Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Daylight Ingilizce Eğitim Seti şimdi (70 Cd)

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 2.190 görüntülenme
DAYLIGHT VCD’LI GENEL INGILIZCE EGITIM SETI

EVINIZDEKI INGILIZCE ÖGRETMENI

INGILIZCE BILMEYEN KIMSE KALMAYACAK !

Bu setle,Ingilizce’yi detayli olarak bastan sona ögrenebilirsiniz. Bu setin en önemli özelligi sinif ortaminda ve ögretmen anlatimiyla olmasidir. Anlatim dili Türkçe’dir.

Kurslarda yabanci dil egitimi kur esasina göre düzenlenir. Bu set, 5 kurdan olusur ve adim adim Ingilizceyi ögretir. 600 saatten fazla bir yabanci dil programini kapsar.

Ögrenci bu seti almakla birlikte kursta alacagi tüm bilgileri, 4 farkli egitmenden alinan bir egitimi evine tasimis olur.

Ögrencilerin en büyük sorunu olan kelime telaffuz problemlerini de bir Ingiliz egitmen ( native speaker) tarafindan dogru ve akici sekilde ögrenerek asmis olur.

Vocabulary denen video dosyalarini izleyerek kelime hazinenizi gelistireceksiniz, Vocabulary videolari görsel, sesli oldugu için kelimelerin anlamlari, okunuslari ve yazilislari hakkinda da bilgi sahibi olacaksiniz.

80 SAAT SONUNDA INGILIZCE HABER BÜLTENLERINI IZLEYECEK KADAR BILGI SAHIBI OLABILECEKSINIZ

BEN SU AN BU PROGRAMI KULLANARAK INGILIZCE ÇALISIYORUM

DAYLIGHT-70_CD-1

http://rapidshare.com/files/10426509/daylight-70_cd-01.part1.rar

http://rapidshare.com/files/10434997/daylight-70_cd-01.part2.rar

DAYLIGHT-70_CD-2
linkler çalışmıyor.
talep az olunca linkler olmus...

en kisa zamanda yenilenecektir
abı valla iyi olur.hedeflerım arasın da şu lanet nl yı söktükten sonra ingilizceyı sökmek.bunda o kadar sorun yaşayacagımı sanmmıyorum.azcık temel de var.kulak dolgunlugu da.hayırlıs dıyelım
Sayin admin arkadasim.

Yardiminiz icin cok sagolun.

Benim size bir teklifim olucak mumkunse.

Benim 510 GB lik bir web (Hosting) alanim var.size bir kullanici acayim ve bunu rapid e degilde benim alana (ftp) yukleyiniz ve hem rapid e bekleme sorunumuz kalmasin gunlerce, hemde link olmesi ile karsilasmayalim,dilerseniz 100 GB lik bir alani kullanin ve surekli dosyalari buraya ekleyebilirsiniz dilediginizce.

Maksat Yardimsa en sagliklisini yapalim,cunku bunlar gerekli ve ise yarar dokumanlar.

Ne dersiniz ?
Teklifiniz icin tesekkurler..

Bu konuyu detayli konulaim...

Bu tur dosyalar icin alan onemlidir.

Ama en onemliside bandwith ( aylik trafik ) daha onemlidir...

Bu paylasim ruhu bizlerde oldukca... Yikilmayiz..

Allah herkesin gonlune gore versin insallahh :geek:
Linkler yenilenmisdir

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol