Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Dedemi kaybettım :(

Yorum için giriş yap 38 mesaj · 11.173 görüntülenme
basin sagolsun allah geride kalanlara sabir versin.hepimizin asil mekani orasi metanetli ol.mekani cennet olsun
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN Merhum dedenize Allah'tan rahmet geride kalan bütün sevdiklerine sabrı cemil diliyorum.
Başınız sağolsun, Mekanı Cennet, Topragı bol olsun arkadaşım..
Başınız sağolsun,Mevla mekanını cennet nasip etsin inşallah.
rojin yazdı:
basin sagolsun allah geride kalanlara sabir versin.hepimizin asil mekani orasi metanetli ol.mekani cennet olsun

xmultecix yazdı:
Başınız sağolsun,Mevla mekanını cennet nasip etsin inşallah.
Celasun yazdı:
Başınız sağolsun, Mekanı Cennet, Topragı bol olsun arkadaşım..
benemsal yazdı:
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN Merhum dedenize Allah'tan rahmet geride kalan bütün sevdiklerine sabrı cemil diliyorum.

hepinize ayri ayri tesekkur ederim allah hepinizden razi olsun inanin boyle dusunup yazmaniz beni cok mutlu etti cok tesekkur ederim hepinize...
basin sagolsun allah geride kalanlara sabir versin...bende hollandaya geldikten iki ay sonra oma dort ay sonra da opa yi kaybettim..yasadigin sikintiyi iyi anliyorum...allah mekanini cennet etsin tum olmuslerimizin... :geek:
basın sagolsun kardes allah mekanını cennet eylesin allahım sizlere can saglıgı versin insallah
candyman yazdı:
basin sagolsun allah geride kalanlara sabir versin...bende hollandaya geldikten iki ay sonra oma dort ay sonra da opa yi kaybettim..yasadigin sikintiyi iyi anliyorum...allah mekanini cennet etsin tum olmuslerimizin... :geek:

saol arkdsm allah razi olsun ....ayy seninki iki kat aci ust uste inan cok uzuldum ,,,gercekten bu tarif edilemeyecek bi duyguymus ilk defa boyle yakindan birini kaybetmek hemde bu kaybettigim kisi canimdan cok sevdigim bi aile buyugum oldugundan cok uzgunum dedigin giibi beni iyi anlarsin...amin amin amin umarim butun olmuslerimiz cennnettedir suan... :geek: :geek: :geek:

buse yazdı:
basın sagolsun kardes allah mekanını cennet eylesin allahım sizlere can saglıgı versin insallah

saol cnm allah razi olsun amin ins ins ins rabbim cennetine almistir dedemi...saol cok tesekkur ederim...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol