slm arkadaslar ben yıne baska bı hollandaca sıtesıne kendı wordpad a yazdıgım yazıları ctrl+v ıle yapıstırıyorum cunku dosru duz yapıstıramıyorum yasakmıs ben ctrl + v ile kolayca yapıstırıyorum ama ctrl + v ye bastıgımda ekrandakı yazılar her basmamda daha buyuk oluyo ve duzeltemıyorum (Allahtan bılgısayarda farklı bı program varda kapatıp acınca gene eskı halıne gelıyo ama sureklı kapat ac cok sınır oluyo) bunu bılen varsa bana yardımcı olabılırmı
ctrl + v
sorununu tam olarak anlayamadım ortaköy ama kopyalamak istediğin metni seçip ctrl+c yapıp
yapıştırmak için ctrl+c tuşları kullanılıyor genelde ama sen yapıştırmak için birde shift+insert tuşlarınıda
dene,sorunu tam olarak yazarsan belki yardımım dokunabilir.
yapıştırmak için ctrl+c tuşları kullanılıyor genelde ama sen yapıştırmak için birde shift+insert tuşlarınıda
dene,sorunu tam olarak yazarsan belki yardımım dokunabilir.
kardeşim sag tuş yasagı olan yerlerden crtl+c ıle sen kopyalayıp alabılırsın ama ben kendı yazılarımı(bu sıteye koydugum hollandaca yazılarımı) sag tus yasagı olan yere crtl+v ıle yapıstırıyorum ve bunu yaptıgımda bılgısayarımdakı yazılar büyüyor her yapmamda her ctrl+v ye basmamda daha cok buyuyo mesela AKSARAY ,ORTAKOY, bunu yapıstırdıgımda AKSARAY ORTAKOY bu kadar buyuk oluyo bılgısayardakı yazılar ve ben bu yazıları kucultemıyorum ha o sıteye koydugum yazılar normal onda bı degısıklık olmuyo sadece benım bılgısayarımdakı yazılar boyle buyuk oluyor işte bende bu yazıları nasıl kucultebılırım dıye cozum arıyorum
belgelerinde ki yazıların mı büyüyor anlayamadım ?
kardeş bilgisayardagı yazılar buyuyo mesela google ye gırecem ya google bu kadar buyuk oluyo her yazı bu kadar buyuk oluyor
belki ctrl+v bir kısayol olabilir x bi programın, kişiselleştirmeden düzeltebilirsin eski haline.
ondanda olmuyo kardeş
Deep Freeze tarzında bir program kullanıyorsan pc de değişiklik yapmana izin vermez.
evet kardeşim bilgisayarımda deep freeze var kapatıp actımmıydı eskı halıne gelıyo bende sureklı kapatıp acmak ıstemıyorum bu ugrastırıyo benı buna kapatıp acmaktan baska bı cözüm yolu arıyorum saolasın kardeş senıde ugrastırıyom ha
kardeş bilgisayardagı yazılar buyuyo mesela google ye gırecem ya google bu kadar buyuk oluyo her yazı bu kadar buyuk oluyor
yanlıs yazmıssım bu google yazısı butun ekranı kaplıyo hatta sıgmıyo arkadaslar
Eğer internet explorer de büyük oluyorsa vede internet explorer 8 kullanıyorsan en altta sağda
boyutlandırma ölçeği var %100 %125 % 150 %200 %400 vs. gibi belki orayla alakalı bir durumda olabilir.
boyutlandırma ölçeği var %100 %125 % 150 %200 %400 vs. gibi belki orayla alakalı bir durumda olabilir.
tamam kardeşim saolasın bırdakı yukleme yaptıgımda bu dedıgını bı deneyım inşallah olur bır dakı deneme yarın yapacam
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol