin yasadiklarini yasiodum her konu acildiginda agliyorduk,bende cok uzuluyordum ailemi birakip bu yaban ellere gelip tek basima kalacagim icin,gerci esimin akrabalari varda burda ama ana gibi yar olmuyo iste,simdi geldim ve 1 ay oldu nerdeyse geleli,tek tesellim kameradan gorusmek internetten sabah aksam bu olmasa asla dayanamazdim,,,hergun seslerini duymak yuzlerini gormek rahatlatio beni,,,neyse herseye ragmen beklenilen 5 seneye ragmen esimin yanindayim mutluyum hayat guzel yasamaya deger,,ordada ailemiz var ama burdada duzenimizi otutturmak icin gelmemiz gerekiodu geldik diger arkdslarda gelecekler,neyse tekrar tebrikler akrdsm umarim yeni yasamini duzenini seversin guzel bi hayatin mutlu bi yasamin olur yeni duzenine en kisa zamanda alisman dilegiyle,,,hayirli ugurlu olsun vizen ins ins ins,,,
tebrik ederim sibel,rabbim bundan sonraki yaşamında kolaylık ve güzellik nasip etsin inş..Allah yar ve yardımcımız olsun.. :geek:
Tebrikler arkadaşım artık Rabbim başka ayrılık başka dert vermesin. :ugeek:
Tebrikler Sibel

sonunda seninde vizen cikti ha

Allah yeni yasaminda sevdiginle mutlu kilar insallah

sabrin sonu selamet lafina bi kez daha inandik sayende ;)

kolay gele
hepinize tek tek teşekkür ediyorum başta burcu,( desteğini asla unutamam) elif, şanslı,phillia ve ismini sayamadğm biçok arkadaşa evet sabrın sonu kesinlikle selamet ama ailemi çokkkkkkk arıcam nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum sen de doğru söylüyorsun şanslı mecbur orda düzenimizi kurmak zorundayız ama zor ya üstelik ben evin tek kızıyım ve ailemden hiç ayrılmadım neyse hayırlısı bakalım
SİBEL yazdı:
hepinize tek tek teşekkür ediyorum başta burcu,( desteğini asla unutamam) elif, şanslı,phillia ve ismini sayamadğm biçok arkadaşa evet sabrın sonu kesinlikle selamet ama ailemi çokkkkkkk arıcam nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum sen de doğru söylüyorsun şanslı mecbur orda düzenimizi kurmak zorundayız ama zor ya üstelik ben evin tek kızıyım ve ailemden hiç ayrılmadım neyse hayırlısı bakalım

bende daha once ayrilmamistim evlenmeden once gerci evlendikten sonrada ayrilmadim taa ki buraya gelene kadar,simdiden yazi iple cekiyorum,ama obur sene yazi bu yaz gidemem artik gecti,internet ve kamera gorusmelerini tum arkdslara israrla tavsiye ederim gercekten dokunamasakda en azindan karsimizda canli canli iyi olduklarini gorunce insan rahatliyo birazda olsa,evet arkdsm hayirlisi olsun hakkimizda ama egerki mutlu olmak istiyosak ki biz mutlu olursak esimiz ve onemli olan ailemiz mutlu olur biz mutsuzsak onlarda mutsuz bu yuzden buraya nekadar cabuk adapte olabilirsek okadar cabuk mutlu olmaya baslariz,mutsuz hayat cekilmez cunku,,,rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun ins ins ins :geek: :geek: :geek: ,,,
hayirli olsun arkadasim

gozun aydin
arkadasım vizen hayırlı olsun inşallah yeni hayatında cok mutlu olursun

ailemizden ayrılmak gercekten zor ama rabbim sabrını verir inşallah
kutlarim kardesim, Allah burdada yardimcin olsun
tebrikler arkadasim benim vizemde 162.gunde cikmisti ugurlu bi gun heralde :) aileden ayrilmak gercekten zor haavaalaninda butun kuzenlerim vardi annem babam herkes bi abim yoktu o askerde :( ben geleli 1,5 ay oldu sayilir 20 mayista geldim ama cok zormus ya en sevdigin insanlardan ayrilmak hergun agladim hala ara ara agliyorum da ama mesela 2 hafta once diodumki ben geri gidcem buraya uyamiyorum annemi istiyorum falan ama bu hafta biraz daha iyiyim buraya uyuyorum ama annemi istiyorum bende hergun gorusyorum internetten ama olmuyor neyse cok uzun oldu hersey gonlunuzce olsun darisi tum vize bekleyenlere...
allah diyer bekleyen arkadaşlarda nasıp etsın allah kolaylık versın sanada yeni yaşmanında allah yar yardımcın olsun...
tebrık ederım.ah ah aile.onun gıbısı var mı ya.ben daha gıt meden ayrı düştüm onlardan.hep bazı olumsuzluklardan dolayı hiç görüşemıyom.benımde tek tesellım eşime olan sevgım.ailemın herşeyle yanımda olduklarını bılıyom ya bu bana yeter.az kaldı oda izne gelıyo.şu an yolda bırazda olsa belkı yukum hafıflar.arkadasşlar sıze bır sır verım mı ben onu çok özlemısım.dıle kolay 6 ay oldu görmeyelı.şimid diceksınız kı burada 6 yıl bırbırını hiç göremeyen var Allahım o insanlara sabır versın.yar ve yardımcıları olsun.ama çok zormuş ya.evlılıgın ilk gunlerınde kalkıp gıtmesı insan bıraz zor gelıyor.helede insanı işlerı rast gıtmezse.ah ah.sabaha kadar yazsam bıtmez ama.neyse
arkadaşlara hepinize çok teşekkür ediyorum allahım bekleyen arkadaşlarımında biran önce vizelerinin çıkmasını nasip etsin inş inş inş şanslı arkadaşımın dediği gibi 3 kez diyince inş olur ya zor arkadaşlar ikiside zor bi tarafta sevdiğin hayatını paylaşmak istediğin insan diğer tarafta hiçbişeyle kıyaslanamayan en kutsal değerin olan ailen neyden vazgeçeceksin offff ya prenses arkadaşım zaten senin vizenin çıktığını duyunca ben de hep gün sayıyordum ve inanırmısın belki benimkide bukadar zamanda çıkar diyordum ve olduda tam 162 gün sürdü ama şimdi yine kötü oldum sen demişin ya hergün ağlıyorum diye ben daha gitmedim şuan ailemle birlikteyim ama hergün alıyoruz ailecek bilmem nasıl olcak orda napcam offf ya nolurdu sanki bütün sevdiklerimizle birlikte olsaydık
arkadasım cok sevındım ınsallah bızımde vızemız cıkar sana dıyecegım aılenı bırakıp gıdıyorsun ama gıttıgın yerde bu yalan dunyada bu saatden sonrakı yol arkasın,hayatın yasama kaynagın olacak kısıye gıdıyorsun ınsallah mutlu ve huzurluu olursun

artık demir alma vakti geldiyse bu limandan... meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.......
Hadi gozun aydin hemserim,

Senin adina cok sevindim,insallah hersey diledigin gibi olur.
siirtli sahra yazdı:
tebrık ederım.ah ah aile.onun gıbısı var mı ya.ben daha gıt meden ayrı düştüm onlardan.hep bazı olumsuzluklardan dolayı hiç görüşemıyom.benımde tek tesellım eşime olan sevgım.ailemın herşeyle yanımda olduklarını bılıyom ya bu bana yeter.az kaldı oda izne gelıyo.şu an yolda bırazda olsa belkı yukum hafıflar.arkadasşlar sıze bır sır verım mı ben onu çok özlemısım.dıle kolay 6 ay oldu görmeyelı.şimid diceksınız kı burada 6 yıl bırbırını hiç göremeyen var Allahım o insanlara sabır versın.yar ve yardımcıları olsun.ama çok zormuş ya.evlılıgın ilk gunlerınde kalkıp gıtmesı insan bıraz zor gelıyor.helede insanı işlerı rast gıtmezse.ah ah.sabaha kadar yazsam bıtmez ama.neyse

sahracim coktandir gorunmuodun neler yapiosun esin gelmis gozunaydin eminimki ozlemissindir sonucta insan evlendigi zaman yeni ailesine alismasi baya zaman alio ve sadece esini kendinden biri gibi hissediyo yani bu benim fikrim,,,umarim en kisa zamanda kendi ailenlede gorusebilir hasret giderebilirsin mesela esin yanindayken bilmiyorum nekadarligina geldi esin tr ye ama ailenizi ziyarete gidebilirsiniz beraber,,,senin de islerin yoluna gircek hic merak etme arkdsm,,,bak benimde oyle oldu sinava girene kadar hep aksilikler bizi buldu daha once anlatmistim,,,yas kanunu sinav kanunu fln,,,ama ne zamanki sinava girdim kazandim ve nezamanki basvuru yaptik hersey yoluna girdi ve vizem 1 ay gibi kisa zamanda cikti nl ye geldim oturum kartim da cikmak uzere onaylanmis ama ne zaman alcagim ucuncu mektupda belli olcakmis,,,yani canini hic skma hersey yolunna giricek sen esin yanindayken gunlerini guzel gecirmeye bak,,,hersey iyi olucak merak etme arkdsm,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol