Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

DARISIBASIMA YENI SISTEME GECIYOR ...

Yorum için giriş yap 14 mesaj · 23.508 görüntülenme
Arkadaslar icimde o kadar buyuk istek var ki ,bildiklerimi ogretmek ve size ogretirkende ogrenmmek amaciyla , eksigim olabilir bende daha cok bastayim ama yavas yavas beraber birlikte ogrenecegiz.Ilk bas konular oldugu icin cok takilmiyorum . :)

sinava girecek arkadaslara yardimci olmaya caliscagim :) insALLAHCC seversiniz ...EGITIMLERIMIZ videolu olacakdir

FACEBOOK A YUKLEMEM GEREKIYOR ARKADASLAR cunku turkiyede youtube yok .

facebook adresimiz ... http://www.facebook.com/group.php?gid=267389320148&ref=ts

hollandacaogreniyorum yazarsaniz da cikar >..... Ben simdi dersleri hazirliyorum atinca buraya yine yazacagim ..
çok saol :)
elimden geldigince arkadaslar :) hatam varsa affola .... bu arada 4 . ders bitii fakat videolar 230 mb oldugundan dolayi yavas yukleniyor . 1. video bitti ... sirada digerleri ...

aksam 1 saat sonra is basi yapacagim .. gelincede yuklerim ...su anda 2. yukluyorum
emeğine sağlık sevgili arkadasım...tabiki bu bilgilerden faydalanılanacağını düşünüyorum.. :ugeek: ..
tsk ikra , desteklerinizi bekliyorum
Kolay gelsin... Ne guzelll

orda linki http://hollandaca.youprog olarak vermissin

forum.dilogren.com linkini kullanirsan ii olur
tamam ufoss .tesekkurler sayenizde
tebriklerrrr !

cok basarili bir grup olmussss,,

hemen uye oldumm :)

elimden ne gelirse yardimci olmak isterim :)
8-)
tesekkur ederim . Gulnur hanim , aslinda tartisma bolumune yeni konularda duzenli bisekilde sinava gircek arkadaslara yardimci olacak bilgiler atabilirsiniz . ozelden anlasarak size yuk olamayacak sekilde

bilgi yukleyebilirsiniz .
Yeni konularimiz eklendi bilgilerinize
ufoss sayfaya destek versen bura icin acildi ... tanitici olarak ilgilenirmisin lutfen
efem :))
darısıbasima yazdı:
ufoss sayfaya destek versen bura icin acildi ... tanitici olarak ilgilenirmisin lutfen

Verelimde. Nasil bi destek istiyorsun. Onu anlamadim
NEDERLANDES VOOR BUITENLANDERS 1 DERS 3 BOLUM HALINDE DETAYLI OLARAK FACEBOOK VIDEOLARIMIZA EKLENMISDIR . Ilgilenenlere duyrulur.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol